big jumbo 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 co sie lepiej oplaca kupic paczka cyrkoblitz dużych z hestii czy zestaw 3 sztuki rakiet imagine ///// te rzeczy są w mniej więcej tych samych cenach u mnie w sklepie . co lepiej polecacie mi ??? ... Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Według mnie oba produkty są na równym poziomie. To zależy na co stawiasz, czy na efekt czy na ilość. Jak na ilość to cyrcoblitze jak na efekt to oczywiście rakiety Imagine.Film tych rakiet: http://pl.youtube.com/watch?v=hbhVZu-Lfq8średnie te efekty Cytuj
0 big jumbo 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 wezme cyrkoblitze wiecej ich jest i wogóle efekt taki sam jak na tych rakietach może troche gorszy ale cracling jest ;] Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja bym wziął rakiety. Nie przepadam za cyrkoblitzami, ze względu na ich nie stabilny lot, co jest ważne strzelając w mieście. Cytuj
0 big jumbo 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 te z hestii akurat są stabilne i to dosc mocno prubowałem kilka i lecą prawie że prosto Cytuj
0 tomek19680 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja bym wziął rakiety. Nie przepadam za cyrkoblitzami, ze względu na ich nie stabilny lot, co jest ważne strzelając w mieście. Właśnie to chciałem napisać, ja radze ci rakietki bo po cyrkoblitzach możesz mieć spore kłopoty (przynajmniej u mnie w większości cyrkoblitz coś się stało np.poleciały w jakiś samochód itp.) Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja równierz bym wziął rakiety co prawda cyrkoblitze mają szokujące efekty lecz są bardzo niebezpieczne tak jak napisali poprzednicy.Ja prawde mówiąc jeszcze nie miałem cyrkoblitza który by prosto poleciał :lol: :neutral: Cytuj
0 big jumbo 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja lubie adrealine to cyrkoblitze są w sam raz Cytuj
Pytanie
big jumbo 0
co sie lepiej oplaca kupic paczka cyrkoblitz dużych z hestii czy zestaw 3 sztuki rakiet imagine ///// te rzeczy są w mniej więcej tych samych cenach u mnie w sklepie . co lepiej polecacie mi ??? ...
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi