xSound 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mam do wydania 50zł, tylko w Lidlu, co byście proponowali, chodzi mi o dużo rakiet i pierdółek (wyłączając wszelkie bączki etc.)Prosiłbym o możliwie szybką pomoc bo mam zamiar iść koło 10-11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Detonator 10 rakiet - 13złZestaw rodzinny - 15złAtomic assalut - 15złFontanna casablanca - 9złAle ja bym dołożył i wziął zestaw rakiet za 69zł, 21 sztuk, robi wrażenie, wczoraj go oglądałem Śmieszka jest, więc zapewne ma dobre efekty rakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSound 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ale ja bym dołożył i wziął zestaw rakiet za 69zł, 21 sztuk, robi wrażenie, wczoraj go oglądałem Śmieszka jest, więc zapewne ma dobre efekty rakiet. Nie bym był taki pewny. Zobacz w mój podpis w stuff na 07/08, miałem 4 DUŻE rakiety ze śmieszka, a efekt był żałosny, detonatory które są 3x mniejsze miały lepszy efekt od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 No nie wiem, zastanów się... http://www.forumfajerwerki.pl/viewtopic.php?p=39489#39489tutaj masz o tym zestawie trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Moja propozycja:moździerz - 25złDetonator 10 rakiet - 13zł Zestaw rodzinny - 15zł razem około 53zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSound 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Dobra można zamknąć, już kupiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xSound 0
Mam do wydania 50zł, tylko w Lidlu, co byście proponowali, chodzi mi o dużo rakiet i pierdółek (wyłączając wszelkie bączki etc.)
Prosiłbym o możliwie szybką pomoc bo mam zamiar iść koło 10-11.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi