TrailFIRE 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam. Dzisiaj w Lidlu zakupiłem sobie rakietki po 7 zł , Takie żeby postrzelać przed godziną 00 ..Pisze na opakowaniu tak :R9-SMZestawRAKIETAUno336 1.4GFirma : śmieszekZestaw zawiera 12 rakietPytanieCzy one są dobre? czy zostawić je sobie na sylwka? Cytuj
neone 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 jeżeli za 7zł 12 razkiet to nie spodziewaj sie ładnych efektów... postrzelaj sobie nimi przed sylwkiem Cytuj
Mak10 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Moze sie mylę, ale to chyba jest podobne do tamtego : Jak widac wlasciwie zero huku. Najlepiej sobie odpusc Cytuj
TrailFIRE 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie to nie jest ta rakieta.. moje nie mają czubków i mają nazwe R9-SM a nie R7-SM a to chyba jakaś różnica .. no ale pewnie efekt podobny.. racja .. cudów należy się nie spodziewać dzięki Cytuj
michalq 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 kupilem tez je i dzisiaj odpalilem 2, efekt byl bardzo podobny do tego na filmie [ jak nie taki sam] Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Widziałem jak dziś jacyś kolesie je odpalali na pobliskich łąkach. Dużo z tych rakiet było ze spadochronami spadające komety, nic ciekawego. Inne miały efekty kolorowych małych piwoni. Do zabawy przed północą mogą być jak za 7zł. Cytuj
TrailFIRE 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 Aha .. Rozumiem , dzięki za pomoc pewnie kupie ich więcej to tak przed północą poodwalam z kumplami [ Dodano: 2008-12-28, 10:26 ]Sorry za doublePOSTwłaśnie zauważyłem że są tam 4 spadochroniarze Cytuj
maciejrio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Dzisiaj w Lidlu zakupiłem sobie rakietki po 7 zł , Takie żeby postrzelać przed godziną 00 ..Pisze na opakowaniu tak :R9-SMZestawRAKIETAUno336 1.4GFirma : śmieszekZestaw zawiera 12 rakietPytanieCzy one są dobre? czy zostawić je sobie na sylwka? właśnie dzisiaj kupiłem w lidlu za 7 zeta jutro się pobawię Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Moim skromnym zdaniem do zabawy prawie napewno warte. Może efekt nie jest na całe niebo ale za tą cene to warto. EDIT: Po sylwestrze 09/10 już zmieniłem zdanie... są do D. może za cene warte ale należy się długo zastanowić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi