Mar3kkk 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Właśnie... robicie jakieś małę pokazy w Wigilię?Ja coś tam przygotowałem ale to nic wielkiego. Parę szelek z moździerzy, rakietki i cyrkoblitze.A Wy co robicie? Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 ja strzele kilka fontann rzymiakow petard i killka rakietek detonator Cytuj
redzik 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja wywale zestaw kung fu oraz fontanno-wyrzutnie fantazja :mrgreen: Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 podzielcie się potem spostrzeżeniami odnośnie tych rakiet z kung fu... Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 nie wiem jak wy możecie strzelac w wigilie... jak dla mnie to jest czas wyciszenia itd. (pomijając to że wszyscy sąsiedzi by mnie opieprzyli) Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 24 Grudnia 2008 nie wiem jak wy możecie strzelac w wigilie... jak dla mnie to jest czas wyciszenia itd. (pomijając to że wszyscy sąsiedzi by mnie opieprzyli) No właśnie dla ciebie, Ja sobie odpalę Fontane tą z Super Power i to koniec, na pewno odpalił bym coś jeszcze no ale fajerwerki z Jorge nie przyszyły na czas Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 24 Grudnia 2008 No a ja odpalę kamikadze, rzymskiego, rakietkę top secret. Co roku coś odpalam- taka tradycja. :razz: Jak coś odpalacie to pamiętajcie! NAGRYWAĆ!! :mrgreen: Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja odpale; 3 rakietki Big Crash (kometa) ,JM01 Cyrcoblitz ,JF04 Silver cascade i jeszcze 2 inne fonntanny robione przezemnie z zimnych ogni. Postaram się nagrać jak nie bedzie padać deszcz. Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja odpaliłem: 2 rzymiaki z Kung Fu. 1 szelke z Moździerza z biedry i pare petard:) Przy szelkach mnie policją straszyli ^^ Cytuj
Urich 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja już odpaliłem: 2 fontanny Silver Cascade(duże), 3 rzymiaki kolorowe, i MCIII(filmik zaraz będzie na forum) Cytuj
michalq 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 ja odpalilem sobie wyrzutnie uran pozatym juz od 3 dni strzelam coraz wiecej, wczoraj wystrzelilem 3 szelki i 2 rakietki speed IV, ale postanowilem ze do sylwestra nawet zadnego duperela nie wystrzele Jeszcze dzisiaj mam zamiar isc odpalic jakas rakietke jumbo jet albo szelke Cytuj
Mar3kkk 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja już odpaliłem:2x cyrkoblitz z hestii2x szelka z moździerzy jw472x rakieta thunderNie nagrywałem bo rodzina była u mnie a wiecie jak to jest ze starszymi Cytuj
TrailFIRE 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja puściłem 2 rakietki z zestawu Speed IV teraz sie nazywa mistrzowie ognia, 4 cyrkoblice, 2 motylki kamikadze , 2 fontanny butelki z zeszłego sylwka . :grin: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja w wigilie miałem coś odpalić, ale się jakoś tak złożyło, że... nic nie odpaliłem :lol:Odpaliłem za to w pierwszy dzień świąt, Stealth Command, 4,5 cm fontanne z Pyro Mixa, malutkie rzymskie ognie z tego zestawu, korsarke i air bomba Ale nic nie nagrałem, ponieważ te rzymskie i fontanna były żałosne, z resztą mam je jeszcze więc jak coś to moge zrobić film Cytuj
ratefi 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 W tym roku odpaliłem w wigilię tylko dwie rakiety - Voodoo i Tornado z Jorge'a Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja w tym roku mam dość spory stuff więc postanowiłem odpalić cały moździerz puma oczywiście będą filmiki szelek Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 U mnie to czy strzelam w wigilie czy nie zależy od wielkości stuffu. Jeśli mam coś, co uważam, że mogę wypalić przed sylwestrem to strzelam (bez względu na dzień). Jednak w wigilię staram się nie strzelać głośno. Ostatnio w wigilie odpaliłem M2 z biedronki (150 strzałów, coś jak magical shots). Dziękuję :razz: Cytuj
zawa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Czemu nie ja na przykład strzelam codziennie.Wigilia to wigilia choć juz nie pamietam co ja wystrzelilem chyba :mistrzowie ognia(wyrzutnia rzymskich ogni 150 strzałowa) i kilka rakietek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi