bobek4322 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Symbol: ?Nazwa: Wyrzutnia 30-strzałowa Mistrzowie OgniaOpis: -brak- (można znaleźć poniżej)Zdjęcie: -brak- (inni dodali poniżej)Film: -brak- (też można znaleźć poniżej)Cena w Biedronce: 59,00 Układ Efektu: IIlość strzałów: 30 Wysokość efektu: ?Kaliber: 29mm Czas strzelania: 35 sekund_________________ Nowość w ofercie Biedronki. Według recenzji wielu userów świetna! Cytuj
Active Bass 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ktoś obiecywał że poświęci się dla forum i 29 ją kupi i wystrzeli i wtedy się okaże czy warto kupować czy e Urich ? Czekamy Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kiedy przeczytałem efekt pomyslałem sobie że może być brzydka :roll: No zobaczymy na filmie :razz: Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kupiłem przed chwilą tą wyrzutnie kaliber to 29mm To daj dokładne zdjęcia, jeden mówi że taki efekt inny że inne efekt to już nie wiadomo.Ja sam nie wiem czy ją kupić Cytuj
jack119 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kaliber jest 30 mm na 100%Zaraz idę do Biedronki to sprawdzę...Racja kaliber 29 mm, czas trwania: 35 sekund Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kaliber jest 30 mm na 100% Na zdjęciu od Dako widać że kaliber to 29 mm..Mam ten sam kłopot co Felix... nie wiem co robić Cytuj
Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zdjęcia tej wyrzutni:http://img233.imageshack.us/img233/3531/p4110231as9.jpghttp://img517.imageshack.us/img517/1553/p4110230my8.jpghttp://img187.imageshack.us/img187/4526/p4110229kj8.jpg Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Byłem dzisiaj w biedronce mieli aż 11 szt :razz: Ale stwierdziłem że się nie opłaca ponieważ ma tylko 30 strzałów a moge się założyć że nie jest lepsza od sfinxa oczywiście porównując ją z dużymi wyrzutniami z jorge to jest bardzo opłacalna:wink: :smile: Cytuj
Utek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wyglada dobrze Ciekawe jaki efekt ale pewnie nikt nie odpali przed sylwkiem zeby forumowicze zobaczyli Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2008 jak to jaki efekt przecież pisze. crackling i to wszystko. Cienka jest Cytuj
Urich 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kupić, kupię. Wystrzelić, wystrzelę. Ale gdzie wy do cholery wyczytaliście że przed sylwkiem!? Tak w ogóle to nawet jej u siebie w biedrach nie widziałem jeszcze. Cytuj
Active Bass 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 W którymś temacie widziałem że ktos napisał że sie poświęcisz dla forum i wystrzelisz...Jeżeli tak nie jest to przepraszam Cytuj
chris 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wyglada na to że to taki Duży Thunder Rain. A sprawdzaliscie czy ta wyrzutnia ma identyczny efekt jak ta sama koloru zielonego? Bo u mnie była zielona i niebieska, byc moze ze kazda ma inny efekt? Tak jak w przypadku HOT i Arctic - oprawa poza kolorem ta sama, a efekty zupelnie inne. Cytuj
jack119 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Te kolory były połączone.Z jednej strony niebieski, z drugiej zielony Też mi się tak wydawało na początku Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Czy mi się zdaje , czy ta wyrzutnia ma kaliber 29mm :???: Pytanie - czy możesz podac wymiary tej wyrzutni , oraz przybliżona wage(cieżka , czy nie) ???Po opisanym efekcie , nie powala.Myślę , że będzie to pomniejszona wersja JW408 , bądź coś podobnego.Może sie okazać wielki hit , albo totalny shit.Przydałby sie filmik , ale ja jej nie planuje kupić(ani poświęcić jak hota rok temu). Cytuj
Active Bass 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja bym zaryzykował i powiedział że to kaliber 28mm bo napewno nie 30mm. Poradzcie co zrobić.. bo jak nie to dokładam te 60zł do wiatrówki Cytuj
Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nie chce mi się już jej wyjmować dziś no nie jest aż taka mała ;p@upile razy można mówić że ma kaliber 29mm? Cytuj
chris 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ciężka to ona była, podejrzewam ze na pewno wieksza od black cata, FireMan jw408 to jest przekozacka wyrzutnia - chcialbym aby ta była podobna. Ciagle mysle czy ja kupic czy nie :?: Jutro obmacam ją solidnie i podejmę decyzje, szkoda ze nie mamy wolnego "strzelca" to wszystko byłoby jasne. Co do efektu to może sie znacznie rożnic od opisanego - nie pierwszy taki przypadek ze opis A a efekt B Zobaczymy Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2008 ehh, ale się kłócicie o ten kaliber. Czy to ważne 29mm czy 30mm. i tak żadnej różnicy nie będzie na niebie widać Co do efektu to może mieć różny crackling nie koniecznie ten jak z JW408. Trzeba odpalić by się przekonać. Ja osobiście bym jej nie wziął. w JW408 miałem ciągły efekt cracklingu i kiepsko to wypadło. w Bora bora też sam crackling też ta wyrzutnia była cienka. Jak by była bardziej różnorodna miała jakiś kolor to zaczął bym się zastanawiać, ale dla samego cracklingu to nie :???: :???: Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale fajnie by było, jakby te 30 strzałów miały taki sam cracling taki jak w Black Catcie :mrgreen: Efekt byłby niesamowity! :lol: Cytuj
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Z tego co widzę to opis efektu wyrzutni jest zbliżony do JW35 Thunder Raina - dużego, więc jakoś ciekawego efektu bym się nie spodziewał.Sądziłem, że będzie to wyrzutnia dość zróżnicowana pod względem efektów - znajdą się peonie, palmy, crackling, po prostu duża ilość, w małej wyrzutni. Cena moim zdaniem taka średnia, czekam na film - jak mi się spodoba, to biorę w przyszłym roku :smile: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi