pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hehe a ja się budzę rano a tu niespodzianka śniegu napadało z 15 cm do 20 cm fajnie mróź z -1 laitowao ja tam lubię śnieg na sylwka i nawet jak pada nic mnie nie powstrzyma ..... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiSssteR 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a miało nie padać na dolnym śląsku, a tu proszę... Budzę się rano a za oknem białohttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5f6ee884b5a29b1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie tak samo.Bialo,ale sie topi.Mam nadzieje ze do jutra wszystko roztopi sie,tymbardziej ze u mnie jest 5 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 u mnie również biało i robi się coraz bardziej mroźno...jutro śnieg i lekki mróz no coż lepsze to niż deszcz ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wow ile śniegu w Białymstoku. U mnie nędza. Najcieplejszy region Polski i do tego brak śniegu. Wnerwia mnie taka pogoda. Na narty też słabe warunki. Nie wiem co się dzieje z tym klimatem. A kolejne dni mają wyglądać tak jak porzednie ,,Pochmurno ale bez opadów". Ogólnie rzecz biorąc o d**e rozbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie niestety pogoda trochę beznadziejna:http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.ph...223&lang=plprzewidywane przelotne opady śniegu, trochę zimno i będzie mgła :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie dzisiaj biało ale nie dużo i bez wiatru,równe 0 stopni jest.Jak tak będzie jutro to będzie super!.[/fade] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie +1, 10 cm śniegu i ciągle pada. Bardzo fajna pogoda. Wczoraj nic nie było. Tylko twarda ziemia. Przyjechałem wczoraj ze śląska i po drodze pogoda była nieciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miejsce : Os. ŚródmieścieMiasto : AugustówGodzina : 15:00Temperatura : -2*COgólne obserwacje : Jest trochę zimniej niż wczoraj , i bardzo dobrze . Około 15 cm sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol93 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jestem z łomży, pogoda dokładnie taka jak na fotce wyżej :razz: Oby się taka utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No i d*pa . Pogoda w 30 minut zrobila sie dupna . Mgła jest, widoczność 5m. Denerwuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 w woj. opolskim narazie jest good.Jeszcze 30godzin plxx.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie pogoda idealna dzis jest znaczy -5 stopni czyściutkie niebo bez wiatru, jest snieg złapał szron i wszystkie drzewa białe a jutro ma byc taka sama pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak narazie prognoza dla BDG się sprawdza, temp. minusowa, śnieg nie pada ani nic innego, bez mgły. Oby tak do jutra wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszak 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 U mnie właśnie zaczełą się masakra mgłą że ledwo widze co za oknem się dzieje,temperatura -2 zero śniegu tulko jakaś ciapa po prostu tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 a gdzie mieszkasz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 U mnie to dopiero jest fajnie : )Deszcz padał całą noc i nie ma zamiaru przestać, wiatr jak mocne wieje tak wiał temperatura -1...Chyba się załamie jak do 00:00 nie przestanieCóż jeżeli będzie padać w sylwka to chyba odpale większość o 22:00 1 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1708 31 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 W lubelskim:temperatura -2*C, wiatr słaby i niemiłosiernie sypie śnieg... :neutral: mam nadzieję że przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 W lubelskim:temperatura -2*C, wiatr słaby i niemiłosiernie sypie śnieg... :neutral: mam nadzieję że przestanie Też jestem z lublina ale ja się martwię tym aby wiatr się uspokoił :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1708 31 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja jestem z pod Zamościa i wiatr u mnie nie jest silny :grin: tylko ten śnieg :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Co to ku**a jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ziemia mokra, lekko zmarznięta. Wiatru niema, temp. -1 ale jest tragiczna mgła, prawie nic nie widać. taki stan utrzymuje się już od wczoraj wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Na Śląsku rano była gęsta mgła oraz padał bardzo mocno deszcz , obecnie przestało padac ale jest pochmurno i widzialność na ok 300m ale nistety bardzo nisko chmruy są , jeżeli nadal tak będzie to rakiety odpala jutro a dziś tylko wulkaniki , race i stroboskopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 u mnie nie bylo mgly tylko deszcz padal ale juz jest wszystko ok ja z Rudy Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMaan 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 U mnie to dopiero jest fajnie : )Deszcz padał całą noc i nie ma zamiaru przestać, wiatr jak mocne wieje tak wiał temperatura -1...Chyba się załamie jak do 00:00 nie przestanieCóż jeżeli będzie padać w sylwka to chyba odpale większość o 22:00 1 stycznia Dokładnie, Opole jedna wielka masakra ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi