cinek609 1 Opublikowano 24 Grudnia 2008 w przerwie kiedy lecial Kevin sam w nowym jorku na polsacie leciala reklama Hesti.Widzial ja ktos moze :razz: ?? Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja ją widziałem już 4 dni temu... trochę głupia, a wybuchy fajerwerków pokazane pod koniec raczej nie pochodzą od fajerwerków Hestii. Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Równierz widziałem... reklama kiepska tak jak cała Hestia^^ a te fajerwerki w tle to penie Jorge albo Tropic.... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Widziałem ją na TVP1. Babka trzyma zestaw XXL, a gość jakąś baterię. Przy okazji trzymania piją szampana i pewnie nietrzeźwi pójdą to odpalać. W tle lecą jakieś profesjonalne efekty ;P Później nieśmiertelne hasełko "Hestia - bezpieczne fajerwerki", czy "Sylwester tylko z nami" (już nie pamiętam)Dobrze, że w TV pojawiła się jakaś reklama. Pochwalam za to Hestię. Tylko mogli ją trochę inaczej przedstawić. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mantis - było odwrotnie. Facet trzymał zestaw XXLi mówił coś tam "super zestaw" czy coś w tym stylu, a baba trzymała wyrzutnię, i mówiła coś takiego "a na finał superwyrzutnia" czy jakoś tak. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nikt nie ma racji Facet trzymał zestaw i mówił do babki "Ale wystrzałowo wyglądasz" (tak naprawdę wyglądała jak taka z pubów za dyche )a on wzięła wyrzutnię i powiedziała "I wyrzutnia na super finał" Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jakby ktoś miał tą reklame to proszę o uploadnięcie jej ponieważ chciałbym ją zobaczyc:-) Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 haha ja ją widziałem i się śmiałem cytuje "i ta wyrzutnia na finał" haha i tyle polew taki że nie mogłem wytrzymać co za ludzie kupują z Hestii coś Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 haha ja ją widziałem i się śmiałem cytuje "i ta wyrzutnia na finał" haha i tyle polew taki że nie mogłem wytrzymać co za ludzie kupują z Hestii coś Wyobraź sobie, że są miasta, a nawet całe powiaty gdzie poza marketami nie ma śladu innych firm, jest tylko hestia, więc nie wiem co Cię tak bawi :roll: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jimie ależ ty mądry. To w reklamie było powiedziane w takim sensie, "wyrzutnia na finał, ale dla amatorskiego odpalania a nie na jakiś pokaz" Cytuj
witus 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Osoba, która wybierała aktorów do tej reklamy powinna mieć nakaz strzelania dziesięcioma zestawami Space Explorer w każdego sylwestra... :smile: Fajnie, że w końcu coś bardziej ruszyło się na polskiej scenie pirotechnicznej i Hestia stworzyła swoją reklamę. Pomijam, że jest średnia - bardziej by się przydała fajna prezentacja produktów, więcej filmu, a nie ta "piękna" para i w tle profesjonalne materiały. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Śmieszna reklama :razz: Ale myślę że te fajerwerki za nimi to są z Jorge a nie Hestii (coś w stylu Babela albo Asteroida) Jeszcze lepiej by było, jak by reklame stworzyły takie firmy jak: Jorge, Kometa, Tropic, Super Power Ale Komecie bardziej by się przydała taka reklama, ponieważ według mnie ta firma jest niedoceniana chociaż wyrzutnie ma super! Ocena reklamy Hestii 10/10! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Grudnia 2008 a wybuchy fajerwerków pokazane pod koniec raczej nie pochodzą od fajerwerków Hestii. a te fajerwerki w tle to penie Jorge albo Tropic.... Ale myślę że te fajerwerki za nimi to są z Jorge a nie Hestii (coś w stylu Babela albo Asteroida) Przecież importerzy sprowadzają mniej więcej to samo z Chin i efekty się wiele nie różnią. Dlaczego to nie miałoby być z Hestii w tle? Nie róbcie im antyreklamy póki nie odpalicie ich sprzętu za co najmniej 200zł.Na jakich jeszcze stacjach widzieliście te reklamy? Ja raz przed Wiadomościami na TVP1 i raz przed Wydarzeniami na Polsacie. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Osoba, która wybierała aktorów do tej reklamy powinna mieć nakaz strzelania dziesięcioma zestawami Space Explorer w każdego sylwestra... :smile: Fajnie, że w końcu coś bardziej ruszyło się na polskiej scenie pirotechnicznej i Hestia stworzyła swoją reklamę. Pomijam, że jest średnia - bardziej by się przydała fajna prezentacja produktów, więcej filmu, a nie ta "piękna" para i w tle profesjonalne materiały. haha właśnie Wituś a ogóle to powinni usunąć tą reklamę bo ja nie mogę co włączę telewizor to jak zobaczę tą reklamę to dostaje takiej głupawki że ja porostu jak można pokazywać Hestii w telewizji powinna być zabroniona i tyle pozdro Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ja je widuję codziennie na TVP1 , 2 , 3 w godzinach 18.00-19.00 . Cytuj
pawel_27 0 Opublikowano 14 Stycznia 2009 To było tak:On: - Wiesz wystrzałowo wyglądasz.Ona: - Ty teszszszsz. Masz to co lubięOn: - Wielki zestaw hestii, bo będzie wystrzałowo.Ona: - Hahaha... Ach ty... A wyrzutnia na super finał hahaha....Jak ją oglądam to mi się śmiać chce. :mrgreen: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 11 Marca 2009 Równierz widziałem... reklama kiepska tak jak cała Hestia^^ a te fajerwerki w tle to penie Jorge albo Tropic.... czemu tak sądzisz?chyba nie słyszałeś he0008 albo nie widziałeś żadnej wyrzutni z hestii za 50zł Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 13 Marca 2009 Wyrzutnie mają bardzo spoko. O petardach sie nie wypowiadam bo rzadko co kupuje. Ale rakiety mają zwalone :neutral: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 20 Maja 2009 a wybuchy fajerwerków pokazane pod koniec raczej nie pochodzą od fajerwerków Hestii. a te fajerwerki w tle to penie Jorge albo Tropic.... Ale myślę że te fajerwerki za nimi to są z Jorge a nie Hestii (coś w stylu Babela albo Asteroida) Przecież importerzy sprowadzają mniej więcej to samo z Chin i efekty się wiele nie różnią. Dlaczego to nie miałoby być z Hestii w tle? Nie róbcie im antyreklamy póki nie odpalicie ich sprzętu za co najmniej 200zł.W zupełności się z tobą zgadzam i wyrzutnie są piękne nawet te po 7zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi