Byłem dzisiaj w praktikerze i zobaczyłem fajny zestaw petard o nazwie Black Stars firmy Hestia. Były tam: 2xopakowania Piratek 1xPirat i 1xWiking[opkaowania]. kosztował on 9 zł Uwazałem ze sa tanie więc je kupiłem. Czy ktos wie jakie maja efekty, bo na forum taki kod jak zauwazylem na kodzie kreskowym, a mianowicie KL510B ma całkiem co innego.. czy to błąd sklepu czy co? Są to dosyc duze petardy i nie wiem jak z hukiem . Chciałbym oszybką opdowiedz
Pytanie
pokepim 0
Byłem dzisiaj w praktikerze i zobaczyłem fajny zestaw petard o nazwie Black Stars firmy Hestia. Były tam: 2xopakowania Piratek 1xPirat i 1xWiking[opkaowania]. kosztował on 9 zł
Uwazałem ze sa tanie więc je kupiłem. Czy ktos wie jakie maja efekty, bo na forum taki kod jak zauwazylem na kodzie kreskowym, a mianowicie KL510B ma całkiem co innego.. czy to błąd sklepu czy co? Są to dosyc duze petardy i nie wiem jak z hukiem . Chciałbym oszybką opdowiedz
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi