sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam. Szukam wyrzutni ktora posiada efekt srebrne chryzantemy.Cena to maks 50zł.Znacie jakies wyrzutnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Samuraj- okolo 30-35 zł najpierw sa kolorowe peonie a pozniej brokat (wydaje mi sie ze to to samo co srebrne chryzantemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 brokat to nie to samo co srebrne chryzantemy. Polecam NG6 w każdej są srebrne chryzantemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ale chryzantemy to chyba jakieś tkaie ciągnące się ogony a w ng6 tego nie maps. na etykiecie jw408 też pisze srebrne chryzantemy a to jest time rain + peonie#edit mpi mógłbyś wyjaśnić czym sie różnią od siebie: brokat, srebrne chryzantemy i złote chryzantemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://www.forumfajerwerki.pl/viewtopic.php?t=3215zobacz sobieChryzantema to gwiazdki które ciagną za sobą widoczny ogon. To jest w NG6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sQbaniec 10 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie otwierałem nowego tematu bo i po co.Ale mam prosbe moglibyscie mi polecic jakies wyrzutnie 2-3 do 150zł..z SP lub JORGE. ( nie chce wyrzutni katowej )Prosiłbym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 hmmBlack Cat - około 65złi samuraj za około 33złPyton - około 65złŚwietne efekty każdej z tych3 baterii i bardzo zróżnicowane. PS: Kątówki są lepsze od tych w układzie I nie wiem dlaczego nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Może nie ma miejsca na kątówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sQbaniec 10
Witam. Szukam wyrzutni ktora posiada efekt srebrne chryzantemy.
Cena to maks 50zł.
Znacie jakies wyrzutnie ???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi