Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://img704.imageshack.us/img704/580/dsc01329e.jpgOby się taka pogoda do sylwka utrzymała ;d Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://img704.imageshack.us/img704/580/dsc01329e.jpgOby się taka pogoda do sylwka utrzymała ;d Dla mnie bylby to dramat,bo zawsze wyrzucam petardy przez okno... Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Miejsce : Os. ŚródmieścieMiasto : AugustówGodzina : 15:00Temperatura : 0*COgólne obserwacje : Śnieg nie topnieje , jest dobrze . Mogło by tak zostać do 2.02.10 Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://img704.imageshack.us/img704/580/dsc01329e.jpgOby się taka pogoda do sylwka utrzymała ;d Dla mnie bylby to dramat,bo zawsze wyrzucam petardy przez okno... :shock: Taka pogoda jest własnie najlepsza , u mnie zapowiadany jest deszcz a więc najgorsza pogoda jaka może być. Oby sie coś zmieniło... Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 U mnie w Białymstoku pogoda narazie ok. Jest sporo śniegu ale niestety się topi, najgorzej że w sylwestra przewidują duży mróz. Mam nadzieje, że będzie dużo śniegu i tak ok -2 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 29 Grudnia 2009 W Lublinie mroźno śnieżno no ale na sylwka nie wiem jak będzie dzisiaj łaziłem z saperką i usypywałem górki śniegu jak by się topił to trochę do obsadzenia ale śnieg i ziemia zmrożona :lol: Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dako znajome wydają mi się te bloki , na jakim osiedlu mieszkasz ? Ja na WygodzieA wracając do tematu pogoda w B-stoku na razie jest ok , prószy trochę śnieg ale to nie przeszkadza , od dawna nie było deszczu i mam nadzieję że do końca tego roku się to utrzyma Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mieszkam na osiedlu PiastaCo do tematu to właśnie wróciłem z podwórka i lekko mrozi jest tak około -2.Póki co wszystkie prognozy na sylwestra są całkiem niezłe (ok. -6stopni) Cytuj
cortez 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 u mnie w sylwka całkiem nieźle...wiatr od 18 do 20 km/h sniegu 0,deszczu 0 temperatura nad ranem 1 stopień,przed południem 3 stopnie,po południu 2 a wieczorem do -2 świetna pogoda !! mieszkam w Wysokiej Kamieńskiej...niedaleko Szczecina więc patrzałem prognozy dla tego miasta. Cytuj
jano 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 U mnie jest oblodzenie ale nie ma sniegu... moze tak byc, byle bez deszczu. No i snieg moglby spasc... :roll: Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wszędzie ma sypać i to mocno prócz ...Dolnego i Górnego Śląska oraz Małopolski i Podkarpacia :roll: u nas na południu ma być ciepło i deszczowo. Obecnie -7 i MGLISTO ale jutro ocieplenie :roll: Cytuj
cortez 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie tylko u Ciebie nie będzie sypać.nad morzem i na zachodnim pomorzu tez nie będzie padać Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Choinka w Poznaniu ma być dość silny wiaterek w nowy rok..... Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 u mnie na obecną chwile -2 i 0 śniegu co mnie bardzo martwi Cytuj
Danio_G 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 u mnie ma byc okolo 1 stopnia i bez opadow sniegu i deszczu ale do konca niewiem bo na kazdym portalu o pogodzie co innego jest Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ja spędziłem chwilke na portalach z pogodą wchodziłem co godzine sprawdzałem opady ciągle 0 opadów a śniegiem się nie martwieTutaj Parę portali razem wziętych:Kliknij aby powiększyćNie ma co się martwić ziomeczki Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 jak w Poznaniu bedzie spory wiatr to nie bede mial za fajnie, gdyz po przeprowadzce mam mniej zabudowan i u mnie jest 2 razy wiekszy wiatr niz na blokach, wiec troche mi to skaplikuje :roll: Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 zapalniczka żarowa + długa, stabilna rura po sam lont i nie powinno być problemównajwyżej rakiety będzie troche zwiewać ale przecierz efekt się liczy a nie to gdzie wybuchnie, byle nie na ziemi xD Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no oczywiscie, ale jesli jest duzy wiatr to tez i efekty nie utrzymuja sie dlugo na niebie tylko sa odrazu "zdmuchiwane" znacznie lepiej wyglada efekt wyrzutni na niebie kiedy jest lekki wiaterek a kiedy jest duzy wiatr Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no trudno płakac nie bede przeciez na to wplywu nie mamy, mozna jedynie miec nadzieje :smile: Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 też mieszkam w poznaniu a na odpalenie jutro przed 24.oo mam ok. 2o cyrków i 12 rakiet:/ Ale bądźmy dobrej myślij Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi