Jorge 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzisiaj Jadę Do Hurtowni I Mam Zamiar kupić :JW07 MarsJW21 CondorK0203 PiratRSB734 SamurajJW06 KasjopejaJM02 KamikadzeHE0008 AchtungHE0208 AchtungP1255 Big JumboJM01 Circoblitz0860 Kulki Dymne JC04 Big CorsairK0201 Super PicoloFP6 Petardy CierneFP8 Petardy CierneMam do was pytanie co byście z tego Wywalili bo jest nie potzebne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 FP6 Petardy Cierne 0860 Kulki Dymne TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jorge 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 FP6 Petardy Cierne 0860 Kulki Dymne TO!!! a POZOSTAŁE HUKOWE ZOSTAWIĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 big jumbo 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 reszte zostaw sie nie piernicz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kulki dymne, bo mają biedny efekt.FP6 choć są dosyć dobre, ale jak bierzesz FP8 to po co ci one:PP1255 Big Jumbo - masz achtungi. Lepiej kup więcej achtungów iż Big Jumbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 FP6 Petardy Cierne 0860 Kulki Dymne TO!!! Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja bym nie brał tylu petard. Lepiej by było jakbyś kupił jw103 Imagine W wyrzutniach jest ok :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 FP6 Petardy Cierne - nie nadają się 0860 Kulki Dymne - miałem, to była istna tragedia. Efekt chyba 100 razy mniejszy od fontanny dymnej z Jorga. w ogóle niewidoczny i co za tym idzie mało efektowny.JM01 Circoblitz - po waszych opiniach na forum myślałem, że będą mieć lepsze efekty. Jednak gdy zacząłem je odpalać w realu to była po prostu tragedia. Efekt zerowy, nie polecamReszta jest ok. Za to co odrzuciłem weź sobie macrocosmosa jakiegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Moim zdaniem warto odpuścić sobie petardy FP6 (w końcu wziąłeś większe FP8) oraz Big Jumbo - reszta planu OK, widać, że zależy Ci na petardach. Będziesz miał ich dużo, w tym także Achtungi, które jak wiadomo są jednymi z najgłośniejszych petard dostępnych na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saek 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeżeli nie kupujesz petard dla testowania - na co wskazuje ten asortyment - to wywal FP6, FP8, K0201, K0203, Big Jumbo,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jorge 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 FP6 Petardy Cierne - nie nadają się 0860 Kulki Dymne - miałem, to była istna tragedia. Efekt chyba 100 razy mniejszy od fontanny dymnej z Jorga. w ogóle niewidoczny i co za tym idzie mało efektowny.JM01 Circoblitz - po waszych opiniach na forum myślałem, że będą mieć lepsze efekty. Jednak gdy zacząłem je odpalać w realu to była po prostu tragedia. Efekt zerowy, nie polecamReszta jest ok. Za to co odrzuciłem weź sobie macrocosmosa jakiegoś. mpiwowski o jakie fontannie dymnej mówiłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 JFS-1 z Jorga film jest na YoutTubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jorge 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 JFS-1 z Jorga film jest na YoutTubie Ile on kosztuje (one są w opakowaniu czy jak?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 kosztuje 16zł za 5 sztuk. każda ma inny kolor: niebieski, żółtym pomarańczowy, czerwony, zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jorge 0
Dzisiaj Jadę Do Hurtowni I Mam Zamiar kupić :
JW07 Mars
JW21 Condor
K0203 Pirat
RSB734 Samuraj
JW06 Kasjopeja
JM02 Kamikadze
HE0008 Achtung
HE0208 Achtung
P1255 Big Jumbo
JM01 Circoblitz
0860 Kulki Dymne
JC04 Big Corsair
K0201 Super Picolo
FP6 Petardy Cierne
FP8 Petardy Cierne
Mam do was pytanie co byście z tego Wywalili bo jest nie potzebne ???
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi