Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: FP3
Nazwa: ------
Opis: 1 sztuka 0,70 gr.
Zdjęcie: Pierwsze (zdjecie tyłu opakowania) ,drugie ( petarde w tle opakowania)
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=hYe9YVRuJ8k (pamietajcie, że filmik oddaje 1/3 wybuchy tej petardy.
Cena hurtowa: ?

A wiec tak ... razem z kolegami poszliśmy do osiedlowego sklepu z petardami.Postanowiliśmy kupić (przezornie) małą petardę o niewiadomej nazwie :) Gdy ją odpaliliśmy aż falę uderzeniową poczuliśmy :) Petarda w 10000% opłacalna!! Bez jakichkolwiek wyrzutów, stwierdzam iż dorównuje hukiem ahctungą i tym innym bajerą, co ładnie wyglądają.
Kupiliśmy najwikeszego Jumbo Jeta za 3,50 i tą petarde za 70 gr. - jumbo jet nie miał się z czym równać.
Jeszcze przed wybuchem leci dość ładna raca, fontanna zielona :)
Zobaczcie na pierwsze zdjecie :) Jest tam napisane :
Wyprodukowano w ChRl dla: Made in for: "Fenix Zbigniew Gawroński" itd itd ...

Czyli mamy rozumieć, że to jest "prywaciarz" jakiś czy coś ?

I jeszcze jedna ciekawostka ... Jej symbol jest identyczny jak: jaja smoka i decybele. :roll:

-----------------------------------------------------

Jeśli temat był sory, ale pierwszy raz spotykam się z tą petardą.

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Felix1
Opublikowano

To jest JORGE :) tyle że własnie niektóre produkty od jorge są Fenixa, FP6,FP8 (te najlepsze ;d)

jaja dinozaura a nie smoka :mrgreen: mają symbol FP1

a decybele fakt FP3

ale na stronie jorge myślę ze ona jest tu http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/2421

Mam ich jedno opakowanie :wink: a fireman ma 3 ale jeszcze nie odpalałem

Opublikowano

A dlaczego nie pisze na opakowaniu ? :wink: No to dzisiaj doskonały dzień na test!
Naprawdę polecam!!

[ Dodano: 2008-12-31, 14:22 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=m_aWp3HjjEY
Nowy filmik jeszcze świeży :) Nawet ten aparat nie oddaje huku.

Opublikowano

Również zakupiłem te petardy i to 3 opakowania.
Odpalając myślałem , że to jakieś lipne g....
Ale jak wyleci ta fontanna i petarda grzmotnie to hukiem dorównuje małemu achtungowi.
Polecam , niz bardziej opłacalnego nie znajdziecie.

Gość Felix1
Opublikowano

o matko boska ! :mrgreen:

Odpalałem Mega jumbo, - slaby
Big tigera - super
Super PETARDY z hesti - lepsze od tych 2 powyzej

ale jak walnęło to FP3 to inne się moga ;d mam ich jeszcze 18 !

HUK NIESAMOWITY!! POLECAM!

Opublikowano

Faktycznie konkretny przeszywać żołądka basem. Mocniejsze od wszystkich Piratek/Korsarek/Wariatek. Przy czymś takim Achtungi są kompletnie nieopłacalne. Na tego Sylwka miał je jeden z moich kolegów.

Opublikowano

Ja też je miałem te petardy myślałem że są słabe ale jak walnęło to aż zrobiłem łoł fajne są i głośne

Opublikowano

ja sie z tymi petardami nigdy nie spotkalem, ale bede musial za rok sie porozgladac i kupic troche jak tak je wszyscy chwala bo na filmiku huk jest spory :razz:

Opublikowano

Dostałem tą petardę od kolegi i wpadliśmy na głupi pomysł rzuciliśmy ją przez okno w szkole jak walneło to cała szkoła do okna podleciała.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ale jak wyleci ta fontanna i petarda grzmotnie to hukiem dorównuje małemu achtungowi.

Właśnie że znajdziemy...
jaja dinozaura są 1000x mocniejsze!
One to dopiero mają siłe achtunga. (minimalnie słabsze)
Decybele to naprawde shit, mialem ich chyba 8 sztuk (sprzedalem dla kumpla reszte) i naprawde nie wiem dlaczego tak sie zachwycacie tymi decybelami. A jak fp1 wyrzucisz w gore i odpali ok. 5m nad ziemią to wtedy naprawde inne większe petardy mogą sie schować.
Opublikowano

Właśnie że znajdziemy...
jaja dinozaura są 1000x mocniejsze!
One to dopiero mają siłe achtunga. (minimalnie słabsze)
Decybele to naprawde shit, mialem ich chyba 8 sztuk (sprzedalem dla kumpla reszte) i naprawde nie wiem dlaczego tak sie zachwycacie tymi decybelami. A jak fp1 wyrzucisz w gore i odpali ok. 5m nad ziemią to wtedy naprawde inne większe petardy mogą sie schować.

xHESTIABUMx my nie mówimy o FP3 Decybele tylko o takiej nowej petardzie z jorge o takim samym kodzie jak decybele czyli FP3 :mrgreen:

Ja w tym roku miałem jedna sztuke na przetestowanie ... szedłem z mamą do rodziny i powiedziałem ze to taka mała fonntna ( moja mama uwieżyła :wink: ) postawiłem podpaliłem i z 2 sekundy fontana zielona i ....... szok!!!! takiego basu chyba nawet nie ma achtung z hesti (chyba) aż sie ziemia zadrzała a moja mam sie do mnie 2 godziny nie odzywała :lol:
Opublikowano

Dałem ciała,bo w sklepie widziałem identyczne,a kupiłem FP6;/ale w tym roku juz tego błędu nie popełnie;].
Jorge:jak mówisz chyba to najlepiej wogóle nic nie mów.

Opublikowano

FP3/New - kupiłem i miałem tego 60sztuk (teraz tylko 20).
Nie zamówiłem wogóle ich tylko zwykłe FP3.
Nie spodziewałem sie po tej petardzie cudów patrząc na jej wygląd , a więc jakość wykonania , waga etc.
Spodziewałem się raczej K0204.
Rzuciłem z okna , patrze fontanna , więc myślę , że strata pięniedzy , a tu nagle jak pier..... , to w całej okolicy psy chciały kociokwiku dostać , a sąsiedzi dochodzili czyja to sprawka !
Są praktycznie mocniejsze od małego Achtunga , a z dużym mogą się równać !!!
Polecam jak najbardziej za tę cene , bo takiej jakości trudno szukać wśród petard !!!
Jorge jak zwykle sie postarało , a więc 10/10

Poza tym widze , że petardy mimo iż są nowe sprawdziły się , a więc łatwo domyślić się , że Jorge podniesie ceny ;/

Opublikowano

Czy dostanę tą petardę w jakimś sklepie internetowym?

Opublikowano

Tak dostaniesz je na FK -http://fajerwerki-korsarz.pl/www/

Opublikowano

Na FK są FP3 Decybele, a jeśli sie nie myle to jest FP3/NEW, których na FK niema :P

Opublikowano

Przeczytaj chłopie nazwę tematu i symbol na FK. To są takie same tylko ,że poligrafia zmieniona.

Opublikowano
Przeczytaj chłopie nazwę tematu i symbol na FK. To są takie same tylko ,że poligrafia zmieniona.

Ty Sie Naucz Czytać!!! To O Czym My Mówimy To FP3/NEW A Na Stronie Tej Którom Podałeś Tam Sa FP3 DECYBELE.........!!!!!

A Pomiedzy FP3 DECYBELE a fp3/new JEST OGROMNA BO MIAŁEM TO I TO ................
Opublikowano

Ludzie te petardki nazywają się teraz (Przynajmniej na korsarzu) Decybele Nitro.Więc jak miewam są to podrasowane decybele.

Opublikowano

One nazywają sie decybele nitro i można je kupić na fajerwerki-korsarz.pl
Miałem petard nie kupować ale te będą wyjątkiem :mrgreen: 10/10

Opublikowano

Na stronie FK również jest filmik tej petardy :
FILM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy "FP3 Decybele Nitro" Są Głośniejsze od "FP8 Petardy Cierne" :?:

Proszę o Odpowiedz.Pozdrawiam FireFan :wink:

Opublikowano

Nowy Film:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...