Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak będziesz miał film to uploadnij :D
o ile go dostaniesz

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i jak :?: dostał ktoś ten film?
jak nie to jak spróbuje wysłać do nich e-maila.

Opublikowano

wysyłaliśmy już do nich meila. I nie chcieli nam go dać :???:

tobie też nie dadzą.

Opublikowano

a nie poparli tego jakimiś argumentami?
czy poprostu nie odpowiedzieli na e-mail?

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, że nie odpisują - Jorge, Śmieszek również nie chcą odpisać ani mi, ani Mantisowi. Pozostaje jedynie rozmowa telefoniczna - według mnie bardziej skuteczna.

Opublikowano

ja niedługo pojadę do Hurtowni śmieszka, to się zapytam czy mają taki film (jeszcze ich filmu nie widziałem).

pozdrawiam Fear :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuje poszukać w necie,co za dziwnie ludzie lekko powiedziawszy z nich,nawet nie wiedzą jacy my jesteśmy zapalenmi pirotechnicy :-(

Opublikowano

a wy to dostalibyście ten film na płycie czy na kasecie VHS. Bo jak są te telewizorki co przedstawiają ten film to chyba z kaset VHS odtwarzają.

Opublikowano

i pewnie ci nie dadzą zgody :???: . I co wtedy zrobisz?

Opublikowano

Jak na vhs dadzą to możesz nagrać kamerką i na forum , a poza tym i tak przymkną oko na to , bo która to firma chodzi po forach i sprawdza co o niej piszą.

Opublikowano

ale była by to też reklama dla nich. To czemu mogli by nie pozwolić. :???:

Opublikowano

lepiej tego nie robić bez pozwolenia, a może jakiś konfident zajrzy i wyspołuje :> nigdy nic niewiadomo...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jeśli nie morzemy zdobyć filmu z hesti to nagrajmy sami film jak odpalać fajerwerki :wink:

Opublikowano

To jest super pomysł :mrgreen: jestem za

Opublikowano

mam własnie zamiar nakręcić taki film 31 grudnia :grin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hm.... Mamy "układy" z firmą Super Power, może oni posiadają taki film? Bo z Hestii raczej nie liczmy, a z tym filmem naszym własnym to może zrobimy konkurs, kto zrobi bardziej ciekawy i pomocniczy film? :?:

Opublikowano

taa,komu by sie chciało?
duzo pracy jest przy takim czymś

Opublikowano

Dlaczego? wystarczy każdy fajerwerek odpalić, potem dodać głos w Ivonie i gotowe ;) Tylko lepiej jak by każdy odpalany fajerwerek był tej samej firmy ;)

Opublikowano

No w sumie,ale dla czego głos ma być w ivonie jak to ma być normalny film to polecam samemu dorobić głos :P heh niezły pomysł :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem,że odkopuje trupa ale ma ktoś ten film? Odpisali na maila :lol: ?

Opublikowano

Nie nikomu nie odpisali i nie odpiszą :mrgreen: sami musimy zrobić sobie taki film instruktażowy :mrgreen:

• 1 rok później...
Opublikowano

no zróbmy taki konkurs na najlepszy film instruktażowy

Opublikowano

postaram się załatwić ten film instruktażowy :cool:

Opublikowano

@Arturo
Uwierz, nie załatwisz :)
Film instruktażowy hestii nie jest rozpowszechniany w internecie itd, dają go jedynie firmą, które sprzedają fajerwerki Hestii i mają TV z reklamami produktów i tak dalej. Na filmie pokazują jak odpalać fajerwerki aby nie zrobić sobie i ludziom obserwującym krzywdy - głównie film opiera się o ich motto "hestia - bezpieczne fajerwerki"

Opublikowano

Po drugie, nie chce nic mówić ale wszędzie gdzie widziałem ten film był on puszczany na kasetach VHS :D