Skocz do zawartości
  • 0

Dylemat ze stuffem

Którą opcje wybrać?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Opcja 1
      14
    • Opcja 2
      4

Pytanie

Opublikowano

Zastanawiam sie co dokupic. Mam już z 7 wyrzutni i zestaw jumbo jet i duzo rzymiakow i jeszcze kung fu i 3 mozdzierze i kilka innych. Poradzcie

Są dwie opcje:
Opcja 1:
-Wyrzutnia z biedry za 60zł
-jakiś zestaw z Hestii tylko nie wiem jaki[poradzcie] do 40zł
Opcja 2
-Jupiter z biedry
-Jakaś wyrzutnia z tesco lub lidla do 25 zł[tez poradzcie]

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Oczywiście że opcja nr 1! Moździerz i Kung Fu już masz, teraz przyda się coś potężniejszego ;]
Co do zestawu z hestii...tutaj nic nie moge polecić, dlatego że nie bardzo polecam tej firmy i nie wiem co tam dobrego może być.
Może lepiej coś z Tesco czy Lidla?

• 0
Opublikowano

Tutaj nie ma co wybierać. Zdecydowanie opcja pierwsza. Będziesz miał prawdopodobnie o ile jest dobra niesamowite efekty z tej wyrzutni z Biedry. I jeszcze zabawy z tym zestawem

2 opcja to tylko słaba wyrzutnia (w porównaniu do tej z biedry) za 25zł i 6 średnich rakiet. Więc tylko opcja 1 wchodzi w grę :grin:

• 0
Gość Felix1
Opublikowano

1 duża wyrzutnia sie przyda skoro masz kung fu i jumbo jet to nie potrzebne ci kolejne rakiety , ale zestaw z hestii za 40 zł ? GŁUPOTA! rakiet w tym zestawie będą miały efekt pewnie taki jak w kung fu.

• 0
Opublikowano

Nie jestem oryginalny: wybrałem opcję A. Z kupowaniem zestawu z Hestii poczekaj trochę, najtańsze są w Kauflandzie dzień przed sylwestrem lub w sylwka.

• 0
Opublikowano

Wow dzięki za tyle wypowiedzi w chyba minute xD. W kazdym bądz razieprawdopodobnie wybiore opcje 1 tylko ze, tak jak poradził kamil wezme sobie coś tesco zamiast tego zestawu z hestii.

• 0
Opublikowano

Ta wyrzutnia to na pewno będzie dobra inwestycja i będziesz miał 8 wyrzutnie i zrobisz tym super pokaz :D

• 0
Opublikowano

Opcja 1 :!:

• 0
Opublikowano
Ta wyrzutnia to na pewno będzie dobra inwestycja i będziesz miał 8 wyrzutnie i zrobisz tym super pokaz :D

Heh powiedzmy :D. Oby tylko ta wyrzutnia z biedry byla super
  • 0
Opublikowano

Ja także jestem za pierwszą opcją w tesco możesz se kupić zestaw fajerwerków extreme A2 za 30zł masz tam dużo pierdółek

• 0
Opublikowano

Opcja 1. Tylko zamiast z Hestii weź Jorge bo jest lepsze :] np. Thunder Rain i Kasjopeja ~~ 34zł lub Możdzierz z Lidla i zestaw rakiet Detonator ~~ 37zł

• 0
Opublikowano

Hmm a odpowiedniki thunder raina i casiopei są w tesco?

• 0
Opublikowano

No niestety nie ma, ale na bazarze możesz spotkać:P

• 0
Gość Felix1
Opublikowano

Thunder Rain taki super nie jest, Tyrant jest dużo lepszy jak już to jego szukaj

• 0
Opublikowano

detonatora juz mam więc bez niego a co do tyranta to jego raczej nie zdobędę niestety :[