Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jedna z najgłośniejszych petard na rynku, a na pewno najgłośniejsza za taką cenę. O wiele lepsze od Mega Jumbo i niektórych achtungów.
Jedyne co puszczałem i było głośniejsze to Achtung triplexa Draskowo-lontowy.

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 29.01.2011 o 10:43, zubiluseq napisał(a):

Moim zdaniem jedna z najgłośniejszych petard na rynku, a na pewno najgłośniejsza za taką cenę. O wiele lepsze od Mega Jumbo i niektórych achtungów.
Jedyne co puszczałem i było głośniejsze to Achtung triplexa Draskowo-lontowy.

Wystarczy napisać TXP001 a nie "draskowo-lontowy" ;)

Co do FP3 miałem kilka sztuk i naprawdę są to super petardy,najlepszy huk jest jak odpala się na pustej przestrzeni - bass wgniata człowieka w ziemię :P
Opublikowano

Ja raz odpalalem kolo szkoly jak walnelo to pierwszaki uciekaly

Opublikowano
  W dniu 30.01.2011 o 17:25, Pawlo napisał(a):

Ja raz odpalalem kolo szkoly jak walnelo to pierwszaki uciekaly

Proszę,Proszę !! Nie wymyślaj i nie nabijaj postów.
Opublikowano

Ja postow nie nabijam. A petarde odpalalem z kolegami bo mieszkam na wsi

Opublikowano

po 1 teraz obydwoje nabijacie posty a żeby off topu nie było to:

bardzo polecam FP3 jest jak dla mnie na 1 miejscu w kategorii jakość\cena

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

najlepsze petardy w tej cenie mogę je każdemu polecić
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

FP3 mogę polecić bez wahania. Kiedy próbowałem rozsadzić kibel to dośćże kibel się rozwalił i kawałki poleciały na około 5-10m to huk był taki wielki że mój znajomy który mieszka około 1km dalej usłyszał wybuch .Myślę że FP3 jest godną polecenia petardą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobre i tanie petardy kiedyś dla mnie były najlepsze achtungi ale jak porównałem to widać wielką różnicę polecam petardy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te petardy są poprostu supper miałem w zeszłym roku jedną paczkę FP3 ale trochę żałowałem że nie miałem ich więcej bo są takie głośne i mają bardzo mocny bass :D w tym roku napewno kupię ze dwie albo trzy paczki 11/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super petarda ten huk to na nogi stawia :D Mogę w 100% polecić :happy:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobre petardy moim zdaniem lepsze od tych dużych petard czyli achtungów i big jumbo itd. które są kilkukrotnie droższe od FP3/new więc nic tylko kupować jak będzie okazja.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dla mnie ta pedarda jest najmocniejsza i cena jest przyzwoita

Opublikowano

W jakich Hipermarketach możne dostać FP3 ?

Opublikowano

W hipermarketach ? jeszcze się nie spotkałem, chyba prędzej na jakimś bazarze, za paczkę fp3 20 zł -.-

Opublikowano

w hipermarketach na 100% nie będzie ale polecam kupywanie w hurtowniach, ok 14-16zł paczka (20 sztuk)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w jakich sklepach internetowych moge teraz dostac FP3/New bo szukam i znalesc nie moge??!!

Opublikowano
  W dniu 30.09.2011 o 20:39, krzychu94 napisał(a):

w jakich sklepach internetowych moge teraz dostac FP3/New bo szukam i znalesc nie moge??!!

Na FajerwerkiMarket.Net będą ale ostatnie sztuki (BIG) Small będą do oporu :) Zapraszam do rejestracji do końca roku każdy kto się zarejestruje ma 10% zniżki na cały asortyment.
Pozdrawiam
Opublikowano

Myslę, że fp3new śmiało możecie zastąpić la bombami :>

Gość TheROBCIOZOL94
Opublikowano

A mi się wydaję, że FP3 ma większy huk niż duży achtung ;)

Opublikowano

Gdzie panowie aktualnie najtaniej dostanie się FP3? Widziałem, że zmieniła się trochę szata.Mam nadzieję, że receptura została ta sama.
dla potwierdzenia

Opublikowano
  W dniu 9.10.2011 o 12:50, Mati88 napisał(a):

Gdzie panowie aktualnie najtaniej dostanie się FP3? Widziałem, że zmieniła się trochę szata.Mam nadzieję, że receptura została ta sama.
dla potwierdzenia

To nie jest FP3/NEW !
Jest to najprawdopodobniej podróbka Triplexa w dodatku słabsza.
Opublikowano

No to mnie Arturo zaskoczyłeś.Dopiero teraz zauważyłem, że jest to zupełnie co innego (klik) Ktoś je testował, ma filmik?
W takim razie, czemu na rynku jest "kryzys" w FP3? na każdej stronie brak towaru.

Opublikowano

kurde będą jeszcze Zwykłe (duże) na FM ? ma ktoś jakieś info

Opublikowano

Ile można powtarzać ze Jorge czeka na kontener z chin a jak on przypłynie, to będą. Jorge zamawia konkretne towary w dużej ilości i Chińczycy wszytko wysyłają, tylko nie po kolei i nie wiadomo co kiedy przypłynie! Na sylwka powinny być.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...