daro28 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kupiłem tą wyrzutnie w tesco i chyba przepłaciłem , 25 zł - 12 strzałów . Zna ktoś oryginalną nazwę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Może i nie przepłacił za bardzo jeśli chodzi o cene hurtową , ale za efekt to zdecydowanie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daro28 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzieki Kamil ! Jesteś z Warszawy , ja z Wołomina i w Naszej okolicy ciężko dostać jorga . Gdzie sie zaopatrywałeś ? Ja biedronka i tesco ! Ps. skoro jesteś legionistą to napewno coś mówi Tobie ,, Autobus '' ;-) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Anaconda? A nie big bang solaris? Bo we wcześniejszych latach, jak nie było tej serii to w tesco była właśnie wyrzutnia solaris. Też ma 12 strzałów.daro28, napisz jakie efekty są napisane na tej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daro28 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kaliber 26mm , czas 20 s . Srebrne komety , niebieskie piwonie , czerwone komety , sebrne chryzantemy , czerwone komety , czerwone piwonie , srebrne komety , żółte piwonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kamil nie żadna anakonda tylko big bang solaris. solaris ma taki właśnie efekt Link do strony Jorgahttp://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Rzeczywiście, opis jest podobny, ale nie taki sam, a w Solarisie jest taki sam.Sorry za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
daro28 0
Kupiłem tą wyrzutnie w tesco i chyba przepłaciłem , 25 zł - 12 strzałów . Zna ktoś oryginalną nazwę ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi