Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj zrobiłem karabinek z 1 paczki piccolo z hesti <real 99gr> i muszę wam powiedzieć że zawsze jak robiłem karabinki z piccolo to nigdy mi nie wyszło tak świetnie jak teraz :D
Nie miałem lontu ale .. poukłądałem je tak zeby jedna stykała dwie :D no i dla pewności wysypałem proch z jednego pikolaka pomiędzy petardami :D no i super dwa razy taśmą objechałem

Te pikolaki w tym roku mają chyba wyjątkowy bas :D albo poprostu w takiej serii to lepiej i głośniej słychac
A pozatym wywaliłem jeszcze rzymskie ognie x2 piratkix3 i jedna kule z moździerza :D

Opublikowano
Czy strzelacie w Wigilię?

Nie, nie strzelamy, bo to nielegalne.
Opublikowano

Ja co roku coś odpalałem,a w tym nic :cry:.Co do kwestii legalności wolałbym się nie wypowiadać :roll:.Wiadomo jest ryzyko jest zabawa!Choć co do tego ryzyka to mam mieszane uczucia(od dłuższego czasu na moim osiedlu ni widu ni słychu niebieskich aniołów sprawiedliwości :mrgreen: ).

Opublikowano

Przeklinanie na ulicy też jest nielegalne a pewnie nie ma tutaj osoby która by sobie coś tam nie powiedziała :lol:
Ja wczoraj odpaliłem stroboskopa z firmu Surex , kapitalny :cool:
Opublikowano

Wigilia - po Pasterce o 1 w nocy szelka :wink: .
1 Dzień Świąt- Duży Kamikadze.
2 Dzień Świąt - szelka.
Symbolicznie ale porządnie :razz: .

Opublikowano

strzelając na terenie prywatnym, możesz to robić 365 dni w roku :grin: byle by ciszy nocnej nie zakłócać :wink:
Opublikowano

To zależy jakie jest rozporządzenie wojewody, w niektórych województwach można tylko 31.12 i 1.01.

U mnie w tym roku wyszło tak że nie było czasu postrzelać ale np. rok temu strzelałem. Za to 25 już strzelałem normalnie Air Bombami i dwie szelki od Pumy poszły w końcu trzeba się radować z Bożego Narodzenia. Gorzej by było np w Wielki Piątek :o

Opublikowano

Omg robicie tu wielki sajgon a nikt nie wyczaił, że ZIP to powiedział ironicznie :roll:
Bo przecież mówił kiedyś że miał kłopoty z psami, bo "to nie legalne"...

Opublikowano

Ja odpaliłem 2 Rzymiaki z Jorge przez okno :grin:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja strzelam zawsze po drodze idąc na pasterke, ale przeważnie, jest to symboliczne narobienie hałasu np. 2x fp3

Opublikowano

Ja robie mały pokazik na Wigilię. :)

Opublikowano

Nie strzelam bo to jakoś nie ma uroku nikt nie strzela.

Opublikowano

W wigilię odpali się jakąś szeleczkę może więcej niż jedną, coś hukowego i to na tyle :)

Opublikowano

W wigilię nie wypada jak dla mnie strzelać

Opublikowano

W wigilię nie wypada jak dla mnie strzelać

Ja codziennie strzelam od 2 dni moon travelersami i bączkami :)
Opublikowano

1xbomba 2". 1x1,5" sp0008 1x 1,5" txb546 3x GROM 3xfp3new :)

Opublikowano

Nie strzelam bo cały dzień jestem zajety bo wiecie jak to jest a pozatym wole wyładowac sie w sylwestra o 12 :D

Opublikowano

Ja już od kilku lat mam taką tradycję że po kolacji wigilijnej zawsze wyjdę i coś odpalę. Jakieś drobne rakietki bądź małą wyrzutnie :)

Opublikowano

Ja już od kilku lat mam taką tradycję że po kolacji wigilijnej zawsze wyjdę i coś odpalę. Jakieś drobne rakietki bądź małą wyrzutnie :)

Tak samo robię ;)
Opublikowano

ja strzelam, zawsze pierdykne jakąś rakietke albo coś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wystrzeliłem dziś pocisk z moździerza Specjalista z Triplexu (Z niebieskim czubkiem).Piękna czerwona Peonia+Cracling;)

Opublikowano

ja caly mały zestaw z biedronki własnie wystrzelałem :rolleyes:

Opublikowano

Ja tam już nie strzelam. Nie dość, że jest to nielegalne to dodatkowo nie czuje potrzeby by coś sobie odpalić. Równie dobrze mogę poczekać jeszcze te 7dni.

Opublikowano

Miałem z kolegą odpalić jakieś rakiety dziś... nici z planów. Mgła+deszcz ;/

Opublikowano

mialem takie plany jednak odpaliłem 2 szelki wczoraj, a dzisiaj dałem sobie spokoj, bo leje ostro.

@mpi

Ty siedzisz na paranormalne czy to sie ktoś pod Ciebie podszywa?