Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie teraz się pokazała mgła :mad: . Mam nadzieje, że opadnie do 24. A tak to idealna pogoda.

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zachodnie Podlasie pogoda idealna do strzelania :D Bezchmurnie, bez opadów, +1 stopień :) Jeszcze godzinka.

Opublikowano

U mnie -3 bezchmurne niebo bez mgły pogoda wspaniała

Opublikowano

O 0:00 w okolicach Hajnówki była znakomita pogoda :mrgreen: .

Opublikowano

W Gdyni było -6C i bezchmurne niebo po prostu super :wink:

Opublikowano

w rękach straciłem czucie w sylwestra porażka z -9 było koszmar ale i tak było super bo było czyste niebo :P

Opublikowano

Pogoda była bardzo dobra... był mróz - około -5*C, bardzo dobrze widoczne niebo, brak mgły - czego chcieć więcej? Strzelało się świetnie, tylko troszkę ręce zmarzły, ale ten raz w roku można :smile:

Opublikowano

Pokaz był długi. Od 21:30 do 23:00. Przy mrozie -4*C ludzie zaczęli się domagać wystrzelania największego arsenału i powrotu do domu. Wiatr był tylko chwilę przed wieczorem. Ogólnie mówiąc, pogoda nie była zła, tylko mogłoby być tak z kilka stopni cieplej.

Opublikowano

Pogoda dopisała w tym roku chyba w całej Polsce. Co prawda było dość mroźno ale co najważniejsze - nie było silnego wiatru, deszczu ani śniegu. Mgiełka była lekka ale efekty oglądało się bez problemu. Oby taka pogoda była co roku...

Opublikowano

Witar troche przeszkadzał :roll: ale dzięki niemu była wręcz idealna przejżystość powietrza.

Opublikowano

No było w miare ok, ale w 2007/2008 było jednak lepiej, lecz nie moge narzekać.
Mgła nawet nie wiem czy była, jeśli tak to taka mała że nie widać było jej :mrgreen:
Wiatr... No mogłoby być bardziej spokojnie, ale źle nie było, sporych przerw w odpalaniu też nie było więc ok :)

Opublikowano

U mnie pogoda była dobra w miarę ładne niebo tylko trochę mały wiatr czasami doskwierał no i zimno czucie straciłem jak ustawiałem wyrzutnie :neutral:

:grin: ale ogólnie było dobrze

Opublikowano

warunki do szczelania super ( za dużo pijanych głupich ludzi drących sie Wisełka itp. żalll)
piękne niebo ale za***iście zimno no normalnie lód miałem strasznie zdrętwiałe ręce nic nie czułem ale Sylwek całkiem spox :P

Opublikowano

u mnie pogoda była idealna na sylwka i na nowy rok też. Bezwietrznie, bez mgły i opadów, bezchmurne niebo i niezbyt zimno. Najlepiej chyba od dobrych kilku lat :wink:

Opublikowano

Wczoraj o północy był taki mróz że palców nie czułem ;]
Dziś jak odpalałem stuff to lekko śnieg prószył ;)

Opublikowano

u mnie (Toruń) lakka mgła ale to nie bylo problemem, problemem byl za na boisku na ktorym odpalam stuff zrobili se dzien wczesniej lodowisko i circoblitze lecialy po blokach :P

temperatura ok

Opublikowano

W łodzi bylo spoko :D wsam raz pogoda i temperatura również

Opublikowano

Teraz -4 , snieg pada , bezwietrznie - szkoda że 24 godziny temu tak nie było :sad:

Opublikowano

U mnie na sylwka nie było wiatru,nie padał deszcz ani śnieg super spokojnie ale nie dało się wytrzymać ponieważ temperatura na dworzu była -12 i jednie temperatura troszkę przeszkadzała.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hoho, jak ci meteorolodzy nie potrafią przewidzieć pogody na jutro to co dopiero mówić o prognozach półrocznych :lol: Jest 50% szans na pogodę i niepogodę. Przekonamy się dopiero w sylwestra bo ja nie za bardzo wierzę w te przepowiednie. W Ustce miał padać przez tydzień a padało przez jeden wieczór :wink:

Opublikowano

Popieram w Małopolsce też niekiedy miały być mocne burze a było gorąco i słonecznie
a też miało być słonecznie przez tydzień a miałem wodę i muł przez kanalizację
i ogólnie im teraz prognoza nie wychodzi

P.S. Jak ktoś trzyma fajerwerki w domu to mu nie przemokną a fajerwerki każde wystrzelą
jak są mocne to będzie widać efekt :mrgreen:

• 5 miesięcy temu...
Gość karmel5061
Opublikowano

Ja bym bardzo chciał aby w tym roku był snieg i to dużo.

Opublikowano

Ja również , jest 80% szans że tak właśnie będzie :razz:

Opublikowano
Ja bym bardzo chciał aby w tym roku był snieg i to dużo.

Ja za to za zadna kur** nie chce sniegu, snieg zaglusza petardy i niektore nie chcą wybuchac dzisiaj mialem kilka takich sytuacji