xSound 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Symbol: K0202Nazwa: Petarda JuniorOpis: petardy draskowe, 20 sztuk w opakowaniuEfekt: hukZdjęcie: Cena: 1,50zł(na bazarku) Cytuj
domino250 0 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja nie widziałem tych petard za taką cenę 20sztuk dla mnie sie opłaca :mrgreen: Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Miałem je , tylko w innym opakowaniu . Huk trochę lepszy od pikolaka , ale za tą cenę jak @up napisał się nie opłaca . Jedyna co mi się w niej podoba to to , że jest cięższa od piccolo i można nią dorzucić na 2 piętro :lol: . Cytuj
Max 0 Opublikowano 9 Stycznia 2009 W hurtowni SuperPowera kupowałem po 40 gr, ale musiałem kupić minimum 10pak za 4PLN.Ale od pikolaków rzeczywiście lepsze i mniej łamliwe, chociaż parę sztuk się złamało Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 huk troche lepszy od K0201 ale 1 wybuchł mi w ręku i 2 godz piszczało mi w uszach Cytuj
blender 0 Opublikowano 27 Lutego 2010 W hurtowni SuperPowera kupowałem po 40 gr, ale musiałem kupić minimum 10pak za 4PLN.Ale od pikolaków rzeczywiście lepsze i mniej łamliwe, chociaż parę sztuk się złamało No u mnie tez, tyle że u mnie jeszcze nie wybuchaly(nie wiem dlaczego) , wypadala siarka itp. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Lutego 2010 No u mnie tez, tyle że u mnie jeszcze nie wybuchaly(nie wiem dlaczego) , wypadala siarka itp. Może były zawilgocone? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi