Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no powiedzmy, że masz racje ale masz jakies potwierdzenie/dowód na to? : )

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Testowałem 859 i różnią się od fp3new tylko brakiem flary, a tak to są petardy takiej samej klasy. Na dniach postaram się zrobić jakiś filmik porównawczy 859 i fp3new stare.

Opublikowano

FP3New dostępne są w Gromie.

są po 8 zł

Opublikowano

A u mnie w hurtowni Fp3 smalle 6,50zł ;D

Opublikowano

w sklepie FajerwerkiMarket.net mozna bedzie nabyc petarde FP3/New jakos w listopadzie ale cena bedzie dosc wysoka bo to ostatnie paczki tzn max: 18zl
narazie stoja po 10 zl lecz sklep nie jest jeszcze otwarty ;)

tu macie link http://www.fajerwerkimarket.net/index.php

Opublikowano

Mi powiedzieli że na pewno nie mniej niż 20zł, a po telefonie do speed-fajerwerki pojawiło się światełko w tunelu.
Dostałem informację ze fp3N będą dostępne mniej więcej w połowie listopada i będą w cenie niewiele wyższej niż w zeszłym roku (10.50zł).
POZDRAWIAM

Opublikowano

Ehh. Tu nie ma nic do gadania. Najlepsza petarda z jaką miałem doczynienia [TXP001 Jest mniejwiecej takie samo]. Jak sie strzela pomiedzy blokami to jest takie echo jak w metro :D Wgniecenie w aluminiowej plycie jest na 3/4 płyty :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurcze, mam problem, gdzie je teraz kupić? Przespałem jak były na fm...i co teraz? Co mi radzicie?

Opublikowano

W normalnej cenie nie dostaniesz, polecam zakup petard triplexa 859. Super moc i niska cena.

Opublikowano

W podobnej cenie, jak kiedyś były FP3New, są teraz petardy P2000n Mega Piratka II z maxsemu http://www.maxsem.pl...piratka-ii/175 Huk podobno identyczny. Ale jeśli masz dostęp do 859, to bierz.

FP3New są słabo dostępne, a ceny nie zachęcają do zakupu.

Opublikowano

Ja tam nie lubie petard z flara.FP3 New moim zdaniem nie sa oplacalne, moc maja jak K0212 , czyli, moim zdaniem , slaba. Pod wzgledem mocy NIE SPOTKALEM SIE JESZCZE Z PETARDA TAK MOCNA JAK SP1007 Super Top.Pod wzgledem huku tez nie.

Opublikowano

Ja tam nie lubie petard z flara.FP3 New moim zdaniem nie sa oplacalne, moc maja jak K0212 , czyli, moim zdaniem , slaba. Pod wzgledem mocy NIE SPOTKALEM SIE JESZCZE Z PETARDA TAK MOCNA JAK SP1007 Super Top.Pod wzgledem huku tez nie.

Bzdura !

SP1007 Super Top są słabsze od wielu petard, a już napewno od FP3N
Opublikowano

FP3 New jest mega :) najlepiej wali na zamarzniętym jeziorze albo w blokowisku :D polecam wypróbowanie na zamarzniętym jeziorze, najlepiej bez śniegu, na samym lodzie :D odrzucić na jakieś 15 m od brzegu, wali ostro

Opublikowano

za 2,80 mozna miec 3x k208 i gorsze nie będą w porównaniu z fp3 new x2zl...

Opublikowano

dobrze ze mam jeszcze karton fp3new :)

Opublikowano

nic z moich prywatnych zapasów nie jest na sprzedaż, było trzeba prędzej miałem tych kartonów więcej.

Opublikowano

Wszyscy się tak rozwodzą nad FP3N a przecież są petardy TXF859, które można kupić za 8 zł za paczkę, albo la Bomby więc poza względami sentymentalnymi nic nie przemawia za zakupem FP3

fps

Opublikowano

Wszyscy się tak rozwodzą nad FP3N a przecież są petardy TXF859, które można kupić za 8 zł za paczkę, albo la Bomby więc poza względami sentymentalnymi nic nie przemawia za zakupem FP3

fps

I tu można postawić kropkę nad i :):fireworks:
Opublikowano

W związku z powyższym i brakiem towaru na rynku temat zamykam. Wszystkich fanów FP3N zapraszam do tematów o petardach TXF859 i la Bombach.

fps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...