Skocz do zawartości
  • 0

Lidl ORAZ Intermarche 70 zł.

Pytanie

Opublikowano

Najprawdopodobniej będe miał jeszcze 70 zł :mrgreen: i mam dylemat...

Bede kupował w Intermarche'u i Lidlu i nie wiem na co sie zdecydować.
Myslałem, żeby kupić festiwala za 60 zł i rakiety imagine, albo wyrzutnię w układzie fan za 40zł z lidla oraz cos jeszcze albo kupic z intermarche rakiety imagine oraz wyrzutnie borneo i cos jeszcze no naprawde nie wiem na co sie zdecydować. Prosze o pomoc.

Mogą to być głównie wyrzutnie i trochę wiekszych rakiet. pierdółki już mam :wink:

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja bym wziął tą wyrzutnie w układzie Fan za 40zł. Borneo i te rakiety Imagine. to było by chyba najlepsze rozwiązanie bo miałbyś bardzo ładne efekty.

Z festiwalem za bardzo byś się zmęczył tym odpalaniem :lol: bo to aż 15 rakiet. Znudzi ci się

• 0
Opublikowano

Weź Festivala + rakiety Imagine jak ktoś lubi odpalać to go to nie męczy xD

• 0
Opublikowano

Ta wyrzutnia z lidla za 40 zł jest bardzo słaba. Nie kupuj jej.
W intermarche możesz kupić borneo + guliwer + macrocosmos I + rakiety imagine + zestaw ufo.
Tak będzie chyba najlepiej.

• 0
Opublikowano

Bierz Festivala tez po niego jadę :lol: trochę sie pobawisz ale za to konkretne efekty i tak jak wspomnieli Koledzy albo rakietki Imagine albo Macrocosmosa.

Wybór należy do Ciebie

pozdro..

• 0
Opublikowano

no no no widzę, że propozycje dosyc zróżnicowane... na filmie ta wyrzutnia za 40 zł prezentuje sie dosyc słabo ale wiemy, ze filmy sp nie sa dobrej jakości... czekam na dalsze propozycje :wink:

• 0
Opublikowano

Weź Borneo, rakiety Imagine i 1.wyrzutnie z Lidla za 40zł lub 2.Rakiety Cassiopeia z przeważaniem na wyrzutnie.

• 0
Opublikowano

A ja po raz kolejny napisze. Moździerz z lidla. A jak masz kase to nawet 2.