Marcin_Pce 2 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Na 15:00 , mgła coraz bardziej w okolicach Pyskowic gęstnieje :roll: Podobnie jest w innych rejonach Gliwic , natomiast 50-60km na północ odemnie jest mnóstwo śniegu i żadnej mgły. Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 U mnie gites. Temperatura -1, troszke mokro ale jednak ujdzie, wiatr malutki. Myślę że pogoda nie aż taka zła. (Jestem z Płocka woj. Mazowieckie) Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jestem z warszawy i pogoda jest super -3 bez mgły zachmurzenie żadne i jest śnieg Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Tylko pozazdroscić wam U mnie już lepiej. lekka mgiełka 0 stopni 0 sniegu 0 deszczu. ziemia mokra zamarznięta Cytuj
milan07 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 U mnie było mokro ale teraz chwycił mrozik i jest strasznie ślisko. Lekka mgiełka słaby wiatr ogólnie nie najgorzej. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Teraz w Lublinie super wiatr ucichł spokojnie jest śnieg nie pada lekki mrozik -3 i super cieszę się bardzo Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Swietna pogada.Lekki snieg troche mokro 5 stopni>spadne do ~0 Cytuj
PkubaB 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Śląsk(konkretnie Bytom)Lekki mróz może -1,-2.-Śnieg-Zero-Wiatr-Zero-Ale pełno mgły.Niewiem co będzie. Cytuj
Tofik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 W Małopolsce w Psarach jest leciutkie pokropywanie deszczu ze śniegiem ale sądze, że się będzie dało odpalać. Cytuj
beatkaaa 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 podlasie (okolice Bialegostoku) temperatura na teraźniejsza godzinę to -6 stopni, w dzień było podobnie, żadnego deszczu nie ma, mgły rownież, księzyc widac przez chmurki. śniegu sporo. Warunki cudowne na odpalanie oby do polnocy nie bylo gorzej Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ziemia mokra, lekko zmarznięta. Wiatru niema, temp. -1 ale jest tragiczna mgła, prawie nic nie widać. taki stan utrzymuje się już od wczoraj wieczór. potwierdzam. mieszkam niedaleko kolegi i mialme to samo. naszczescie od okolo godziny sie przejasnia wiec jestem dobtrej mysli Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 (BDG)Troche już postrzelałem, nic nie zakłuca efektów. Zero mgły, zero śniegu, temp. OK minusowa. Pogoda jak marzenie. :razz: Jedynie gdzie nie gdzie troche lodu Cytuj
lol93 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 W Łomży też idealna troche śniegu, nie pada jest git :grin: Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ziemia lubuska- pogoda super. 20cm śniegu, -1*, zero mgły i nie pada. Lepiej być nie może Cytuj
Masters 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 W szczecinie temperatura 0*,nie ma śniegu,nie ma wiatru,nie pada deszcz czego chcieć więcej Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 u mnie w opolu pod kątem pogody to był najgorszy sylwester, ale pod kątem wyrzutni i rakiet. przępiekny i najlepszy w moim zyciu Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Do 23.00 wszystko ok.Potem zaczyna sie mgla i kropi troche.Wiec nie wyszczelalem wszystkiego i zostawilem na jutro.W tym jw90 cudak jw168 pare karabinkow itp. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 U nas od 23:50 istna ulewa :roll: Miałem problem z odpalaniem lontów ponieważ deszcz bardzo zacinał , zostawiłem sobie 3 rakiety na jutro , oraz bączki itp. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 A u mnie było gitara, bez dużego wiatru, żadnej mgły, śnieg nie padał. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Oj tak, w Warszawie pogoda była jak na zamówienie.Za rok zamawiam taką samą Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2010 U mnie pogoda w połowie wypaliła. na 1 pokaz padał niestety spory śnieg na drugi nie padało nic. Ogólnie nie będę się wypowiadał bo jest 50:50 :grin: Cytuj
Hammer 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 W Bydgoszczy lekki mróz. Niestety dał o sobie znać wiatr, który nasilił się tuż przed północą i dość skutecznie rozmywał efekty (co było szczególnie widoczne w przypadku P7620 - nie powstało "drzewko"). Cytuj
Adri 1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 U mnie pogoda dopisała. Temperatura -1. Śniegu nie było, opadów deszczu też nie. Wiatru też nie było i przede wszystkim zero mgły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi