Skocz do zawartości
  • 0

co sie lepiej oplaca ????

Pytanie

Opublikowano

co sie lepiej oplaca kupic paczka cyrkoblitz dużych z hestii czy zestaw 3 sztuki rakiet imagine ///// te rzeczy są w mniej więcej tych samych cenach u mnie w sklepie . co lepiej polecacie mi ??? ...

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

cyrkoblity oczywiscie :D

• 0
Opublikowano

Według mnie oba produkty są na równym poziomie. To zależy na co stawiasz, czy na efekt czy na ilość. Jak na ilość to cyrcoblitze jak na efekt to oczywiście rakiety Imagine.

Film tych rakiet: http://pl.youtube.com/watch?v=hbhVZu-Lfq8

średnie te efekty :wink:

• 0
Opublikowano

wezme cyrkoblitze wiecej ich jest i wogóle efekt taki sam jak na tych rakietach może troche gorszy ale cracling jest ;]

• 0
Opublikowano

Ja bym wziął rakiety. Nie przepadam za cyrkoblitzami, ze względu na ich nie stabilny lot, co jest ważne strzelając w mieście.

• 0
Opublikowano

te z hestii akurat są stabilne i to dosc mocno prubowałem kilka i lecą prawie że prosto

• 0
Opublikowano
Ja bym wziął rakiety. Nie przepadam za cyrkoblitzami, ze względu na ich nie stabilny lot, co jest ważne strzelając w mieście.

Właśnie to chciałem napisać, ja radze ci rakietki bo po cyrkoblitzach możesz mieć spore kłopoty (przynajmniej u mnie w większości cyrkoblitz coś się stało np.poleciały w jakiś samochód itp.)
  • 0
Opublikowano

Ja równierz bym wziął rakiety co prawda cyrkoblitze mają szokujące efekty lecz są bardzo niebezpieczne tak jak napisali poprzednicy.Ja prawde mówiąc jeszcze nie miałem cyrkoblitza który by prosto poleciał :lol: :neutral:

• 0
Opublikowano

ja lubie adrealine to cyrkoblitze są w sam raz

• 0
Opublikowano

Również bym cyrki brał