Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie podzielam tego zdania. Przecież te tanie mają podobne ładunki dream,gold , big shots. Jest nowy film haddi pl i ma też inny film zdaje się.  To już chyba bym serio wziął od biedy gold light. Połowa strzałow to chała , ale może te pierwsze 4 i trzy ostatnie bez większych tragedii.

Edytowane przez Homer
Opublikowano
W dniu 21.12.2023 o 14:08, Homer napisał(a):

Czy przypadkiem oni po świętach kiedy włączają promocje 50% na drugi nie podnoszą cen ? Ceny niższe niż na gazetkach z zeszłego roku.

Dream light na gazetce z zeszłego roku od 27.12 np 49zł a tera 35.

Może nawet w tym roku podniosą na 60zł i wtedy za dwie wyjdzie 90zł a teraz wychodzi 2x35=70zł.

Wydaje mi się, że w tym roku jest inaczej, patrząc faktycznie po cenach.

Nie będzie promocji drugi za -50%, ale za to ceny regularne są niższe niż w zeszłym roku.

Opublikowano

Od 27 grudnia promka -50% na drugą rzecz! Teraz barachło się bardziej opłaca ? 
hApha.jpeg

Opublikowano

Dajcie spokój ile mozna kupowac tej Hestii badziewie jak nie wiem przecież ludzie sie na to rzuca jak na świeżaki XD moim zdaniem 50% to i tak za mało ponieważ cena o połowe odjeta od drugiego produktu nie jest adekwatna do jakości

Opublikowano

Widać że tej Hestii nikt nie chce kupować przez sklepy internetowe, skoro tyle tego w marketach :D A ludzie bez pojęcia kupują to gówno :D No wyjątkiem są rakietoszelki :D

Opublikowano
15 godzin temu, Kamil911 napisał(a):

Dajcie spokój ile mozna kupowac tej Hestii badziewie jak nie wiem przecież ludzie sie na to rzuca jak na świeżaki XD moim zdaniem 50% to i tak za mało ponieważ cena o połowe odjeta od drugiego produktu nie jest adekwatna do jakości

A myślisz, że janusze nie kupia? Owszem kupia a pózniej komenatrze ze drogi i efekty nijakie. Moj szwagier tez kupowal marketowe. A teraz kupuje internetowe:) i mowi ze to sa fajerwerki dopiero

Opublikowano
29 minut temu, Piotrek007 napisał(a):

A myślisz, że janusze nie kupia? Owszem kupia a pózniej komenatrze ze drogi i efekty nijakie. Moj szwagier tez kupowal marketowe. A teraz kupuje internetowe:) i mowi ze to sa fajerwerki dopiero

Wiem ale kupią bo tanio a wszedzie indziej drogo ?jak jeszcze do tego dołączysz karteczke z napisem 50% taniej to już całkiem janusze się na to rzucą tylko oni nie wiedza ze mogą kupic w podobnych pieniądzach lepsze fajerwerki. :)