Albsup 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Symbol: HE0926Nazwa: WonderlandOpis:Wyrzutnia 100-strzałowa. Efekt: Duże wierzby, piwonie, palmy i chryzantemy o różnych kolorach i efektach (także cracling), wachlarzyk z białych komet z ogonem.Zdjęcie: BrakFilm: BrakIlość strzałów: 100Cena: 130 złotych (w hurtowni Hestii)Seria: Hestia Exclusive LineKupiłem tą wyrzutnie w tym roku. Postaram się nagrać film, choć nie mam zbyt dobrych warunków do nakręcenia (jakby co, wybaczcie). Ktoś może miał już tą wyrzutnie ? Jaki ma efekt ?EDIT: Odpalałem tą wyrzutnie, jestem z niej bardzo zadowolony, uważam, że warto poświęcić na nią to 130 zł. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Wyręcze cie :mrgreen: Film: http://www.youtube.com/watch?v=7N-wSbmzeZE...feature=related Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Nooo!Nie wiem czy jej nie zakupie!Jest bardzo fajna ale za często ten sam efekt..I trochę za droga Ale ogólnie spoko 8/10 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 28 Marca 2009 Trzeba przyznać że wyrzutnie jest godna uwagi. Efekty są bardzo ładne, a co najważniejsze kosztuje stosunkowo mało. Bardzo dynamiczna, dobra na finał przy niskobudżetowych stuff-ach. Miejmy nadzieję że jej dostępność w tym roku będzie większa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi