pi0trek96 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 P1255 Big JumboP1256 Mega JumboFP6 Petardy CierneFP8 Petardy CierneCzy ktoś miał któreś z tych petard :?: : Jeśli ktoś miał to prosze napiśać czy są mocne i itp...pOzDrAwiAm : pi0trek96
0 big jumbo 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 big jumbo ---- takie średnie huk podobny do FP6mega jumbo ---- huk mocny jak mały achtung z hestiiFP6 ---- dośc dobry huk za dobrą cene //// u mnie 6 sztuk 6 złFP8 ---- mocny huk ale słabszy od małego achtunga z hestii /// często są niewypały
0 ratefi 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Z tych petard miałem tylko FP8 i powiem, że wali naprawdę mocno. Polecam je a poza tym nie zdarzyło mi się aby jakaś FP8 była niewypałem. Zawsze mi wypalały te petardy
0 roberto5455 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ławke!!!!???? :shock: :shock: :shock: czy ty na głowe upadłes?? Od zawsze wiedziałem, że petardy powinni sprzedawac za pozwoleniem. Wszystkie. Dziecko masz 12 lat i już chcesz niszczyć mienie??? Weź sie może lepiej za naukę, a nie za rozwalanie ławek.Żeby nie było offtopicu: Nie, nawet Achtung Ci nie rozwali ławki!! :???:
0 ratefi 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nie wiem czy rozwala ławkę bo nie próbowałem czegoś takiego. :razz:
Pytanie
pi0trek96 0
P1255 Big Jumbo
P1256 Mega Jumbo
FP6 Petardy Cierne
FP8 Petardy Cierne
Czy ktoś miał któreś z tych petard :?: : Jeśli ktoś miał to prosze napiśać czy są mocne i itp...
pOzDrAwiAm : pi0trek96
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi