Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mpi obyś ty i strona pogodynka.pl sie niemylili;) ale bądźmy dobrej mysli:)

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No panowie musimy być dobrej myśli, że nowy rok powitamy idealną pogodą jaka powinna być. U mnie dokładnie -10. Śniegu dużo (z 50-70cm).

Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze.

Opublikowano

U mnie (Trójmiasto - Sopot) ma być 0*C i spadać max. do -2*C w nocy także jest super jak na zimę ;). Nie będę narzekał na pogodę na pewno, jeśli będzie taka jaką prognozują ;).

Opublikowano

Ja się najbardziej boję tego, że będzie mokro -_- bo tez między 0 a -2 u mnie w mieście.

Opublikowano

Do poludnia u mnie dzisiaj (wczoraj) wial konkretny wiatr. Mam nadzieje, ze DZISIAJxmas_biggrin.gif bedzie spokojniej.

Opublikowano

Ja ci podałem pogodę na jutro. Bo obecnie mam też -10. Przez noc spadnie do 0 ta temperatura.

Hmm.....spadnie??xmas_w00t.gif Wiatr ustał, śnieg już nie pruszy. Teraz tylko o 5 stopni do góry i jest idealistic!!
Opublikowano

W Warszawie od samego rana sypie porządny śnieg. Oby do wieczora ktoś odśnieżył chodniki, bo nie będę miał gdzie strzelać :P
Najbardziej jednak boję się tego, co zapowiadają w W-wie na noc sylwestrową: opady śniegu i silny wiatr.

Opublikowano

Witam,
u mnie aktualnie prawie bezchmurne niebo i -3 stopnie. Oby taka pogoda się utrzymała.
Pozdrawiam ;)

Opublikowano

U mnie aktualnie +1 (lekki deszcz) i do tego wszystkiego robi się chlapa (błoto pośniegowe). Ale w nocy ma być -2...

Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze.

Opublikowano

U mnie lipa ... lekka odwilż i wszystko topnieje :unsure: będzie dużo poprzewracanych rakiet, rzymskich, które ludzie wbijają w śnieg.

Opublikowano

-2, lekki wiatr, duża wilgotność powietrza przez co wydaje sie być zimno, ale mgły nie ma także jest ok.

Opublikowano

całkowite zachmurzenie, solidna mgła, nieciekawie

Opublikowano

u mnie -3
całkowicie bezwietrznie ( ale na noc zapowiadają 9 m/s .... ;/ oby tak nie było :D
niebo bezchmurne
zero żadnych opadów
teraz pogoda jest idealna ale zobaczymy w nocy :|

Opublikowano

u mnie naszczescie lekki wiaterek i b ez sniegu (centrum)

Opublikowano

U mnie -2 i zero wiatru jest elegancko :)

Opublikowano

Centrum:

-Lekki wiatr
- -9st. C
-Niebo zachmurzone
-Brak opadów

Czyli nie jest tak źle. :P

Opublikowano

Tak jak wspominałem ... zaczyna wiać wiaterek na razie średni ale jest coraz mocniejszy ... oby na zerową był słaby

Opublikowano

Pogoda po prostu była świetna. -3 stopnie przy prawie zerowym wietrze.

Opublikowano

U mnie tak średnio było. Temp. faktycznie była dobra te -2, ale opady śniegu aż tak bardzo nie zachwycały. Parę razy lekko zaczynało padać. Na szczęście na moment filmowania całego show przynajmniej przeszło. :rolleyes: Wiatru brak.

Opublikowano

Pogoda na sylwestra 2010/2011 w moim regionie byla niemalze idealna. Minimalny mroz, brak opadow, leciutki wiaterek - lepiej byc nie moglo. Co innego 1 stycznia, gdzie wiatr byl juz bardzo silny i prawie nic nie dalo sie odpalic.

Opublikowano

U mnie temp. ok 0 stopnia, czasem lekko na +. Opadów brak, mgły brak, lekki wiaterek. Cudowna pogoda. W zeszłym roku z tego co pamiętam było trochę gorzej.

Opublikowano

Pogoda to u mnie była ciekawa :) W sylwestra tak jak u większości. Parę kresek poniżej zera, bez wiatru, mgły i opadów. Czyli super. Natomiast na pokaz 1 stycznia o 20:00 było zupełnie inaczej. Nieco zimniej, mocny wiatr i duże opady śniegu, a podczas samego pokazu nawet śnieżyca :D Cieszy mnie, że pogoda też postanowiła potępić ten pomysł.

Opublikowano

od 6 rano strasznie sypało, nie mogłem już spać myślałem tylko o tym oby tak nie było :P
pogoda do 10.00 się ustatkowała wszystko okej ;)
ale w nocy była malutka odwilż aż do dzisiaj :)