Gerlach 7 Opublikowano 7 godzin temu 15 minut temu, Kamil911 napisał(a): Gdzie to pisze?? Bierzesz 4 produkty i promka sama wchodzi. Cytuj
drewniak 22 Opublikowano 6 godzin temu Ja objeździłem 14 biedronek i nic nie ma juz, 100 km zrobiłem ... Mogłem wczoraj kupić więcej a nie tylko jedną sztukę. Cytuj
PiroMan25 82 Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 58 minut temu, Kamil911 napisał(a): Gdzie to pisze?? Wisi to przy fajerwerkach też, więc chyba na nie też wchodzi. Edytowane 6 godzin temu przez PiroMan25 1 Cytuj
Kamil911 120 Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, PiroMan25 napisał(a): Wisi to przy fajerwerkach też, więc chyba na nie też wchodzi. Dziękówka o taką odpowiedź mi chodziło to wybieram sie do owada Edytowane 6 godzin temu przez Kamil911 Cytuj
Develin 1 Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, drewniak napisał(a): Ja objeździłem 14 biedronek i nic nie ma juz, 100 km zrobiłem ... Mogłem wczoraj kupić więcej a nie tylko jedną sztukę. U mnie to w ogóle lipa w jednej w ogóle nie było nic, w drugiej walały się wśród zabawek z dwie wyrzutnie i jakieś rakietki, w trzeciej było sporo, ale już bez tej najbardziej oplacalnej Cytuj
sebastiank96 4 Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Kamil911 napisał(a): Gdzie to pisze?? W biedronce jak byłem to ma stoisku z fajerwerkami pisało i faktycznie płaciłem za dwie a dwie gratis 1 Cytuj
boooon 2 Opublikowano 4 godziny temu Promocja 2+2 działa. Do tego wyrzutnia "Dream light" która w ofercie jest po 50zł, na sklepie jest po 35zł . Przy zakupie 4szt wychodzi po 17,50. Taniej nie znajdziecie . Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, drewniak napisał(a): Ja objeździłem 14 biedronek i nic nie ma juz, 100 km zrobiłem ... Mogłem wczoraj kupić więcej a nie tylko jedną sztukę. Schowali pewnie bo się jebnęli w systemie Byłem w dwóch, spotkałem chłopaczków co się kręcili przy fajerwerkach byli w 6 i nic. Cytuj
Develin 1 Opublikowano 3 godziny temu 13 minut temu, Moloch napisał(a): Schowali pewnie bo się jebnęli w systemie Byłem w dwóch, spotkałem chłopaczków co się kręcili przy fajerwerkach byli w 6 i nic. Niby cenę zmienili na 69.99, więc no nie wiem, raczej poszły Cytuj
Kamil911 120 Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, boooon napisał(a): Promocja 2+2 działa. Do tego wyrzutnia "Dream light" która w ofercie jest po 50zł, na sklepie jest po 35zł . Przy zakupie 4szt wychodzi po 17,50. Taniej nie znajdziecie . 4 godziny temu, Gerlach napisał(a): Bierzesz 4 produkty i promka sama wchodzi. Potwierdzam promocja działa byłem i skorzystałem.. polecam Cytuj
lukaszek555 3 Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) U mnie również nie było informacji 2+2 przy stoisku z fajerwerkami, ale promka na kasie samoobsługowej weszła - trzeba zeskanować kartę biedry Dreamlighty u mnie po 37zł Edytowane 2 godziny temu przez lukaszek555 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi