domink1521 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 FP3new na rekonstrukcjach historycznych używamy do dział i moździerzy bo jak to walnie to jak na wojnie http://www.sokol.slupsk.pl/Overlord2010/pages/image/imagepage36.htmlhttp://www.sokol.slupsk.pl/Overlord2010/pages/image/imagepage43.htmlhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs525.ash1/30873_124969730870028_107221652644836_174242_6512750_n.jpg jak uda mi się znaleźć filmik to pokażefps: Sorki, że w Twoim poście piszę ale nie chcę robić spamu. To Ty się zajmujesz może rekonstrukcjami? Może coś napiszesz na forum może być w dziale off top, żeby przybliżyć swoje zainteresowania...
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dzisiaj rano idąc do szkoły przypomniało mi się, że mam w kieszeni fp3new. Odpaliłem ją i w oczekiwaniu na spory huk usłyszałem coś podobnego do k0204 -,- Mam nadzieję, że to była jakaś wadliwa sztuka...
CraVen 16 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dzisiaj rano idąc do szkoły przypomniało mi się, że mam w kieszeni fp3new. Odpaliłem ją i w oczekiwaniu na spory huk usłyszałem coś podobnego do k0204 -,- Mam nadzieję, że to była jakaś wadliwa sztuka... Gwarantuję Ci miałeś wadliwą, odpal jeszcze jedną tylko na wydeptanym śniegu to zobaczysz xd
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odpaliłem już 3 sztuki... 2 miały wybuch jak k0204 (zero basu, i dosyć ciche). trzecia miala huk porownywalny moze do malego achtunga. Odpalilem tez groma od triplexu i przebiła je wszystkie... Nie wiem czym to jest spowodowane. trzymam je w suchym miejscu temp. okolo 16stopni... Strzelalem na wydeptanej powierzchni na otwartym terenie (poligon) i 1 sztuke w mieście. Czyżbym dostał wadliwą partie???
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bardzo możliwe że trafiła ci się wadliwa seria,sam muszę przetestować czy nowe jakie do mnie przyszły strzelają równie dobrze jak poprzednie :rolleyes: .
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bardzo możliwe że trafiła ci się wadliwa seria,sam muszę przetestować czy nowe jakie do mnie przyszły strzelają równie dobrze jak poprzednie :rolleyes: . Jutro odpale z innej paczki i zobacze... Może zmienili skład prochu? Strzelał juz ktos w tym roku fp3?
tygrys 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Też odpaliłem FP3, groma i mega piratke i FP3 wyraznie odstaje. Nie miałem nigdy tych petard. Niektórzy pisali, że są głosniejsze od Achtungów a tu klapa.
Ponq 2 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odpaliłem już 3 sztuki... 2 miały wybuch jak k0204 (zero basu, i dosyć ciche). trzecia miala huk porownywalny moze do malego achtunga. Odpalilem tez groma od triplexu i przebiła je wszystkie... Nie wiem czym to jest spowodowane. trzymam je w suchym miejscu temp. okolo 16stopni... Strzelalem na wydeptanej powierzchni na otwartym terenie (poligon) i 1 sztuke w mieście. Czyżbym dostał wadliwą partie??? Kiedy je kupowales?
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja już z 10 razy strzelałem i strzelały bardzo mocno, może znajdę ładowarkę do kamery i nagram i wrzucę na youtube.
Ponq 2 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja już z 10 razy strzelałem i strzelały bardzo mocno, może znajdę ładowarkę do kamery i nagram i wrzucę na youtube. Z tego roku FP3 czy z tamtego?
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Z tego roku,jutro może nagram kamerą wam film FP3NEW.
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Kiedy je kupowales? Zamowilem w piatek 10 grudnia. Ostatnie sztuki z tego co wiem... Chyab bedzie trzeba dokupic ejszcze achtungi bo te cale fp3 chyba zbyt mocno przechwalone...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 tomszak nie pleć głupot one nie są przechwalone są bardzo dobre i huk za tą cenę jest taki jak achtung z hesti.
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 tomszak nie pleć głupot one nie są przechwalone są bardzo dobre i huk za tą cenę jest taki jak achtung z hesti. A jaki mam na to dowod? u mnei strzelaja jak k0204 po prostu... Jetsem zawiedziony. Byc mzoe jetsem nieszczesnikiem ktory trafil na zla partie. Albo po prostu odpalilem wadliwe sztuki.
Erlick 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Racja. Tegoroczne słabsze są. Nie ma co dyskutować, no albo niektórzy dostają wadliwe serie Napewno zeszłoroczne były lepsze
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Film velibrum przedstawiający huk FP3NEW z seri z tego roku Wszystko jest w porządku z serią którą zamówiłem na fm pod koniec Listopada.
CraVen 16 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Może je pozmieniali te które są wyprodukowane w 2010r, szatek ma jeszcze te z 2009r to będą dobre
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Coś mi się nie chce wierzyć że zepsuli te mistrzowskie petardy.jutro odpalę i może film nagram.
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 gdzie ja teraz w miescie achtungi kupie za 2,80... U nas to po 3 zl za sztuke... pozostanie mi sluchac tych daremnych fp3new i delektowac sie gromami z tripla -,-
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 A ile paczek tych petard masz?? jak masz kilka wyjmij kilka z innych i odpal.
ZIP 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 MUSIAŁEŚ mieć słabą partię. Mi też się zdarzały słabsze.Teraz też śnieg dużo wygłusza. Ale są mocniejsze niż achtungi. Pisk w uchu mam po każdym strzale.
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 MUSIAŁEŚ mieć słabą partię. Mi też się zdarzały słabsze.Teraz też śnieg dużo wygłusza. Ale są mocniejsze niż achtungi. Pisk w uchu mam po każdym strzale. Hmm zdenerwowalem sie i rzucilem na odsniezona ulice przez okno 1 stzuke z innej paczki i ... Jebniecie masakryczne ! xd (przepraszam za slownictwo) W uchu mi zapiszczalo a byl dystans ok. 15m xd Oby inne sztuki byly takie same...
Ponq 2 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Hmm zdenerwowalem sie i rzucilem na odsniezona ulice przez okno 1 stzuke z innej paczki i ... Jebniecie masakryczne ! xd (przepraszam za slownictwo) W uchu mi zapiszczalo a byl dystans ok. 15m xd Oby inne sztuki byly takie same... Narobiles mi strachu, bo zamowilem 10 paczek. Mam nadzieje, ze to beda te same FP3, co byly zawsze.
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Narobiles mi strachu, bo zamowilem 10 paczek. Mam nadzieje, ze to beda te same FP3, co byly zawsze. Powinienes nadal sie bac bo jak na razie 1 sztuka na 4 byla dobra ... A moze by tka napisac do jorge e-maila czy sklad tej petardy sie zmienil?;d
Rekomendowane odpowiedzi