CraVen 16 Opublikowano 23 Listopada 2010 Cena ich spadnie poniżej 10 zł jak dodadzą wszystkie produkty B)
roberto5455 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 wlasnie doszła moja paczka FP3NEW (za które zapłaciłem chorą cenę 20zł, ale przesylke mialem za 5zł, bo zamawialem z kumplami akcesoria do ASG w firebis także wyszło na jedno) i odpaliłem już 2 sztuki i stwierdzam, że jest warta każdego grosza. Dalej podtrzymuje zdanie, że jest troche słabsza od TXP0001, ale przy cenie 4 razy niższej jest to najlepszy zakup jaki możemy zrobić.no i już sprzedałem 3 sztuki kumplowi po 3zł/sztuka xD
R0phoe 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 wlasnie doszła moja paczka FP3NEW (za które zapłaciłem chorą cenę 20zł, ale przesylke mialem za 5zł, bo zamawialem z kumplami akcesoria do ASG w firebis także wyszło na jedno) i odpaliłem już 2 sztuki i stwierdzam, że jest warta każdego grosza. Dalej podtrzymuje zdanie, że jest troche słabsza od TXP0001, ale przy cenie 4 razy niższej jest to najlepszy zakup jaki możemy zrobić.no i już sprzedałem 3 sztuki kumplowi po 3zł/sztuka xD Trochę z niego wyciągnąłeś. U mnie w mieście jest za1zł i się waham, bo mają hurtownię z nimi zaraz obok. Ale jak WK wypali to na pewno kupię albo chociaż FP3S.
roberto5455 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 na tym polega biznes mój drogi. jak sie chłopak nie zna i nie umie targować to niech traci
Gonskaaa 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 Racja Robertou nas jak gościu handlował to brał 2 zł od sztuki to za paczke wychodziło 40 zł ale jak ktoś nie jest w temacie to nie wie...i w tym roku skusiłem sie na 4 pazcki będzie wesoło ^^
capensis 12 Opublikowano 24 Listopada 2010 Jak byłem na wakacjach w jednej z nadmorskich miejscowości, to jedna dziewczyna sprzedawała w stoisku ASG po 5 zł za sztukę :lol:
Ponq 2 Opublikowano 24 Listopada 2010 na tym polega biznes mój drogi. jak sie chłopak nie zna i nie umie targować to niech traci Dla mnie to smieszne jest. Jaki biznes? Zeby wlasnych kolegow oszukiwac na hajs?
roberto5455 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 może nie tyle kolegów co znajomych. o takbtw. ostatnio była akcja (nie byłem przy tym bezpośrednio, ale widziałem co sie działo z gościem) z FP3. Byliśmy na strzelance i odbijaliśmy PM'ke z małego bunkru. Wrzucilismy do środka 2 strobo+ 2x FP3 i kolega który był w środku dosyć blisko (a krzyczelismy granat) przez 30 minut był wyłączony z rozgrywki, bo miał problemy z błędnikiem. Teraz już jest zakaz FP3NEW i pochodnych w budynkach xD
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 25 Listopada 2010 Fajerwerkimarket ustala jeszcze cenę jaka będzie fp3new.Wszystkie produkty dodadzą pod koniec tygodnia.
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 26 Listopada 2010 Kolega dzisiaj kupił gdzieś tą petarde,oczywiście odpalił i myślał że jest słaba.Huk był ogromny można było poczuć dudnienie i wyraźny bas.5 metrów dalej włączył się alarm,petardy polecam każdemu.
Verbusek 0 Opublikowano 29 Listopada 2010 Cudo pirotechniki! Genialna petarda... Ten flash a potem niesamowity huk połączony z echem. W miejscowości nie było na mnie równych
kuzim 0 Opublikowano 1 Grudnia 2010 FP3N moim zdaniem to jedna z najlepszych petard dostępnych na polskim rynku. Stoi na podium koło Achtunga z Hestii, i tego Big Jumbo bodajże? ;D Na 100% znajdzie się miejsce dla FP3N w moim skromnun stuffiku!
Xanter 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 FP3N moim zdaniem to jedna z najlepszych petard dostępnych na polskim rynku. Stoi na podium koło Achtunga z Hestii, i tego Big Jumbo bodajże? ;D Na 100% znajdzie się miejsce dla FP3N w moim skromnun stuffiku! W moim stuffie również zagoszczą te petardy. Są super to światełko+huk. <3
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Do tych petard naprawde warto zakupic dyzodorant. przykleic FP3 taśma i odpalic. radze sie odsunac na jakies 5-10 metrów bo ogien moze byc zadziwiajacy a co do chuku to super. Polecam..
Gość karmel5061 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Do tych petard naprawde warto zakupic dyzodorant. przykleic FP3 taśma i odpalic. radze sie odsunac na jakies 5-10 metrów bo ogien moze byc zadziwiajacy a co do chuku to super. Polecam.. Co najmniej 20-25m...nigdy nie wiesz czy nie trafi cię metalowy kawałek
Erlick 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Do tych petard naprawde warto zakupic dyzodorant. przykleic FP3 taśma i odpalic. radze sie odsunac na jakies 5-10 metrów bo ogien moze byc zadziwiajacy a co do chuku to super. Polecam.. A żebyś tą puszką w łeb dostał, to może przestaniesz pisać takich idiotycznych postów, bo ktoś powtórzy i mu się może krzywda stać..
Xanter 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 A żebyś tą puszką w łeb dostał, to może przestaniesz pisać takich idiotycznych postów, bo ktoś powtórzy i mu się może krzywda stać.. Propsy za ten post.Żebyś dostał tak prosto w czoło... Takie pomysły to sobie sam sprawdzaj/testuj czy jak to tam sobie nazwiesz.
kuzim 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Do tych petard naprawde warto zakupic dyzodorant. przykleic FP3 taśma i odpalic. radze sie odsunac na jakies 5-10 metrów bo ogien moze byc zadziwiajacy a co do chuku to super. Polecam.. Ehh.. Szkoda gadać gościu. Poprostu nie do opisania. Poszukaj w internecie sobie "Tragiczne wypadki z fajerwerkami". Może da ci to troche do myślenia. Chłopie, mam nadzieję że ty jeszcze masz ręce w całości.. Fajerwerki nie są po to zeby je do dezodorantów przyklejać, a jeżeli tak sądzisz, to wybacz, nic nie poradze. ;d
kuzim 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Głośniejsze są od achtungów ? z hesti ??? Jedni mówią tak, inni tak.. Mi tam się wydaje ze nie ma się co spierać, bo huk mają mniejwięcej taki sam, z tym ze FP3N jest bardziej opłacalne. Nie pamiętam ale chyba teraz są za 12 zł/20 szt a za tyle kasy to wychodzi nawet nie 3,5 achtunga. Tak ze jak chciałbys kupowac to ja bym kupil FP3.
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9qdebGdR1zIFP3NEW autorstwa velibruma i mojego.
velibrum 12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Potwierdzam, odpaliliśmy Dobrze było usłyszeć znowu stare dobre FP3NEW!
Rekomendowane odpowiedzi