Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe a ja się budzę rano a tu niespodzianka śniegu napadało z 15 cm do 20 cm fajnie mróź z -1 laitowao ja tam lubię śnieg na sylwka i nawet jak pada nic mnie nie powstrzyma ..... :twisted:

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie tak samo.Bialo,ale sie topi.Mam nadzieje ze do jutra wszystko roztopi sie,tymbardziej ze u mnie jest 5 stopni.

Opublikowano

u mnie również biało i robi się coraz bardziej mroźno...jutro śnieg i lekki mróz :) no coż lepsze to niż deszcz ;d

Opublikowano

Wow ile śniegu w Białymstoku. U mnie nędza. Najcieplejszy region Polski i do tego brak śniegu. Wnerwia mnie taka pogoda. Na narty też słabe warunki. Nie wiem co się dzieje z tym klimatem. A kolejne dni mają wyglądać tak jak porzednie ,,Pochmurno ale bez opadów". Ogólnie rzecz biorąc o d**e rozbić.

Gość karmel5061
Opublikowano

U mnie dzisiaj biało ale nie dużo i bez wiatru,równe 0 stopni jest.Jak tak będzie jutro to będzie super!.[/fade]

Opublikowano

U mnie +1, 10 cm śniegu i ciągle pada. Bardzo fajna pogoda. Wczoraj nic nie było. Tylko twarda ziemia. Przyjechałem wczoraj ze śląska i po drodze pogoda była nieciekawa.

Opublikowano

ljyhoflcjhyku4u5ru9p.jpg

Miejsce : Os. Śródmieście
Miasto : Augustów
Godzina : 15:00
Temperatura : -2*C
Ogólne obserwacje : Jest trochę zimniej niż wczoraj , i bardzo dobrze . Około 15 cm sniegu

Opublikowano

Jestem z łomży, pogoda dokładnie taka jak na fotce wyżej :razz: Oby się taka utrzymała :wink:

Opublikowano

No i d*pa . Pogoda w 30 minut zrobila sie dupna . Mgła jest, widoczność 5m. Denerwuje się :/

Opublikowano

w woj. opolskim narazie jest good.
Jeszcze 30godzin plxx..

Opublikowano

U mnie pogoda idealna dzis jest znaczy -5 stopni czyściutkie niebo bez wiatru, jest snieg złapał szron i wszystkie drzewa białe a jutro ma byc taka sama pogoda :)

Opublikowano

Jak narazie prognoza dla BDG się sprawdza, temp. minusowa, śnieg nie pada ani nic innego, bez mgły. Oby tak do jutra wieczorem. :wink:

Opublikowano

U mnie właśnie zaczełą się masakra mgłą że ledwo widze co za oknem się dzieje,temperatura -2 zero śniegu tulko jakaś ciapa po prostu tragedia

Opublikowano

U mnie to dopiero jest fajnie : )
Deszcz padał całą noc i nie ma zamiaru przestać, wiatr jak mocne wieje tak wiał temperatura -1...
Chyba się załamie jak do 00:00 nie przestanie
Cóż jeżeli będzie padać w sylwka to chyba odpale większość o 22:00 1 stycznia

Opublikowano

W lubelskim:
temperatura -2*C, wiatr słaby i niemiłosiernie sypie śnieg... :neutral: mam nadzieję że przestanie

Opublikowano
W lubelskim:
temperatura -2*C, wiatr słaby i niemiłosiernie sypie śnieg... :neutral: mam nadzieję że przestanie

Też jestem z lublina ale ja się martwię tym aby wiatr się uspokoił :oops:
Opublikowano

Ja jestem z pod Zamościa i wiatr u mnie nie jest silny :grin: tylko ten śnieg :???:

Opublikowano

Co to ku**a jest?!
ubfd3o7oobpow8w1jj4k.jpg

Opublikowano

Ziemia mokra, lekko zmarznięta. Wiatru niema, temp. -1 ale jest tragiczna mgła, prawie nic nie widać. taki stan utrzymuje się już od wczoraj wieczór.

Opublikowano

Na Śląsku rano była gęsta mgła oraz padał bardzo mocno deszcz , obecnie przestało padac ale jest pochmurno i widzialność na ok 300m ale nistety bardzo nisko chmruy są , jeżeli nadal tak będzie to rakiety odpala jutro a dziś tylko wulkaniki , race i stroboskopy.

Opublikowano

u mnie nie bylo mgly tylko deszcz padal ale juz jest wszystko ok ja z Rudy Śląskiej

Opublikowano
U mnie to dopiero jest fajnie : )
Deszcz padał całą noc i nie ma zamiaru przestać, wiatr jak mocne wieje tak wiał temperatura -1...
Chyba się załamie jak do 00:00 nie przestanie
Cóż jeżeli będzie padać w sylwka to chyba odpale większość o 22:00 1 stycznia

Dokładnie, Opole jedna wielka masakra ;P