Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 15:00 , mgła coraz bardziej w okolicach Pyskowic gęstnieje :roll:
Podobnie jest w innych rejonach Gliwic , natomiast 50-60km na północ odemnie jest mnóstwo śniegu i żadnej mgły.

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie gites. Temperatura -1, troszke mokro ale jednak ujdzie, wiatr malutki. Myślę że pogoda nie aż taka zła. (Jestem z Płocka woj. Mazowieckie)

Opublikowano

Jestem z warszawy i pogoda jest super -3 bez mgły zachmurzenie żadne i jest śnieg

Opublikowano

Tylko pozazdroscić wam :D

U mnie już lepiej. lekka mgiełka 0 stopni 0 sniegu 0 deszczu. ziemia mokra zamarznięta

Opublikowano

W Opolu Mocna mgła ;/

Opublikowano

U mnie było mokro ale teraz chwycił mrozik i jest strasznie ślisko. Lekka mgiełka słaby wiatr ogólnie nie najgorzej.

Opublikowano

Teraz w Lublinie super wiatr ucichł spokojnie jest śnieg nie pada lekki mrozik -3 i super cieszę się bardzo :wink:

Opublikowano

Swietna pogada.Lekki snieg troche mokro 5 stopni>spadne do ~0

Opublikowano

Śląsk(konkretnie Bytom)Lekki mróz może -1,-2.

-Śnieg-Zero
-Wiatr-Zero
-Ale pełno mgły.
Niewiem co będzie.

Opublikowano

W Małopolsce w Psarach jest leciutkie pokropywanie deszczu ze śniegiem ale sądze, że się będzie dało odpalać.

Opublikowano

podlasie (okolice Bialegostoku) temperatura na teraźniejsza godzinę to -6 stopni, w dzień było podobnie, żadnego deszczu nie ma, mgły rownież, księzyc widac przez chmurki. śniegu sporo. Warunki cudowne na odpalanie :) oby do polnocy nie bylo gorzej :)

Opublikowano
Ziemia mokra, lekko zmarznięta. Wiatru niema, temp. -1 ale jest tragiczna mgła, prawie nic nie widać. taki stan utrzymuje się już od wczoraj wieczór.

potwierdzam. mieszkam niedaleko kolegi i mialme to samo. naszczescie od okolo godziny sie przejasnia wiec jestem dobtrej mysli
Opublikowano

Pogoda w białymstoku jest idealna

Opublikowano

(BDG)Troche już postrzelałem, nic nie zakłuca efektów. Zero mgły, zero śniegu, temp. OK minusowa. Pogoda jak marzenie. :razz: Jedynie gdzie nie gdzie troche lodu

Opublikowano

W Łomży też idealna troche śniegu, nie pada jest git :wink: :grin:

Opublikowano

Ziemia lubuska- pogoda super. 20cm śniegu, -1*, zero mgły i nie pada. Lepiej być nie może :)

Opublikowano

W szczecinie temperatura 0*,nie ma śniegu,nie ma wiatru,nie pada deszcz czego chcieć więcej ;)

Opublikowano

u mnie w opolu pod kątem pogody to był najgorszy sylwester, ale pod kątem wyrzutni i rakiet. przępiekny i najlepszy w moim zyciu :D

Opublikowano

Do 23.00 wszystko ok.Potem zaczyna sie mgla i kropi troche.Wiec nie wyszczelalem wszystkiego i zostawilem na jutro.W tym jw90 cudak jw168 pare karabinkow itp.

Opublikowano

U nas od 23:50 istna ulewa :roll:
Miałem problem z odpalaniem lontów ponieważ deszcz bardzo zacinał , zostawiłem sobie 3 rakiety na jutro , oraz bączki itp.

Opublikowano

A u mnie było gitara, bez dużego wiatru, żadnej mgły, śnieg nie padał.

Opublikowano

Oj tak, w Warszawie pogoda była jak na zamówienie.
Za rok zamawiam taką samą :P

Opublikowano

U mnie pogoda w połowie wypaliła. na 1 pokaz padał niestety spory śnieg :mad: na drugi nie padało nic. Ogólnie nie będę się wypowiadał bo jest 50:50 :grin:

Opublikowano

W Bydgoszczy lekki mróz. Niestety dał o sobie znać wiatr, który nasilił się tuż przed północą i dość skutecznie rozmywał efekty (co było szczególnie widoczne w przypadku P7620 - nie powstało "drzewko").

Opublikowano

U mnie pogoda dopisała. Temperatura -1. Śniegu nie było, opadów deszczu też nie. Wiatru też nie było i przede wszystkim zero mgły.