mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2010 W tym roku pogoda na sylwestra szykuje się naprawdę przyzwoita. Nie będzie pogody idealnej, ale nie będzie też złej w postaci np. opadów deszczu.Wstępnie można zobaczyć jak to wygląda tutaj: http://www.twojapogoda.pl/16dni.htmPrzejrzałem też GFS na 31 grudnia na razie nie zapowiadają się żadne opady śniegu. Wszystko wyjaśni się za 3 dni jaki będziemy mieć sylwester. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To chyba oglądamy prognozy pogody dla zupełnie innych krajów, bo w Lublinie pogoda na 31 zapowiada się następująco:Niekorzystny biomet, 82% wilgotności, opady śniegu i porywisty wiatr. Czego chcieć więcej :blink: ? Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 oglądałem pogode na Polsacie i pokazywali piątek to w całym kraju ma padać śnieg tepmeratury do -5 stopni bez wiatru praktycznie,to pogoda w miare dobra,chociaz to i tak sie pewnie zmieni,najlepiej zeby byla taka jak rok temu. :lol: Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To chyba oglądamy prognozy pogody dla zupełnie innych krajów, bo w Lublinie pogoda na 31 zapowiada się następująco:Niekorzystny biomet, 82% wilgotności, opady śniegu i porywisty wiatr. Czego chcieć więcej :blink: ? nie martw sie,pogoda na piątek zmieni sie jeszcze z 10 razy :rolleyes: Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 oglądałem pogode na Polsacie i pokazywali piątek to w całym kraju ma padać śnieg tepmeratury do -5 stopni bez wiatru praktycznie,to pogoda w miare dobra,chociaz to i tak sie pewnie zmieni,najlepiej zeby byla taka jak rok temu. :lol: Brawo rok temu byla cholerna mgła i deszcz padal w malopolsce i na slasku i chyba na calym południu Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Brawo rok temu byla cholerna mgła i deszcz padal w malopolsce i na slasku i chyba na calym południu w centrum było bezchmurnie i bezwietrznie,w hanyslandii zawsze tak będzie przykro mi Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 25 Grudnia 2010 Oby wiatru nie było, dziś odpalałem flash , nie było łatwo przy 24.0 km/h Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Vel na razie i twoja i ta na twoja pogoda prognoza także pokazuje słaby śnieg. Ale słaby śnieg wiem, że oznacza w wielu takich prognozach jego brak. Więc jeszcze równie dobrze może on nie padać. Co do temp. to się zgadza przeważnie wszędzie. Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Właśnie! Najważniejsze żeby silnego wiatru nie było... żeby ładunków nie zdmuchiwało. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dzisiaj poszedłem nad Wisłę strzelić bombke 2", wiatr był niesamowicie silny mimo to ładunek wybuchł normalnie i nie zwiewało gwiazdek. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 25 Grudnia 2010 U mnie w Gostyninie ma być dobra pogoda na szczęście od -5 do - 10 xDsłabiutkie opady śniegu i z tego się cieszę Cytuj
Danio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 U mnie pogoda zapowiada się ładna oby tylko nie było tego mocnego wiatru bo ma być na wschodzie Polski mam nadziej że mnie nie sięgnie, zobaczymy za pare dni Cytuj
Filip 5 Opublikowano 27 Grudnia 2010 W tym roku wiatr mnie nie obchodzi (znaczy obchodzi ale dużo mniej niż rok temu, no bo nie chciał bym żeby był wiatr 30km/h..) Lecz bardziej obchodzą mnie opady i wilgotność. Będe obserwował zapowiedzi na piątek to będe pisał. Cytuj
Filip 5 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Prognoza pogody na piątek, NA NOC:Prognoza pogody na piątek, NA DZIEŃ:PS: Będe edytował post z nową prognozą. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Właśnie gdzie nie patrze to temp. w okolicach -2 w sylwestrowy dzień w Poznaniu co cieszy mnie niesamowicie. Nawet -6 które mam teraz jest super. Niebo ciemne. Oby za 4 dni było tak jak dziś conajmniej Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 U mnie w tym momencie jest prawie -20, wiec niezbyt ciekawie. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Całą noc padało,obecnie mam 60cm i temperaturę -11*C - Chciałbym żeby taka pogoda się utrzymała,właściwie to musi się utrzymać bo jakby przyszła w sylwestra odwilż a jak wiemy wszystko jest możliwe to będzie po zabawie Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 28 Grudnia 2010 31.12 Na wschodzie będą występować opady śniegu a temperatura będzie poziomie -3 st.C.Na Północy kraju deszcz ze śniegiem i temperatura na poziomie 1 st.C.Na południu Kraju od 0 st.C a na południowym wschodzie około -2 i będą występować opady śniegu.Na Zachodzie kraju około 0 a w okolicach Zielonej Góry -1.Prędkość wiatru na wschodzie 18 km/h z południa okresami silniejszy w porywach do 40 km/h.Na Południu kraju wiatr ma wiać z zachodu z szybkością około 22 km/h w porywach 42 km/h.Na Północy kraju około 25 km/h z północnego zachodu w porywach do 45 km/h.Na zachodzie kraju wiatr ma wiać z prędkością 14 km/h z zachodu w porywach do 34 km/h.Pogoda w sylwestra minie typowo w zimowej sceneri , wszędzie powinniśmy być przygotowani na opady śniegu i silny wiatr w porywach osiągający 50 km/h. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Obecnie za oknem mam -10*C i ok.50cm śniegu ^_^ Chciałbym żeby taka pogoda utrzymała się do sylwestra.Byle by śnieg nie stopniał bo wtedy się załamię... Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zeby tyle sniegu stopnialo, to musialo by byc z 10 stopni powyzej zera przez jakis miesiac. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 u mnie kultura -4 i śnieg mi tam pasuje idealna pogoda mogło by być cieplej ale i to zniosę (nie poddam się ) Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pochmurno ale bez opadów. temp. max: 2°C temp. min: -3°Cwiatr: pół-zach. 10.8 km/hTak ma być niby jutro. Pewnie będzie podobnie. Dzisiaj głównie było ok. -4 stopnie i bez opadów. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2010 u mnie lekka mgła. 0 stopni no i całe szczęście bez opadów. Oby jeszcze ta mgła ustąpiła. Zobaczymy jutro. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mpi to Ci zazdroszcze, i powoli zaczynam sie modlić.U mnie -11 i zimny wiatr:(:( Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja ci podałem pogodę na jutro. Bo obecnie mam też -10. Przez noc spadnie do 0 ta temperatura. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi