jack119 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 a u mnie w biedronce dali d*py byłem z samego ranna 8 godzina ja wchodzę kupiłem hota ostatni artica których było 3 ostatni wgnieciony moździerz i sfinxa który tez był ostatni i 4 kung-fu mówiąc krótko cholernie mało tego towaru ;/ U mnie o 14 były jeszcze pełne kosze, więc pewnie u ciebie jeszcze wszystkich nie wystawili Cytuj
mireck 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jeszcze gościu chyba coś tam wymieniał,bo szedł do magazynu.Myślę że codziennie będą nowe kosze wystawiali aż w magazynie się skończa produkty. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Właśnie wróciłem z biedronki. Mają cały asortyment. Jest kilka wadliwych egzemplarzy, ale spokojnie można wybrać nie naruszony zestaw czy wyrzutnie. Ja niestety tam nic nie kupiłem i nic nie kupie :oops: . A miałem takie plany co do biedry. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Właśnie wróciłem z biedronki. Mają cały asortyment. Jest kilka wadliwych egzemplarzy, ale spokojnie można wybrać nie naruszony zestaw czy wyrzutnie. Ja niestety tam nic nie kupiłem i nic nie kupie :oops: . A miałem takie plany co do biedry. A czemu nic nie kupiłeś? Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wiem tyle, że u mnie dostawa będzie popołudniu... a ty Yausha ucisz się bo oceniasz fajerwerki znając je z opisów, bo jak na razie to w swoim życiu odpalałaś rzymskiego ognia i parę rakietek... Kobra może i nie jest najlepsza ale za to bardziej opłacalna w porównaniu z tymi Rzymskimi ogniami i Top Secretem... więc oceniaj co miałaś... Ciekawe... :???: ... rzymskie ognie i parę rakietek??? :???: Bo chyba nie policzyłeś, "kilku" rzeczy... :shock: Cytuj
?uk 3 XD 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 właśnie zapytałem sie tych geji ze sklepu i odpowiedzieli że dostawę fajerwerków będą mieli dopiero za 4 dni bo dziś dostali tylko resztki coś mi sie nie chciało w to wierzyć Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2007 właśnie zapytałem sie tych geji ze sklepu i odpowiedzieli że dostawę fajerwerków będą mieli dopiero za 4 dni bo dziś dostali tylko resztki coś mi sie nie chciało w to wierzyć Na sylwestra 2005/2006 jeżeli się nie mylę miałem podobną sytuację. W dniu 'premiery' fajerwerków udałem się do sklepu, jednakże otrzymałem informację, że fajerwerki będą dopiero po świętach. Na szczęście sprzedawca miał racje, fajerwerki były po świętach Ja dzisiaj zaopatrzyłem się w Sfinxa Cytuj
milan07 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A ja byłem w 3 biedronkach w moim mieście w pierwszej kupiłem hota i kung-fu w drugiej już nie mieli towaru a w trzeciej sfinxa. W trzeciej biedronce było pełno pudeł na zapleczu i miły ochroniarz który pytał się mnie czy ta wyrzutnia którą kupuje to fajna jest i mówił że może sobie kupi hehe. Ogólnie to dobre wrażenie mam co do biedry zawsze w gotowości :lol: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja się troche niepokoje . :???: Bo tata pojedzie ze mną dopiero jutro o 16 , ale raczej towaru nie wykupią ( przynajmniej mam nadzieję ) bo w zeszłym roku było troche tego i to niejest takie duże miasto ( Przczyna , ślązk ) . 3majcie kciuki jutro napiszę co było . :neutral: EDIT :Byłem w biedrze i dorwałem ostatniego arctic'a ,kung - fu i sfinx'a Ani hota ani moździerza niebyło. :cry: Pełno Jambo jet i Jupiter . :roll: P.S. Wybiore się po świętach , może moździerz jecze dorwie ... :???: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tele nie martw się chyba nie macie tam żadnych takich piro maniaków ??xD ja na spokojnie kupiłem było tego pełno jeszcze jak zwykle;) Cytuj
piotrkocinski 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie rozumiem dlaczego Biedronka nie może zrobić normalnego stoiska osobnego tylko te wszystkie fajerwerki są przy kasie :roll: Przynajmniej tak u mnie jest Dziś byłem to tylko mieli moździerz, jumbo jet i jupitera, reszty nie mieli ;/ Nie wiem czemu albo już wykupili albo jeszcze tych produktów nie mają. Jutro zobaczę w innej Biedronce ... Cytuj
Tele 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tele nie martw się chyba nie macie tam żadnych takich piro maniaków ??xD ja na spokojnie kupiłem było tego pełno jeszcze jak zwykle;) . Dwóch, czech to może jest + ja oczywiście ale podstawa to się na Sfinxa i Moździerz załapac Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jak ja byłem to myślałem,że jeszcze nie ma(nie zauważyłem,że są przy kasie :mrgreen: ) i spytałem się panu i on mnie zaprowadził do magazynu i tam mieli tego pełno,a przy kasie były tylko 2 sztuki hota i arctica,rzymskie,kung fu i top secret.A z tych większych nie było niczego.Więc piotrkocinski idź się spytaj jakiemuś pracownikowi,czy nie mają na magazynie Cytuj
Fear 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Wiem tyle, że u mnie dostawa będzie popołudniu... a ty Yausha ucisz się bo oceniasz fajerwerki znając je z opisów, bo jak na razie to w swoim życiu odpalałaś rzymskiego ognia i parę rakietek... Kobra może i nie jest najlepsza ale za to bardziej opłacalna w porównaniu z tymi Rzymskimi ogniami i Top Secretem... więc oceniaj co miałaś... Ciekawe... :???: ... rzymskie ognie i parę rakietek??? :???: Bo chyba nie policzyłeś, "kilku" rzeczy... :shock: Zapomniałem o moich piratkach... zonk... matka ci nic nie pozwala odpalać :lol: ale teraz on top xDW biedronce byłem 14.30 od razu po szkole z kumplem no i... kupiłem co chciałem i nie chciałem, bez problemu, bez dorosłego i bez dowodu... Tam gdzie były fajerwerki znalazłem mydło, konserwy, czekoladki, dezodorant, i... skarpetki... ludzie bydło robią... Cytuj
gojat 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 mi się wczoraj nie udało pójść i albo teraz rano pójdę albo po szkole Cytuj
mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Właśnie u mnie też w magazynie większość mieli.Spokojnie przecież muszą to też wystawić na sklep z magazynu, a prawdopodobnie nie mieli za dużo czasu. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja byłem z dziedkiem o 10 i było wszystko co chciałem. Kupiłem 3x Kung-Fu , 1X Arctic i 2x HOT. Myślałem czy wziąść Sfinx'a ale nie wziołem :razz: Ogólnie polecam zakupy przedsylwestrowe w Biedronce To bardzo fajny sklep :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 A ja byłem w innej biedronce i też gówno było :???: Ale gościu powiedział że dostawa może być jeszcze w sylwestra, przed sywestrem... Mam nadzieje że będą i trafie na HOTa i Sfinxa... Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Byłem w Biedronce w czwartek o godzinie 12 i towaru bardzo mało....... jakiś jeden m kwadratowy towaru i to wszystko :cry: .Potem, przed godziną 20 pojechałem z tatą do Biedronki i z tego co widziałem o 12 to ubyło z pół towaru, :shock: szybko biegłem do tej kupki fajerwerków i zobaczyłem OSTATNIEGO Sfinxa :shock: ( ogólnie to było ich chyba z 5 ) szybko wziąłem sfinksa i kupiłem resztę rzeczy Podsumowując, kupiłem takie fajerwerki w Biedronce : :arrow: 1x Hot :arrow: 1x Arctic :arrow: 1x Sfinx :arrow: 1x Kobra :arrow: 2x Top Secret :arrow: 3x Kung FuNawet niezły Stuff, co nie ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Mi się nie podobały te Kung Fu i Top SecretJeszcze sobie dokupię Kobrę i HotaA mam :arrow: Jumbo Jet :arrow: Arctic :arrow: Sfinx Cytuj
Dako 1 Opublikowano 21 Grudnia 2007 dokupię Kobrę Nie polecam,lepszym wyborem byłby KungFu. a jeszcze lepszym poprostu hot lub arctic Cytuj
mireck 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Właśnie wiem, wczoraj widziałem filmik Kobry zamiast niej se kupię Hota Cytuj
Pawe? pawcio 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 A ja jak wczoraj byęm w biedronce to wszystko bylo i nikt nic nie kupywał a dlaczego bo nie zauważyli gdzie:D a ja zobaczylem ze jest za jedna kasąi sie przecisnolem ale kupiletylko jednego kung-fu i wszystko juz prawie wypalilem i jedną rajkiete i zostaly mi tylko rakiety :grin: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 U mnie jak zobaczyłęm, że już zostały Top Secret i Kobry to myślałem, że szlag mnie trafi... Dziś rano w magazynie zobaczyłem 6 paczek (kartonów), przed chwilą byłem w biedrze i znalazłem znowu na nowo wyłożone pudła... bardzo się ucieszyłem, więc jak nie macie u siebie fajerwewrek to idźcie do magazynu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi