velibrum 12 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Symbol: 0902WBNazwa: Ground Bloom FlowersEfekt: czerwono-zielony bączek z wybuchemZdjęcie:Kupiłem go w lidlu za 0,99 zł. Dzisiaj wystrzelę i dam filmik. Bączek jest dosyć mały, zobaczymy jaki będzie miał efekt.Edycja:Bączka polecam. Huk w rzeczywistości był bardzo duży, trochę większy od dużego motyla kamikadze. Jak tylko będę mógł to kupię ich kilka bo kosztują tylko 0,99 zł w lidlu.film - http://pl.youtube.com/watch?v=76QJpIlHcGk Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Niezły ten bączek - coś jak żuk.Takie mam pytanie - Huk był mocny ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mi się zbytnio ten bączek nie spodobał. I to głównie przez jego cenę. 1zł za takie coś to za dużo dla mnie. Jakby były w tej cenie co Jorgowskie bączki JM04 to bym kupił, ale za 1zł to nie. Co do samego efektu to taki średni. Lepszy od JM04. Coś dla tych co mają mało kasy an fajerwerki, takie urozmaicenie.Za efekt 8/10ogólnie 4/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mi się podobał, nawet długo się palił jak na takiego bączka, bardzo kolorowo i jeszcze huk wydaje się że naprawde był niezły, co do ceny... Prawda że mógłby być w paczkach po 5 np. i za 4 zł, bo tak pojedyńczo kupować to troche głupio Ale mi cena nie przeszkadza, za 1 zł mógłbym to kupić.8/10 Cytuj
big jumbo 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 no wlasnie troche drogo ale odpalilem przed chwilą jeszcze jednego i efekt naprawde dobry . długo zmienial kolory { chyba cztery } i na koncu dosc glosny wybuch Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 W cenniku super powera ten produkt stoi po 5 zł. Tylko nie wiadomo po ile sztuk pakowany. Jak będę w hurtowni to sprawdzę.FireMan, huk jest przyzwoity, coś jak kamikadze. Ma taki mały bas. I jeszcze jest efekt taki jak w wyżej wspomnianych kamikadze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi