Mati88 1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Symbol: FP3Nazwa: ------Opis: 1 sztuka 0,70 gr.Zdjęcie: Pierwsze (zdjecie tyłu opakowania) ,drugie ( petarde w tle opakowania) Film: http://pl.youtube.com/watch?v=hYe9YVRuJ8k (pamietajcie, że filmik oddaje 1/3 wybuchy tej petardy.Cena hurtowa: ?A wiec tak ... razem z kolegami poszliśmy do osiedlowego sklepu z petardami.Postanowiliśmy kupić (przezornie) małą petardę o niewiadomej nazwie Gdy ją odpaliliśmy aż falę uderzeniową poczuliśmy Petarda w 10000% opłacalna!! Bez jakichkolwiek wyrzutów, stwierdzam iż dorównuje hukiem ahctungą i tym innym bajerą, co ładnie wyglądają.Kupiliśmy najwikeszego Jumbo Jeta za 3,50 i tą petarde za 70 gr. - jumbo jet nie miał się z czym równać.Jeszcze przed wybuchem leci dość ładna raca, fontanna zielona Zobaczcie na pierwsze zdjecie Jest tam napisane :Wyprodukowano w ChRl dla: Made in for: "Fenix Zbigniew Gawroński" itd itd ...Czyli mamy rozumieć, że to jest "prywaciarz" jakiś czy coś ?I jeszcze jedna ciekawostka ... Jej symbol jest identyczny jak: jaja smoka i decybele. :roll: -----------------------------------------------------Jeśli temat był sory, ale pierwszy raz spotykam się z tą petardą.
Gość Felix1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 To jest JORGE tyle że własnie niektóre produkty od jorge są Fenixa, FP6,FP8 (te najlepsze ;d)jaja dinozaura a nie smoka :mrgreen: mają symbol FP1a decybele fakt FP3 ale na stronie jorge myślę ze ona jest tu http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/2421Mam ich jedno opakowanie a fireman ma 3 ale jeszcze nie odpalałem
Mati88 1 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 A dlaczego nie pisze na opakowaniu ? No to dzisiaj doskonały dzień na test!Naprawdę polecam!! [ Dodano: 2008-12-31, 14:22 ]http://pl.youtube.com/watch?v=m_aWp3HjjEY Nowy filmik jeszcze świeży Nawet ten aparat nie oddaje huku.
FireMan 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Również zakupiłem te petardy i to 3 opakowania.Odpalając myślałem , że to jakieś lipne g....Ale jak wyleci ta fontanna i petarda grzmotnie to hukiem dorównuje małemu achtungowi.Polecam , niz bardziej opłacalnego nie znajdziecie.
bedziu 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 chyba chodzi o te..http://pl.youtube.com/watch?v=o0bO3qb_orY&...feature=related
Gość Felix1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 o matko boska ! :mrgreen: Odpalałem Mega jumbo, - slaby Big tigera - superSuper PETARDY z hesti - lepsze od tych 2 powyzej ale jak walnęło to FP3 to inne się moga ;d mam ich jeszcze 18 !HUK NIESAMOWITY!! POLECAM!
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Faktycznie konkretny przeszywać żołądka basem. Mocniejsze od wszystkich Piratek/Korsarek/Wariatek. Przy czymś takim Achtungi są kompletnie nieopłacalne. Na tego Sylwka miał je jeden z moich kolegów.
domino250 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja też je miałem te petardy myślałem że są słabe ale jak walnęło to aż zrobiłem łoł fajne są i głośne
Zawdi 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja sie z tymi petardami nigdy nie spotkalem, ale bede musial za rok sie porozgladac i kupic troche jak tak je wszyscy chwala bo na filmiku huk jest spory :razz:
achtung 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dostałem tą petardę od kolegi i wpadliśmy na głupi pomysł rzuciliśmy ją przez okno w szkole jak walneło to cała szkoła do okna podleciała.
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Również zakupiłem te petardy i to 3 opakowania.Odpalając myślałem , że to jakieś lipne g....Ale jak wyleci ta fontanna i petarda grzmotnie to hukiem dorównuje małemu achtungowi.Polecam , niz bardziej opłacalnego nie znajdziecie. Właśnie że znajdziemy...jaja dinozaura są 1000x mocniejsze!One to dopiero mają siłe achtunga. (minimalnie słabsze)Decybele to naprawde shit, mialem ich chyba 8 sztuk (sprzedalem dla kumpla reszte) i naprawde nie wiem dlaczego tak sie zachwycacie tymi decybelami. A jak fp1 wyrzucisz w gore i odpali ok. 5m nad ziemią to wtedy naprawde inne większe petardy mogą sie schować.
Jorge 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Również zakupiłem te petardy i to 3 opakowania.Odpalając myślałem , że to jakieś lipne g....Ale jak wyleci ta fontanna i petarda grzmotnie to hukiem dorównuje małemu achtungowi.Polecam , niz bardziej opłacalnego nie znajdziecie. Właśnie że znajdziemy...jaja dinozaura są 1000x mocniejsze!One to dopiero mają siłe achtunga. (minimalnie słabsze)Decybele to naprawde shit, mialem ich chyba 8 sztuk (sprzedalem dla kumpla reszte) i naprawde nie wiem dlaczego tak sie zachwycacie tymi decybelami. A jak fp1 wyrzucisz w gore i odpali ok. 5m nad ziemią to wtedy naprawde inne większe petardy mogą sie schować. xHESTIABUMx my nie mówimy o FP3 Decybele tylko o takiej nowej petardzie z jorge o takim samym kodzie jak decybele czyli FP3 :mrgreen: Ja w tym roku miałem jedna sztuke na przetestowanie ... szedłem z mamą do rodziny i powiedziałem ze to taka mała fonntna ( moja mama uwieżyła ) postawiłem podpaliłem i z 2 sekundy fontana zielona i ....... szok!!!! takiego basu chyba nawet nie ma achtung z hesti (chyba) aż sie ziemia zadrzała a moja mam sie do mnie 2 godziny nie odzywała :lol:
maxior 0 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dałem ciała,bo w sklepie widziałem identyczne,a kupiłem FP6;/ale w tym roku juz tego błędu nie popełnie;].Jorge:jak mówisz chyba to najlepiej wogóle nic nie mów.
FireMan 0 Opublikowano 24 Stycznia 2009 FP3/New - kupiłem i miałem tego 60sztuk (teraz tylko 20).Nie zamówiłem wogóle ich tylko zwykłe FP3.Nie spodziewałem sie po tej petardzie cudów patrząc na jej wygląd , a więc jakość wykonania , waga etc.Spodziewałem się raczej K0204.Rzuciłem z okna , patrze fontanna , więc myślę , że strata pięniedzy , a tu nagle jak pier..... , to w całej okolicy psy chciały kociokwiku dostać , a sąsiedzi dochodzili czyja to sprawka !Są praktycznie mocniejsze od małego Achtunga , a z dużym mogą się równać !!!Polecam jak najbardziej za tę cene , bo takiej jakości trudno szukać wśród petard !!!Jorge jak zwykle sie postarało , a więc 10/10Poza tym widze , że petardy mimo iż są nowe sprawdziły się , a więc łatwo domyślić się , że Jorge podniesie ceny ;/
Ganja 0 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Na FK są FP3 Decybele, a jeśli sie nie myle to jest FP3/NEW, których na FK niema
Lajcik 0 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Przeczytaj chłopie nazwę tematu i symbol na FK. To są takie same tylko ,że poligrafia zmieniona.
Jorge 0 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Przeczytaj chłopie nazwę tematu i symbol na FK. To są takie same tylko ,że poligrafia zmieniona. Ty Sie Naucz Czytać!!! To O Czym My Mówimy To FP3/NEW A Na Stronie Tej Którom Podałeś Tam Sa FP3 DECYBELE.........!!!!!A Pomiedzy FP3 DECYBELE a fp3/new JEST OGROMNA BO MIAŁEM TO I TO ................
LandsberG 0 Opublikowano 5 Lutego 2009 Ludzie te petardki nazywają się teraz (Przynajmniej na korsarzu) Decybele Nitro.Więc jak miewam są to podrasowane decybele.
sewer1412 0 Opublikowano 5 Lutego 2009 One nazywają sie decybele nitro i można je kupić na fajerwerki-korsarz.plMiałem petard nie kupować ale te będą wyjątkiem :mrgreen: 10/10
Mati88 1 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 Przypadkowo znalazłem filmik jakiegoś użytkownika, który ukazuje kolejny raz, moc tej petardy.http://www.youtube.com/watch?v=3U_p7n5OU0g...feature=related
FireFan 0 Opublikowano 22 Lutego 2009 Czy "FP3 Decybele Nitro" Są Głośniejsze od "FP8 Petardy Cierne" :?: Proszę o Odpowiedz.Pozdrawiam FireFan
Rekomendowane odpowiedzi