Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tradycyjnie co roku po kolacji jakieś rakietki i inne drobiazgi :)

Opublikowano

Osobiście nigdy w życiu nie strzelałem z Wigilie. W zasadzie nawet o tym nie pomyślałem i czasu bym nie miał za dużo na to.

Opublikowano

co za pytanie "czy strzelacie na wigilie" to tak jak spytać głodnego czy coś by zjadł oczywiście jakieś mniejsze rakietki i może swojskie jakieś ... 2" shell i takie tam

Opublikowano

Ja w wigilie raczej nie strzelam bo w tedy nie ma mnie w domu. Z sobą mam jedynie jakieś petardy.

Opublikowano

Ja zawsze coś symbolicznie odpalam jak wracam z Pasterki.
W tym roky odpale Perfecta.

Opublikowano

ja też strzelam na wigilie.zazwyczaj wyrzutnia jakąs mała i petardy.

Opublikowano

Ja w wigilię nie strzelam wogóle

Opublikowano

Po pasterce odpale z jedna rakietke bardziej strzelam w 1i2 dzien swiąt ;d

Opublikowano

Ja tam strzelam ; ) zawsze na wigilie jedziemy do dziadkow na wieś wiec odpalamy zawsze jakies rakiety czy moździerze.

Opublikowano

Jak Wracam z pasterki to zwykle coś odpalam...
Może i w tym roku coś odpalę, ale malo ,bo w tym roku stuff jest baardzo maly...

Opublikowano

Jak dla mnie to nie wypada :roll: Ale w tym roku wystrzele z procy przez okno Cracling ball :razz:

Opublikowano

W wigilie nie strzelam, ponieważ jest to taki brak szacunku do wydarzeń, które działy się wiele lat temu.Rok temu strzelałem w 1 święto, natomiast w tym roku robię pokaz, ponieważ rodzice obchodzą rocznice ślubu :wink: Mam nadzieje że sąsiedzi nie zadzwonią pod 997 :neutral:

Opublikowano

Ja wczoraj odpaliłem 1 picolaca ale dałem sobie spokój bo jakoś głośny był tak mi się zdawało :roll: niema co poczekam do sylwka :smile:

Opublikowano

ja wczoraj symbolicznie rzymski ogień multicolor :D

Opublikowano

2 rzymiaki polaczone z fotanna kongo.

Opublikowano

okazyjną petardę wystrzeliłem, poza tym muszę powiedzieć, że nowa moda się zaczęła. Ludzie zaczynają strzelać w Wigilię :wink: Naprawdę sporo wczoraj petard, wyrzutni i rakiet słyszałem :wink:

Opublikowano

A tam nowa moda, ktoś wytrzymać nie mógł i odpalił :P
U mnie jest cisza.

Opublikowano

U mnie na osiedlu także wczoraj nie szczędzili z wyrzutniami:) :twisted: :twisted: :twisted: Ja odpaliłem wczoraj tylko jednego fp3 new w drodze na pasterke

Opublikowano

U mnie się picolacami bawią no ale ja też wieczorem z bratem idę się zabawić draseczkami :wink:

Opublikowano

Ja odpaliłem tylko 1 szelkę z moździerza, ale jestem z niej bardzo zadowolony.

Opublikowano

Jak szedłem do babci to: 2 hestiowskie pszczółki i 1 cyrkoblica

Opublikowano

ja również wczoraj odpaliłem jednego multicolor i fantazje jedną,a i jeszcze do tego kilka hukowych

Opublikowano
  Bartekeuro napisał(a):
Ja rowniez nie strzelam.... ale nawiazujac do swieta wigilia nie jest jako takim swietem bo slowo wigilia=dzien przed.
25-26 to sa wlasciwe swieta koscielne.
Boze Narodzenie nie jest 24 jak byscie zauwazyli

No w wigilie jeszcze czekamy na przyjście Pana więc nie wypada strzelać. Moją mamę strasznie wkurzało że ktoś strzelał.
Opublikowano
  gojat napisał(a):
  Bartekeuro napisał(a):
Ja rowniez nie strzelam.... ale nawiazujac do swieta wigilia nie jest jako takim swietem bo slowo wigilia=dzien przed.
25-26 to sa wlasciwe swieta koscielne.
Boze Narodzenie nie jest 24 jak byscie zauwazyli

No w wigilie jeszcze czekamy na przyjście Pana więc nie wypada strzelać. Moją mamę strasznie wkurzało że ktoś strzelał.

No właśnie zdania ludzi są różne jednak myślę,że lepiej poczekać do sylwestra i się powstrzymać ale to tylko moje zdanie ja też tak jednym picolaczkiem huknąłem ale bez przesady
Opublikowano

Ja Tam Jak Zawsze Okazyjnie ;>
2 szelki z moździerzaa
Rzymskie ogniee
wulkany Fuji ;>
Pare Piratek & Korsarzyy