sQbaniec 10 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam. Szukam wyrzutni ktora posiada efekt srebrne chryzantemy.Cena to maks 50zł.Znacie jakies wyrzutnie ??? Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Samuraj- okolo 30-35 zł najpierw sa kolorowe peonie a pozniej brokat (wydaje mi sie ze to to samo co srebrne chryzantemy) Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 brokat to nie to samo co srebrne chryzantemy. Polecam NG6 w każdej są srebrne chryzantemy Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 ale chryzantemy to chyba jakieś tkaie ciągnące się ogony a w ng6 tego nie maps. na etykiecie jw408 też pisze srebrne chryzantemy a to jest time rain + peonie#edit mpi mógłbyś wyjaśnić czym sie różnią od siebie: brokat, srebrne chryzantemy i złote chryzantemy? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://www.forumfajerwerki.pl/viewtopic.php?t=3215zobacz sobieChryzantema to gwiazdki które ciagną za sobą widoczny ogon. To jest w NG6 Cytuj
0 sQbaniec 10 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie otwierałem nowego tematu bo i po co.Ale mam prosbe moglibyscie mi polecic jakies wyrzutnie 2-3 do 150zł..z SP lub JORGE. ( nie chce wyrzutni katowej )Prosiłbym o pomoc Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2008 hmmBlack Cat - około 65złi samuraj za około 33złPyton - około 65złŚwietne efekty każdej z tych3 baterii i bardzo zróżnicowane. PS: Kątówki są lepsze od tych w układzie I nie wiem dlaczego nie chcesz. Cytuj
Pytanie
sQbaniec 10
Witam. Szukam wyrzutni ktora posiada efekt srebrne chryzantemy.
Cena to maks 50zł.
Znacie jakies wyrzutnie ???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi