Maurycy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mpi obyś ty i strona pogodynka.pl sie niemylili;) ale bądźmy dobrej mysli:) Cytuj
Piter_os 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 No panowie musimy być dobrej myśli, że nowy rok powitamy idealną pogodą jaka powinna być. U mnie dokładnie -10. Śniegu dużo (z 50-70cm).Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie (Trójmiasto - Sopot) ma być 0*C i spadać max. do -2*C w nocy także jest super jak na zimę . Nie będę narzekał na pogodę na pewno, jeśli będzie taka jaką prognozują . Cytuj
Janusz 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja się najbardziej boję tego, że będzie mokro bo tez między 0 a -2 u mnie w mieście. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Do poludnia u mnie dzisiaj (wczoraj) wial konkretny wiatr. Mam nadzieje, ze DZISIAJ bedzie spokojniej. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja ci podałem pogodę na jutro. Bo obecnie mam też -10. Przez noc spadnie do 0 ta temperatura. Hmm.....spadnie?? Wiatr ustał, śnieg już nie pruszy. Teraz tylko o 5 stopni do góry i jest idealistic!! Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 31 Grudnia 2010 W Warszawie od samego rana sypie porządny śnieg. Oby do wieczora ktoś odśnieżył chodniki, bo nie będę miał gdzie strzelać Najbardziej jednak boję się tego, co zapowiadają w W-wie na noc sylwestrową: opady śniegu i silny wiatr. Cytuj
Valhard 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam,u mnie aktualnie prawie bezchmurne niebo i -3 stopnie. Oby taka pogoda się utrzymała.Pozdrawiam Cytuj
Piter_os 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 U mnie aktualnie +1 (lekki deszcz) i do tego wszystkiego robi się chlapa (błoto pośniegowe). Ale w nocy ma być -2... Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 U mnie lipa ... lekka odwilż i wszystko topnieje będzie dużo poprzewracanych rakiet, rzymskich, które ludzie wbijają w śnieg. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 -2, lekki wiatr, duża wilgotność powietrza przez co wydaje sie być zimno, ale mgły nie ma także jest ok. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 u mnie -3 całkowicie bezwietrznie ( ale na noc zapowiadają 9 m/s .... ;/ oby tak nie było niebo bezchmurne zero żadnych opadów teraz pogoda jest idealna ale zobaczymy w nocy Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 u mnie naszczescie lekki wiaterek i b ez sniegu (centrum) Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Centrum:-Lekki wiatr- -9st. C-Niebo zachmurzone-Brak opadówCzyli nie jest tak źle. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tak jak wspominałem ... zaczyna wiać wiaterek na razie średni ale jest coraz mocniejszy ... oby na zerową był słaby Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Pogoda po prostu była świetna. -3 stopnie przy prawie zerowym wietrze. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Stycznia 2011 U mnie tak średnio było. Temp. faktycznie była dobra te -2, ale opady śniegu aż tak bardzo nie zachwycały. Parę razy lekko zaczynało padać. Na szczęście na moment filmowania całego show przynajmniej przeszło. :rolleyes: Wiatru brak. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pogoda na sylwestra 2010/2011 w moim regionie byla niemalze idealna. Minimalny mroz, brak opadow, leciutki wiaterek - lepiej byc nie moglo. Co innego 1 stycznia, gdzie wiatr byl juz bardzo silny i prawie nic nie dalo sie odpalic. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 9 Stycznia 2011 U mnie temp. ok 0 stopnia, czasem lekko na +. Opadów brak, mgły brak, lekki wiaterek. Cudowna pogoda. W zeszłym roku z tego co pamiętam było trochę gorzej. Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pogoda to u mnie była ciekawa W sylwestra tak jak u większości. Parę kresek poniżej zera, bez wiatru, mgły i opadów. Czyli super. Natomiast na pokaz 1 stycznia o 20:00 było zupełnie inaczej. Nieco zimniej, mocny wiatr i duże opady śniegu, a podczas samego pokazu nawet śnieżyca Cieszy mnie, że pogoda też postanowiła potępić ten pomysł. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 12 Stycznia 2011 od 6 rano strasznie sypało, nie mogłem już spać myślałem tylko o tym oby tak nie było pogoda do 10.00 się ustatkowała wszystko okej ale w nocy była malutka odwilż aż do dzisiaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi