bedzio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 niestety nie miałeś racji pojechałem do jednej biedronki i nic nie było nawet na magazynie ale , że byłem zdeterminowany to pojechałem do drugiej gdzie jeszcze coś było ale i tak nie było kung-fu a miałem zamiar kupic 2 owe zestawy ale kupiłem mozdzierz i hota troszke skromnie ale jutro odbije sobie w intermarche :smile: Powinieneś się cieszyć, teraz w Biedronce dostać Hota to cud. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 A właśnie te petardy GROM z Lidla to są mocne??Bo chce je kupić na próbe.Ktoś miał już?? Ja mam bardzo podobne petardy też się nazywają grom, też z SP tylko inne opakowanie, jak odpale to dam film, ale to już nie ten temat. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 U mnie w biedronce były jeszcze hoty i arctice wziąłem przedostatniego kung fu Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 U mnie w biedronce były jeszcze hoty i arctice wziąłem przedostatniego kung fu lol fajnie masz umnie były wlasnie tylko kung fu a chcialem hoty i arctici :evil: Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 U mnie w biedronce były jeszcze hoty i arctice wziąłem przedostatniego kung fu lol fajnie masz umnie były wlasnie tylko kung fu a chcialem hoty i arctici :evil: No właśnie u mnie ta sama sytuacja. Mam nadzieję, że jutro znajdę Hoty i Arctica w Biedronce. Cytuj
matttek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 lecę do biedronki, może będzie jakaś dostawa dzisiaś licze na hota, arctica i 2 kung fu Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 u mnie już dostawy chyba nie będzie bo leżalo wystawione az 8 kartonów wszystkie otworzyłem i były tylko sfinxy . kobry . jupitery. kung fu . piramidy . rzymskie ognie :neutral: :neutral: :cry: Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja kupiłem wczoraj w biedrze hota udało się chociaż wydaje mi się że w innej biedrze by był towar bo jak byłem 20 to nikt nic jeszcze nie kupił.P.S.Adrian poczekaj do czwartku będą promocje w intermarche. Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja mam szczęście bo mama sie zgodziła ze mną pójść do biedronki o 7 rano na zakupy udało mi się zgarnąć arctica, hota. A jak ludzie na mnie dziwnie patrzyli jak zobaczyli ile fajerwerków pcham w wózku :grin: Cytuj
matttek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 w jaworznie w biedronce chyba dzisiaj rano była nowa dostawa bo było wszystkiego dużo, no może tylko 4 sfinxy były, ale arcici hoty itp były Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dzisiaj byłem w biedronce w Sosnowcu(Piastów) i mieli 2 sfinxy , 1 hota(którego kupiłem :mrgreen: ) , 2 arctic`i , kilka jupiterów , pełno kung-fu i rzymów , jeden moździeż. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja się po świętach wybieram do Biedronki po 2x sfinx 2x Hot i 2x Arctic Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Aż tyle wyrzutni? człowieku... wiem akurat te wyrzutnie w biedrze są przepiękne ale nie wolisz się troszkę pobawić?? np. zamiast sfinxa kup sobie jupitera albo mozdzierz Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Raczej już ich nie dostaniesz Mazi. Ja jak byłem w biedronce to kupiłem 2 Hot'y, 1 Arctic'a i 3 Kung-Fu. Miałem wziąść sfinksa ale nie wiem dlaczego go odłozyłem. Jestem ciekawy czy bedzie jeszcze coś po świętach. Może bym coś kupił :?: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Aż tyle wyrzutni? człowieku... wiem akurat te wyrzutnie w biedrze są przepiękne ale nie wolisz się troszkę pobawić?? np. zamiast sfinxa kup sobie jupitera albo mozdzierz Mam już rakiety chce jakieś wyrzutnie takie jak wymieniłem Cytuj
jano 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Trzeba pamiętać, że przy planowaniu z ulotki (gazetki) kupna fajerów nie zawsze w marketach jest to co byśmy chcieli. Dam przykład: byłem w Biedronce i nie znalazłem w żadnym kartonie ani jednego Arctica :evil: z reszta Hota też znalazłem tylko jednego, drugi był troszkę.. Zniekształcony :smile: Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 A ja dzisiaj dokupilem hota i arctica bo wczoraj cos mi odbilo i wystrzelilem dwie wyrzutnie. Rewelacja, ojciec (wielki przeciwnik wtapiania kasy w fajerwerki) przyznal, ze jak za ta cene to naprawde warto. Mialem szczescie bo zgarnelem dzisiaj ostaniego hota i arctica. Mam tez mozdzierz i sfinksa. Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kurde ty farcie, ja już się ubieram i lecę do Biedronki. Mam nadzieję, że znowu mi sprzedadzą. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Właśnie wróciłem z biedronki z zestawem Kung-Fu. Był cały asortyment. Ale trzeba przyznać że fajerwerki cieszą się dużym powodzeniem. Tylko jak wybierałem zestaw ubyły rakiety Jumbo-Jet i 3 zestawy Kung-Fu. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Velibrum a w której biedronce byłeś? Ja dzisiaj też byłem i za przeproszeniem, H*ja kupiłe. Nie było kung fu, kilka moździerzy, dużo jupiterów, ze 3 sfinxy, pare jumbojetów a kung fu, nie mogłem znaleźć... Cytuj
gojat 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja dzisiaj byłem z babcią w biedronce i nic nie było oprócz paru piramidek (ale ich nie chciałem) byłem ok. godziny 13.00 myślałem że coś będzie już więcej do biedronki nie pójdę niestety Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 U mnie to samo, jedno wielkie gówno!!! :evil: były raptem 2 kobry 3 piramidy ze 3 jupitery i 3 jumbo jety :evil: a tego co chciałem to nie było :evil: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Velibrum a w której biedronce byłeś? Lublin ul. Wieniawska 11Pełen asortyment, ale szybko schodzi. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 jak sądzicie czy na magazynach biedronki mają jeszcze jakieś :?: :shock: :neutral: fajerwerki i czy oni je codziennie nowe wykłaładają Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 kameleon, a co my jesteśmy wróżki? To zależy od Biedronki, tak trudno jest Ci podejść do jakiegoś pracownika i spytać? Wstydliwy jesteś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi