LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Czy w Białymstoku lub pobliżu znajduje się hurtownia lub jakiś większy sklep z fajerwerkami Jorge?(co do sklepu żeby był tani) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie wiem, ale mogę się myllic, mam na myśli sklep o nazwie Biedronka czy słsyzałeś o niej?Ceny są nie porónywalne ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 http://www.rglider.pl/strona,0,73,pirotech..._amatorska.htmlhurtownia znajduje się na ul. Żwirki i Wigury 26 oczywiście jest ona w Białymstoku panu wyżej należy się warn ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie wiem, ale mogę się myllic, mam na myśli sklep o nazwie Biedronka czy słsyzałeś o niej?Ceny są nie porónywalne ekhm... Spam?Dzięki za odpowiedź.A można do nich zajechać i kupić fajerwerki normalnie bez żadnej poprzeczki cenowej i po cenach hurtowych dla cywila ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie wiem, ale mogę się myllic, mam na myśli sklep o nazwie Biedronka czy słsyzałeś o niej?Ceny są nie porónywalne ekhm... Spam? chyba to większy....http://www.firmy.net/- poszukaj sobie... czy to problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Przykro mi ale w tej hurtowni już sobie nie nakupujesz. Zamówienia detaliczne można było składać tylko do 10.12, teraz szefowa zajmuje się pokazami profi (30.000 pln i takie tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jest w Białym jeszcze jakaś hurtownia ? Z tego co pamiętam hestiabum mówił , że można robić tam zakupy od określonej ceny , ale może źle pamiętam edit : uprzedziłeś mnie ;p , a znasz jeszcze jakąś hurtownie w Białym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek19680 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 W Białymstoku jest hurtownia Jorge na ulicy Żwirki i Wigury 26numer telefonu do nich : 085 732 37 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 http://www.rglider.pl/strona,0,73,pirotech..._amatorska.htmlhurtownia znajduje się na ul. Żwirki i Wigury 26 oczywiście jest ona w Białymstoku Najpierw się czyta posty u góry :shock: Żeby nie było off topu: jak byłem jakieś 2 miesiące temu w Białymstoku, to w Kurianach widziałem ogłoszenie "Fajerwerki" , ale nie wchodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość arsignis Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hurtownia RG LIDER sprzedaje fajerwerki przez cały rok także detalicznie. Jedynie od połowy grudnia pojawia się minimalna kwota zakupów (200-300 zł) spowodowane jest to ilością pokazów sylwestrowych organizowanych przez naszą firmę a także przez ilość sklepów robiących dotowarowanie w ostatnich dniach przed sylwestrem. Kolejki są bardzo duże i jeśli ktoś przychodzi tylko po jedną/dwie małe wyrzutnie to czas czekania sięgający czasami kilku godzin jest zbyt długi. W odpowiedzi na ten problem powstała druga firma podlegająca hurtowni - ARS IGNIS Pirotechnika - ten sam wachlarz produktów w tych samych cenach. Sklep otwarty jest 7 dni w tygodniu od godziny 7 do godziny 13 na targowisku Hetman przy ul. Kawaleryjskiej 17 lokal 90/91. Po uprzednim kontakcie telefonicznym obsługujemy klientów także po godzinach otwarcia sklepu. Przy większych zamówieniach dowozimy towar w terminie od 5 do 24 godzin na terenie miasta Białegostoku i okolicach (Chorosz, Wasilków). Realizujemy również zamówienia na pokazy amatorskie. Zapraszam na naszą stronę internetową www.arsignis.pl (dostępna od 1 października 2012).Zamówienia/Kontakt telefoniczny : 514 951 815 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LandsberG 0
Czy w Białymstoku lub pobliżu znajduje się hurtownia lub jakiś większy sklep z fajerwerkami Jorge?(co do sklepu żeby był tani)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi