Rekab 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie świeci słońce, cały czas ma być +1*, i wieje mocny wiatr. Mam nadzieje że wiatr zmniejszy się do wieczora Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie lekko pokropiło ,jest 3 na plusie ale troche wieje:) Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie +3 stopnie.Około 24 będzie lekki mrozik ,niebo bezchmurne czyli jest okej Niemiałbym nic przeciw temu jakby lezało tak z 15cm śniegu,od razu by był inny nastrój ! Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie +3 stopnie.Około 24 będzie lekki mrozik ,niebo bezchmurne czyli jest okej Niemiałbym nic przeciw temu jakby lezało tak z 15cm śniegu,od razu by był inny nastrój ! Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie +3 stopnie.Około 24 będzie lekki mrozik ,niebo bezchmurne czyli jest okej :)/>Niemiałbym nic przeciw temu jakby lezało tak z 15cm śniegu,od razu by był inny nastrój ! Przynajmniej nie będzie zagłuszać petard ;d Najważniejsze, aby mgły nie było i na szczęście na to się nie zanosi ;] Cytuj
Montario 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie pomiędzy +3/4 stopniami, słońce świeci a deszczu brak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi