Gonskaaa 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tradycyjnie co roku po kolacji jakieś rakietki i inne drobiazgi Cytuj
Poki 17 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Osobiście nigdy w życiu nie strzelałem z Wigilie. W zasadzie nawet o tym nie pomyślałem i czasu bym nie miał za dużo na to. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 co za pytanie "czy strzelacie na wigilie" to tak jak spytać głodnego czy coś by zjadł oczywiście jakieś mniejsze rakietki i może swojskie jakieś ... 2" shell i takie tam Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja w wigilie raczej nie strzelam bo w tedy nie ma mnie w domu. Z sobą mam jedynie jakieś petardy. Cytuj
Adri 1 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja zawsze coś symbolicznie odpalam jak wracam z Pasterki.W tym roky odpale Perfecta. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ja też strzelam na wigilie.zazwyczaj wyrzutnia jakąs mała i petardy. Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Po pasterce odpale z jedna rakietke bardziej strzelam w 1i2 dzien swiąt ;d Cytuj
Utek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja tam strzelam ; ) zawsze na wigilie jedziemy do dziadkow na wieś wiec odpalamy zawsze jakies rakiety czy moździerze. Cytuj
blender 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jak Wracam z pasterki to zwykle coś odpalam...Może i w tym roku coś odpalę, ale malo ,bo w tym roku stuff jest baardzo maly... Cytuj
papallol4 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jak dla mnie to nie wypada :roll: Ale w tym roku wystrzele z procy przez okno Cracling ball :razz: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 W wigilie nie strzelam, ponieważ jest to taki brak szacunku do wydarzeń, które działy się wiele lat temu.Rok temu strzelałem w 1 święto, natomiast w tym roku robię pokaz, ponieważ rodzice obchodzą rocznice ślubu Mam nadzieje że sąsiedzi nie zadzwonią pod 997 :neutral: Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja wczoraj odpaliłem 1 picolaca ale dałem sobie spokój bo jakoś głośny był tak mi się zdawało :roll: niema co poczekam do sylwka :smile: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2009 okazyjną petardę wystrzeliłem, poza tym muszę powiedzieć, że nowa moda się zaczęła. Ludzie zaczynają strzelać w Wigilię Naprawdę sporo wczoraj petard, wyrzutni i rakiet słyszałem Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A tam nowa moda, ktoś wytrzymać nie mógł i odpalił U mnie jest cisza. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 U mnie na osiedlu także wczoraj nie szczędzili z wyrzutniami:) :twisted: :twisted: :twisted: Ja odpaliłem wczoraj tylko jednego fp3 new w drodze na pasterke Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 U mnie się picolacami bawią no ale ja też wieczorem z bratem idę się zabawić draseczkami Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja odpaliłem tylko 1 szelkę z moździerza, ale jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak szedłem do babci to: 2 hestiowskie pszczółki i 1 cyrkoblica Cytuj
baster88 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja również wczoraj odpaliłem jednego multicolor i fantazje jedną,a i jeszcze do tego kilka hukowych Cytuj
gojat 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja rowniez nie strzelam.... ale nawiazujac do swieta wigilia nie jest jako takim swietem bo slowo wigilia=dzien przed.25-26 to sa wlasciwe swieta koscielne.Boze Narodzenie nie jest 24 jak byscie zauwazyli No w wigilie jeszcze czekamy na przyjście Pana więc nie wypada strzelać. Moją mamę strasznie wkurzało że ktoś strzelał. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja rowniez nie strzelam.... ale nawiazujac do swieta wigilia nie jest jako takim swietem bo slowo wigilia=dzien przed.25-26 to sa wlasciwe swieta koscielne.Boze Narodzenie nie jest 24 jak byscie zauwazyli No w wigilie jeszcze czekamy na przyjście Pana więc nie wypada strzelać. Moją mamę strasznie wkurzało że ktoś strzelał. No właśnie zdania ludzi są różne jednak myślę,że lepiej poczekać do sylwestra i się powstrzymać ale to tylko moje zdanie ja też tak jednym picolaczkiem huknąłem ale bez przesady Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja Tam Jak Zawsze Okazyjnie ;> 2 szelki z moździerzaa Rzymskie ogniee wulkany Fuji ;>Pare Piratek & Korsarzyy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi