baster88 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 z jednej strony to śnieg daje ten "klimacik" a z drugiej to faktycznie zagłusza petardy. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Śnieg ma wady i zalety: daje klimacik, można obłożyć wyrzutnie dla stabilności ale z petardami gorzej albo wybuchną przygłuszone albo w ogóle no i zimno, gorzej też jak będzie zawierucha :roll: . Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Prawda taka... Czy deszcz czy śnieg czy może wiatr w anszym fachu niema strachu... Ja osobiście chciałbym -3C i śnieg;) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Grudnia 2009 snieg chcecie. Gdzie wam petardy prawidłowo nie hukną. Ludzie co wy gadacie :grin: Najlepiej jakby wszystko stopniało. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ...I było błoto.Z jednej strony lepiej śnieg bo jak ktoś pisał wyrzutnie można obłożyć śniegiem żeby się nie przewóciła, ale z 2 strony - petardy, gdy jest śnieg i chcemy prawdziwy jej efekt to musimy znaleźć jakieś wychylone miejsce i odgarnąć śnieg.Ale jak to wszystko ma stopnieć do sylwka to będzie jedno wielkie błoto! A tego na pewno nie chce. Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja tam za śniegiem nie przepadam i lepeij żeby nie było wyrzutnie zawsze obkładam cegłówkami albo wbijam w ziemie pręciki z drutu z 4 stron i tasmą klejącą owijam pręty razem z wyrzutnią. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 19 Grudnia 2009 snieg chcecie. Gdzie wam petardy prawidłowo nie hukną. Ludzie co wy gadacie :grin: Najlepiej jakby wszystko stopniało. :shock: a co za problem rzucić petarde na odśnieżony chodnik lub ulice ? Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 śnieg jak najbardziej moze być byle podczas sylwka nie padał .... Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jak będzie tak będzie tylko żeby wiatru i mrozu dużego było ja tam się tylko martwię żebym był zdrowy :shock: Cytuj
PkubaB 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja tez sie martwie zebym chory nie byl bo jak jest snieg i wiatr to jeszcze jakosn se mozna z tym poradzic ale z choroba nia Cytuj
Heineken89 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 w tamtym roku było -3 do -4 na lubelskim a teraz będzie prawdopodobnie -6 do -7 Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jak się boicie o moc petardy w śniegu to rzucaj na ulicę chodnik a nie w zaspy śniegu... jestem w 100% za śniegiem ale żeby nie było mrozu -15 bo zamarznę na kość :roll: Cytuj
Poki 17 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dla mnie powinnien być śnieżek. Wtedy efekty na niebie mają swój wyjatkowy urok. A petardy można rzucić na odśnieżoną powierzchnie, bądź gdzieś je położyć. Problemu nie ma żandnego z wydobyciem z nich "głębi" :razz: Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wy sie martwicie że będzie -3,-4 u mnie będzie z -16,-19 i najgorzej że nie będzie jak odpalać bo rączki zmarzną z rękawiczką na rękach raczej nie odpalę.Ale śnieg musi być Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 To gdzie ty mieszkasz na Kaukazie?? Ja się właśnie martwię takim mrozem -15. Najlepiej by było tak -4 i śnieg :mrgreen: Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 U mnie pogoda zapowiada sie elegansioo Wtorek , środa lekkie opady sniegu i -1 a w sylwestra do -3 i bez wiatru i opadow. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Grudnia 2009 U mnie pogoda zapowiada sie elegansioo Wtorek , środa lekkie opady sniegu i -1 a w sylwestra do -3 i bez wiatru i opadow. U mnie bardzo podobnie, juz teraz pada snieg. Jak dla mnie idealna pogoda. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2009 u mnie na razie nie jest tak źle. Bez opadów, bez śniegu. W sylwka byle tylko nie było opadów, śniegu i mgły. Temperatura planowana na sylwka to około 0 stopni Cytuj
PkubaB 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 U mnie podobnie.W dzień +1 do +3.A w nocy od -3 do -6.Oczywiście ze śniegiem! Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 U mnie pogoda zapowiada sie elegansioo Wtorek , środa lekkie opady sniegu i -1 a w sylwestra do -3 i bez wiatru i opadow. Brzoska11 bardzo mnie pocieszyłeś bo jestem z B-stoku i już myślałem że będzie mżawka Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Od jutra ma być w BDG temp. minusowa. Troche śniegu ma padać jutro, po jutrze i w piątek. Ucieszyło mnie to bo jak narazie to pogoda zmienna, dzisiaj z rana padał śnieżek a po południu już stopniał i była plucha. W Sylwka do 24 nie ma być śniegu po 00:00 ma być. Wszystki informacje podane przez wp.pl. Miejmy nadzieje że tak będzie. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2009 U mnie w nowy rok pogoda na pewno będzie tak samo pozytywna jak w sylwestra. Niby ma być +5, ale w to nie wierze za bardzo. Z moich prognoz wynika: lekkie zachmurzenie i okolice 0. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi