Banba 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 B6 Extreme czy B7 Extreme :razz: która wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polaaak15 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 no wedlug mnie to lepiej jest wybrac B6 Extreme...ma ona wiekszy kaliber niz B7..ale jest tez droższa od B7...ale mozesz poczekac tez na opinie jakiegos eksperta z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 achtung 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja też bym stawiał na b6, b7 ma kaliber tylko 20mm więc lepszą propozycją jest raczej b6. :???: :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 wdg. eksperta lepiej wziasc B6 i juz po prostu B6 jest piekna nawet na filmie to widac jzu nie mowiac na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja bym brał B6 Extreme ponieważ ma większy kaliber co przekłada się na piękne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A ile ta b7 ma strzałów? i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polaaak15 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A ile ta b7 ma strzałów? i ile kosztuje? ta B7 Extreme ma 98 strzałów..w ofercie tesco kosztuje 149 złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tak jak wszyscy kupiłbym B6, lepsze i większe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 B6 będzie lepszym wyborem mimo, że mniej strzałów ma te efekty o wiele lepsze niż B7. B7 za bardzo rozdrobnili i szajs wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 B6 posiada lepsze efekty i myślę , że będzie ona lepszym wyborem.Porównaj efekty :B6 oraz B7 .B7 jest bardziej dynamiczna , ale B6 jednak robi lepsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Banba 0
B6 Extreme czy B7 Extreme :razz: która wybrać ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi