mateo1992 28 Opublikowano 26 Grudnia 2006 To jak będziesz miał film to uploadnij o ile go dostaniesz Cytuj
Fear 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 i jak :?: dostał ktoś ten film?jak nie to jak spróbuje wysłać do nich e-maila. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 wysyłaliśmy już do nich meila. I nie chcieli nam go dać :???:tobie też nie dadzą. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a nie poparli tego jakimiś argumentami?czy poprostu nie odpowiedzieli na e-mail? Cytuj
witus 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie ma się co dziwić, że nie odpisują - Jorge, Śmieszek również nie chcą odpisać ani mi, ani Mantisowi. Pozostaje jedynie rozmowa telefoniczna - według mnie bardziej skuteczna. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja niedługo pojadę do Hurtowni śmieszka, to się zapytam czy mają taki film (jeszcze ich filmu nie widziałem).pozdrawiam Fear Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Września 2007 Spróbuje poszukać w necie,co za dziwnie ludzie lekko powiedziawszy z nich,nawet nie wiedzą jacy my jesteśmy zapalenmi pirotechnicy :-( Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Września 2007 a wy to dostalibyście ten film na płycie czy na kasecie VHS. Bo jak są te telewizorki co przedstawiają ten film to chyba z kaset VHS odtwarzają. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Września 2007 i pewnie ci nie dadzą zgody :???: . I co wtedy zrobisz? Cytuj
FireMan 0 Autor Opublikowano 3 Września 2007 Jak na vhs dadzą to możesz nagrać kamerką i na forum , a poza tym i tak przymkną oko na to , bo która to firma chodzi po forach i sprawdza co o niej piszą. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Września 2007 ale była by to też reklama dla nich. To czemu mogli by nie pozwolić. :???: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Września 2007 lepiej tego nie robić bez pozwolenia, a może jakiś konfident zajrzy i wyspołuje :> nigdy nic niewiadomo... Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 1 Grudnia 2007 jeśli nie morzemy zdobyć filmu z hesti to nagrajmy sami film jak odpalać fajerwerki Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Hm.... Mamy "układy" z firmą Super Power, może oni posiadają taki film? Bo z Hestii raczej nie liczmy, a z tym filmem naszym własnym to może zrobimy konkurs, kto zrobi bardziej ciekawy i pomocniczy film? :?: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 22 Grudnia 2007 taa,komu by sie chciało?duzo pracy jest przy takim czymś Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dlaczego? wystarczy każdy fajerwerek odpalić, potem dodać głos w Ivonie i gotowe Tylko lepiej jak by każdy odpalany fajerwerek był tej samej firmy Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Grudnia 2007 No w sumie,ale dla czego głos ma być w ivonie jak to ma być normalny film to polecam samemu dorobić głos heh niezły pomysł Cytuj
maxior 0 Opublikowano 19 Września 2008 Wiem,że odkopuje trupa ale ma ktoś ten film? Odpisali na maila :lol: ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Września 2008 Nie nikomu nie odpisali i nie odpiszą :mrgreen: sami musimy zrobić sobie taki film instruktażowy :mrgreen: Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 30 Listopada 2009 no zróbmy taki konkurs na najlepszy film instruktażowy Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 5 Grudnia 2009 @ArturoUwierz, nie załatwisz Film instruktażowy hestii nie jest rozpowszechniany w internecie itd, dają go jedynie firmą, które sprzedają fajerwerki Hestii i mają TV z reklamami produktów i tak dalej. Na filmie pokazują jak odpalać fajerwerki aby nie zrobić sobie i ludziom obserwującym krzywdy - głównie film opiera się o ich motto "hestia - bezpieczne fajerwerki" Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Po drugie, nie chce nic mówić ale wszędzie gdzie widziałem ten film był on puszczany na kasetach VHS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi