Skocz do zawartości
  • 0

Lidl oraz Biedronka do 70-80 zł

Gość mati_77717

Pytanie

Gość mati_77717
Opublikowano

Co polecacie w Lidl oraz Biedronka do 70-80 zł. oprócz petard bo wiem już jakie kupić albo Authung lub Duża Petarda

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Biedronka:
Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 19 strzałów - 26zł
Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 10 strzałów fioletowa - 9zł
Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 10 strzałów żółta - 9zł
Lidl:
Wyrzutnia Kobra 12 strzałów - 25zł
Zestaw Rakiet Detonator - 13zł

Razem : 82zł

• 0
Opublikowano

Biedronka:
Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 19 strzałów(Sfinx) - 26zł
Zestaw Mistrzowie ognia 4 rakiety(Top Secret) - 9zł
Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 10 strzałów żółta - 9zł

• 0
Opublikowano

Sfinx
Hot
Arctic
Moździeż z Lidla
Rakiety Detonator

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

Możecie mi powiedzieć Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 30 strzałów jak ona się nazywa inaczej oraz jak inaczej się nazywa taki zestaw Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 10 strzałów

• 0
Opublikowano

mistrzowie ognia 30 strzałów jest to wyrzutnia nowość więc nikt jeszcze nie wie jak inaczej się nazywa i jaki ma efekt co do 10 strzałów jest to hot i arctik

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

a hot ile stoi i to jest żółta czy fioletowa

• 0
Opublikowano

hot to fioletowa kosztuje 9zł

• 0
Opublikowano

Ja bym chapał 3o strzałówke z biedry + moździerz z lidla.

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

A z wyrzutni zdejmuje się tą powierzchnie srebrną na u góry i tekturę czy tylko folie i zdejmuje się zabezpieczenie i odchyla się lont.????

• 0
Opublikowano

Nie powierzchni srebrnej sie nie zdejmuję tylko tą folijke zeby się dostac do lontu

• 0
Opublikowano

Ja zdejmuję i folie i papierek zasłaniający wyloty dyszy. No i oczywiście ochrone z lontu :o .

• 0
Opublikowano

mati wystarczy jak zdejmiesz tylko tą przeźroczystą folię. Ja tak robie i zawsze było ok :wink:

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

ok dzięki pytam się bo nigdy nie odpalałem wyrzutni zawsze odpalałem rakiety w zestawach itp

• 0
Opublikowano

Biedronka:
JW97 Sfinx - 26 zł
JW86 Moździerz - 26 zł
JW14a Hot - 9 zł
JW14 Arctic - 9 zł
Kung Fu - 9 zł

I powinieneś być zadowolony :) Jest zarówno duża wyrzutnia, jak i moździerz - ma on bardzo ładne efekty, a w pudełku znajdziesz 12 szelek o kalibrze 1,2". Dwie małe wyrzutnie - Arctic oraz Hot to najlepsze w swojej cenie baterie, a Kung Fu ma sporo pierdółek, akurat przed godzinę zero.

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

mam pytanie a nie lepiej kupić moździerz z Lidla niż z Biedry ???

• 0
Opublikowano

Nie zdecydowanie nie.. Mzodzierzz biedry ma lepsze efekty

• 0
Opublikowano

Jedni mówią, ze moździerz z Biedry jest dobry drudzy, że z Lidla. lecz chyba lepsze efekty ma ten z Lidla

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

Kupiłem 1 paczke Średnia Petarda 1 Duża Petarda sfinksa i hota czy warto sobie coś jeszcze dokupić ??

• 0
Opublikowano
Kupiłem 1 paczke Średnia Petarda 1 Duża Petarda sfinksa i hota czy warto sobie coś jeszcze dokupić ??

Każdemu mamy układać plan, co ma kupić? Może trochę własnej inicjatywy...
  • 0
Gość mati_77717
Opublikowano

:D dobra opłacalne jest kupienie fontany czy wulkanu za 26 zł z Jorge która daje na 6 Metrów ? czy lepiej Moździerz ?

• 0
Opublikowano

Zdecydowanie moździerz z lidla. Widziałem ten wulkan jest efektowny. Ale moździerz to moździerz. Osobiście wulkanów nie lubie więc może jest to stronnicza wypowiedź. Ale przy moździerzu huk i efekt. Jek się sprawni uwiniesz to naprawde łądny pokaz z niego urządzisz. Miary w ręce nie miałem,ale z tymi 6 metrami to chyba nie dokońca. Na moje oko z 4.5.

• 0
Gość mati_77717
Opublikowano

Ten moździerz ile ma strzałów wkłada sie 2 na raz czy po 1
?

• 0
Opublikowano

Mówie o tym co miałem w z zeszłym roku. W tym jest podobno za 24 zł (cena podana przez chłopaków z forum). Miał 6 kulek pakowanych pojedyńczo. Wkładałeś jedną,odpalałeś....itd. Za 36.5o zł masz 12 strzałowy moździerz z hestii,ale jego efektów jeszcze nie znam.

• 0
Opublikowano

Dziś kupiłem moździeż w lidlu jest to 10 kulek ładowanych pojedyńczo. Rok temu miałem fontanne z biedry za 25zł i efekt był bardzo ładny a czy wart 25zł ? Chyba raczej nie dlatego w tym roku eksperymentuje z moździezem gdyż nigdy wcześniej moździeża nie miałem.

• 0
Opublikowano

Za jaką cece ten moździerz ??