Danio 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie poogoda będzie piękna bezchmurne niebo bez wiatru i ładny biały krajobraz :mrgreen: Cytuj
ppompka 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie jest pięknie słoneczko, zero wiatru i -8 stopni :evil: . Tylko w nocy byla taka mgła że świata nie było widać ale mjejmy nadzieje że dziś tak nie będzie. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A ja myślałem, że u mnie jest zimno :lol:-4 , -4,5 stopnia w Gdyni.Tyle szronu na raz nigdy nie widziałem.Ale da się żyć.Słońce nawala i 0 chmur. Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A w Białymstoku podobno ma nie być żadnych opadów :mrgreen: Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A tak w Bydgoszczy: Pogodne niebo i bez opadów.temp. max: -5 °Ctemp. min: -8 °C Wiatr południowy 10.8 km/h Czynnik chłodzący wiatru: -9.67°C Wsch. słońca: 08:02Zach. słońca: 15:41 :grin: Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie(Dolnyśląsk) Słonko i bez chmurek ,ale Wiatr jest silny ;/;/;/ Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 W Sopocie jest cudownie xD. Błękitne niebo, słońce, ale za to zimno strasznie ;/. Juz byłem rano strzelac to mnie ręce z zimna bolały xD. Pzdr. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie piekna pogoda wymarzona niewielki wietrzyk i bezchmurne niebo ze słońcem na horyzoncie. Cytuj
gojat 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 u mnie też jest super bezchmurne niebo słoneczko przygrzewa hehe i nie ma wiatru Cytuj
Marian 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie jest +3 bezchmurne niebo ale za to mocno wieje, a w nocy ma być -4 bez śniegu bez wiatru bez deszczu czyli ogólnie tak sobie :smile: Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie jest teraz 0 *C i bezchmurne niebo. A codziennie w nocy widać gwiaździste niebo. Wątpię żeby dzisiaj było inaczej. Cytuj
jack119 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja byłem wczoraj u babci. Wiocha to jest zabita dechami, więc nie było żadnego światła.Ciemno jak w d*pie u ...Nie było żadnych chmur, tylko gwiazdy.Fajnie jakby wyłączyli światła na godzinę zero U mnie wczoraj była mgła, mam nadzieję, że dziś nie będzie. Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie jest piękna pogoda ,temperatura -2°C ,bez chmurki na niebie i żadnego wiatru jak tak się utrzyma do wieczora to będzie super Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 u mnie teraz też jest super. Śnieg leży, na słońcu 9,5C, a w cieniu -1C. W nocy ma być łądnie więc ten sylwek dobrze się zapowiada. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie jest świetna pogoda. Mrozek ok. -2, -3 stopni. Szron leży od rana do teraz. Zero wiatru, opadów i śniegu :mrgreen: Ale i tak pogoda jest wyśmienita Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A u mnie... Bez deszczu, wiatr raczej słaby, śniegu nie ma, mróz jest...Tylko ta mgła... Już sam nie wiem czy mam zwidy czy ona jest x_x Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie aktualnie -2 stopnie , bezchmurnie , widoczność na ok. 3km. Jeżeli pojawi sie gęsta mgła to rakiety wystrzele jutro wiczorem :twisted: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie -3 , bezchmurnie, doskonale widac było, jak kolega odpalał żółtą rakietkę z Kung-Fu Cytuj
elektron 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie w Bydgoszczy mglisto, bez opadów i -9, mam nadzieje że ta mgła zniknie;d Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Przyjeżdżajcie na Podlasie Środkowo-Południowe :lol: świetna pogoda! Bez wiatru, bez opadów, bez mgły, trochę śniegu i mrozik - tak trzymać! Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Hajnówka jeżeli patrzeć tylko na województwo to bardziej pod południe przypada . A jeżeli brać region podlasie to północno wschodnia część , bo przecież połowa podlasia jest poza województwem podlaskim :lol:U mnie idealnie niebo czyste , zero mgły , zero wiatru i w miarę ciepło . Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Właśnie dlatego napisałem środkowo-południowe, bo południowa część woj. podlaskiego to powiaty siemiatycki i ciechanowski Białystok to prawie dokładnie środek, więc Hajnówka to środkowo-południowe :mrgreen: Aby nie było offtopu, to wyrzutnię, którą ktos odpalił w mieście, dobrze było widać z mojej chałupy xD Cytuj
Draco1234567 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 u mnie noc bezchmurna,cieplo,twarda ziemia,odrobinke śniegu i dużo zabawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi