Banba 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Rakieta , moździerz lub wyrzutnia z efektem złoty deszcz bardzo proszę o pomoc potrzebuje właśnie tego efektu na zakończenie pokazu :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Pełno jest takich wyrzutni.liquid robot z SP - za około 30złTB-71 - 140złTB-56 - 140złJW401 - 150złw tych mniejszych jest taki efekt, ale już nie sam tak jak w poprzednich wyrzutniach, które podałem tylko razem z innym efektem i taki np. jest Samuraj, babel i red meteor ma też ten efekt tylko ma jeszcze + red i green stars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wdg. mnie srebryny chyba tez moglby byc? co? jesli tak to polecam mozdzierz SP0008, oprocz tego z wyrzutni podaneych przez mpiego wybralbym jw401, a jesli chcesz troche mniej wydac to liquid robtot bedzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Z tego co pamiętam kiedyś sam ten temat poruszyłem na którymś forum (prawdopodobnie i na tym). Dobry efekt deszczu daje właśnie Liquid Robot firmy SuperPower, a do tego jest tania. Jeśli jednak zależy Tobie na wielkim deszczu na wysokim pułapie - Brocade Crown Tb-56 Tropica. Z rakiet to też któreś miały ten efekt... nie Exclusive Collection Jorga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Macie jakiś filmik liquid robot z SP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 o to on:http://pl.youtube.com/watch?v=bAdbQxpCsc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dobra ostanie pytanie która mi najbardziej polecacie ? :razz: P5062 Liquid Robot TB-71 TB-56 JW401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 zależy ile chce wydać jak mało to liquid. Jak możesz dużo to TB-56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A można by również wybrać podobny efekt , znacznie ciekawszy :New Generation 16 , bądź ElDorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 el dorado wielki szajs. NG16 ma 4 razy lepszy od tej wyrzutni efekt i żeby cokolwiek ładnie wyszło to trzeba by było połączyć 3x NG16.ale jak on chce brokat to zostańmy przy brokacie. Więc wstępnie zostają te wyrzutnie, które podałem. Może dzisiaj jeszcze poszukam kilka z brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 :twisted: 53901 Jupiter ; http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a32a984db57ba18f.html :arrow: Efekt; (Blue Star Time Rain) Niebieskie Gwiazdy w Czasie Deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 MarcePan czy to ma brokat :?: http://pl.youtube.com/watch?v=1ioKEwStXdU Może wypadało by wcześniej film zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bierz złoty deszcz z Dragona jeśli masz taką możliwość. Jest to najlepsza wyrzutnia oferująca złoty deszcz jaką widziałem i posiadałem. Wzbudza zainteresowanie ponadprzeciętne. Podziw również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 hmn a dokładniej ta z Dragona? jak byś mógł podać nazwę ps.(czy można na tym forum zmienić nazwę użytkownika?) :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 hmn a dokładniej ta z Dragona? jak byś mógł podać nazwę Golden Shower. Kosztuje 45 zł. Na fotce mojego stuffu w podpisie ją znajdziesz po lewej stronie na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSound 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wiem, ze chcesz rakietę, moździerz albo wyrzutnie, ale efekt brokatu, ma też Bazooka 3 (rzymski ogień), do tego całkiem ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Banba 0
Rakieta , moździerz lub wyrzutnia z efektem złoty deszcz bardzo proszę o pomoc
potrzebuje właśnie tego efektu na zakończenie pokazu :razz:
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi