Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja dzisiaj zrobiłem karabinek z 1 paczki piccolo z hesti <real 99gr> i muszę wam powiedzieć że zawsze jak robiłem karabinki z piccolo to nigdy mi nie wyszło tak świetnie jak teraz Nie miałem lontu ale .. poukłądałem je tak zeby jedna stykała dwie no i dla pewności wysypałem proch z jednego pikolaka pomiędzy petardami no i super dwa razy taśmą objechałem Te pikolaki w tym roku mają chyba wyjątkowy bas albo poprostu w takiej serii to lepiej i głośniej słychac A pozatym wywaliłem jeszcze rzymskie ognie x2 piratkix3 i jedna kule z moździerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czy strzelacie w Wigilię? Nie, nie strzelamy, bo to nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja co roku coś odpalałem,a w tym nic :cry:.Co do kwestii legalności wolałbym się nie wypowiadać :roll:.Wiadomo jest ryzyko jest zabawa!Choć co do tego ryzyka to mam mieszane uczucia(od dłuższego czasu na moim osiedlu ni widu ni słychu niebieskich aniołów sprawiedliwości :mrgreen: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Czy strzelacie w Wigilię? Nie, nie strzelamy, bo to nielegalne. Przeklinanie na ulicy też jest nielegalne a pewnie nie ma tutaj osoby która by sobie coś tam nie powiedziała :lol:Ja wczoraj odpaliłem stroboskopa z firmu Surex , kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Wigilia - po Pasterce o 1 w nocy szelka .1 Dzień Świąt- Duży Kamikadze.2 Dzień Świąt - szelka.Symbolicznie ale porządnie :razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Czy strzelacie w Wigilię? Nie, nie strzelamy, bo to nielegalne. strzelając na terenie prywatnym, możesz to robić 365 dni w roku :grin: byle by ciszy nocnej nie zakłócać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 To zależy jakie jest rozporządzenie wojewody, w niektórych województwach można tylko 31.12 i 1.01. U mnie w tym roku wyszło tak że nie było czasu postrzelać ale np. rok temu strzelałem. Za to 25 już strzelałem normalnie Air Bombami i dwie szelki od Pumy poszły w końcu trzeba się radować z Bożego Narodzenia. Gorzej by było np w Wielki Piątek :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Omg robicie tu wielki sajgon a nikt nie wyczaił, że ZIP to powiedział ironicznie :roll: Bo przecież mówił kiedyś że miał kłopoty z psami, bo "to nie legalne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papallol4 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja odpaliłem 2 Rzymiaki z Jorge przez okno :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja strzelam zawsze po drodze idąc na pasterke, ale przeważnie, jest to symboliczne narobienie hałasu np. 2x fp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja robie mały pokazik na Wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heineken89 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie strzelam bo to jakoś nie ma uroku nikt nie strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 W wigilię odpali się jakąś szeleczkę może więcej niż jedną, coś hukowego i to na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 W wigilię nie wypada jak dla mnie strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzik155 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 W wigilię nie wypada jak dla mnie strzelać Ja codziennie strzelam od 2 dni moon travelersami i bączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 1xbomba 2". 1x1,5" sp0008 1x 1,5" txb546 3x GROM 3xfp3new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nie strzelam bo cały dzień jestem zajety bo wiecie jak to jest a pozatym wole wyładowac sie w sylwestra o 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja już od kilku lat mam taką tradycję że po kolacji wigilijnej zawsze wyjdę i coś odpalę. Jakieś drobne rakietki bądź małą wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja już od kilku lat mam taką tradycję że po kolacji wigilijnej zawsze wyjdę i coś odpalę. Jakieś drobne rakietki bądź małą wyrzutnie Tak samo robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipek98 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja strzelam, zawsze pierdykne jakąś rakietke albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mattijje3010 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja wystrzeliłem dziś pocisk z moździerza Specjalista z Triplexu (Z niebieskim czubkiem).Piękna czerwona Peonia+Cracling;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja caly mały zestaw z biedronki własnie wystrzelałem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja tam już nie strzelam. Nie dość, że jest to nielegalne to dodatkowo nie czuje potrzeby by coś sobie odpalić. Równie dobrze mogę poczekać jeszcze te 7dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Miałem z kolegą odpalić jakieś rakiety dziś... nici z planów. Mgła+deszcz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 mialem takie plany jednak odpaliłem 2 szelki wczoraj, a dzisiaj dałem sobie spokoj, bo leje ostro.@mpiTy siedzisz na paranormalne czy to sie ktoś pod Ciebie podszywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi