Gonskaaa 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tradycyjnie co roku po kolacji jakieś rakietki i inne drobiazgi Cytuj
Poki 17 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Osobiście nigdy w życiu nie strzelałem z Wigilie. W zasadzie nawet o tym nie pomyślałem i czasu bym nie miał za dużo na to. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 co za pytanie "czy strzelacie na wigilie" to tak jak spytać głodnego czy coś by zjadł oczywiście jakieś mniejsze rakietki i może swojskie jakieś ... 2" shell i takie tam Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja w wigilie raczej nie strzelam bo w tedy nie ma mnie w domu. Z sobą mam jedynie jakieś petardy. Cytuj
Adri 1 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja zawsze coś symbolicznie odpalam jak wracam z Pasterki.W tym roky odpale Perfecta. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ja też strzelam na wigilie.zazwyczaj wyrzutnia jakąs mała i petardy. Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Po pasterce odpale z jedna rakietke bardziej strzelam w 1i2 dzien swiąt ;d Cytuj
Utek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja tam strzelam ; ) zawsze na wigilie jedziemy do dziadkow na wieś wiec odpalamy zawsze jakies rakiety czy moździerze. Cytuj
blender 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jak Wracam z pasterki to zwykle coś odpalam...Może i w tym roku coś odpalę, ale malo ,bo w tym roku stuff jest baardzo maly... Cytuj
papallol4 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jak dla mnie to nie wypada :roll: Ale w tym roku wystrzele z procy przez okno Cracling ball :razz: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 W wigilie nie strzelam, ponieważ jest to taki brak szacunku do wydarzeń, które działy się wiele lat temu.Rok temu strzelałem w 1 święto, natomiast w tym roku robię pokaz, ponieważ rodzice obchodzą rocznice ślubu Mam nadzieje że sąsiedzi nie zadzwonią pod 997 :neutral: Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja wczoraj odpaliłem 1 picolaca ale dałem sobie spokój bo jakoś głośny był tak mi się zdawało :roll: niema co poczekam do sylwka :smile: Cytuj
mpiwowski 183 Opublikowano 25 Grudnia 2009 okazyjną petardę wystrzeliłem, poza tym muszę powiedzieć, że nowa moda się zaczęła. Ludzie zaczynają strzelać w Wigilię Naprawdę sporo wczoraj petard, wyrzutni i rakiet słyszałem Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A tam nowa moda, ktoś wytrzymać nie mógł i odpalił U mnie jest cisza. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 U mnie na osiedlu także wczoraj nie szczędzili z wyrzutniami:) :twisted: :twisted: :twisted: Ja odpaliłem wczoraj tylko jednego fp3 new w drodze na pasterke Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 U mnie się picolacami bawią no ale ja też wieczorem z bratem idę się zabawić draseczkami Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja odpaliłem tylko 1 szelkę z moździerza, ale jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak szedłem do babci to: 2 hestiowskie pszczółki i 1 cyrkoblica Cytuj
baster88 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja również wczoraj odpaliłem jednego multicolor i fantazje jedną,a i jeszcze do tego kilka hukowych Cytuj
gojat 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Bartekeuro napisał(a): Ja rowniez nie strzelam.... ale nawiazujac do swieta wigilia nie jest jako takim swietem bo slowo wigilia=dzien przed.25-26 to sa wlasciwe swieta koscielne.Boze Narodzenie nie jest 24 jak byscie zauwazyli No w wigilie jeszcze czekamy na przyjście Pana więc nie wypada strzelać. Moją mamę strasznie wkurzało że ktoś strzelał. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 gojat napisał(a): Bartekeuro napisał(a): Ja rowniez nie strzelam.... ale nawiazujac do swieta wigilia nie jest jako takim swietem bo slowo wigilia=dzien przed.25-26 to sa wlasciwe swieta koscielne.Boze Narodzenie nie jest 24 jak byscie zauwazyli No w wigilie jeszcze czekamy na przyjście Pana więc nie wypada strzelać. Moją mamę strasznie wkurzało że ktoś strzelał. No właśnie zdania ludzi są różne jednak myślę,że lepiej poczekać do sylwestra i się powstrzymać ale to tylko moje zdanie ja też tak jednym picolaczkiem huknąłem ale bez przesady Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja Tam Jak Zawsze Okazyjnie ;> 2 szelki z moździerzaa Rzymskie ogniee wulkany Fuji ;>Pare Piratek & Korsarzyy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi