Gość karmel5061 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Moge was uspokoic, dzisiaj odpalilem, i jak pierdyknelo... to .... hehe wiec moc jest potezna. Dokładnie Bartek Odpaliłem 1szt. FP3 które zamówiłem w TOP10,na początku były wilgotne ale pobyły w ciepłym i stały się suche,wczoraj jednego odpaliłem niestety był nie wypałem (była tylko flara),dzisiaj odpaliłem drugą którą włożyłem w drzewo - wywaliło jak z armaty a dość duże kawałki kory były ok.20m dalej.Polecam
Danio 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Przed chwilą odpaliłem pierwszego w swoim zyciu FP3 i walneło naprawde ładnie jest siła stałem jakieś 6 metrów od niech i poczułem na klacie, ale przy achtungu z hesti wysiada nie ma jakiejś kolosalnej roznicy ale jednak od razu ja widać jak dla mnie. Ale jeśli chodzi o cena/jakosć oraz ilość to bez wątpienia najlepsza petarda na rynku.
tomszak 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wyobrazcie sobie ze dzisiaj przechodzac kolo bazarku zauwazylem fp3new i spytalem o cene... babka odpowiada: 5zł za sztuke, a ja "cooo?". Jak jej powiedzialem ze kupilem cala paczke za 12zł to ja zamurowalo i nie wiedziala co powiedziec, az w koncu wydusila" to na pewno nie ta petarda"
FireworksMaster 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wyobrazcie sobie ze dzisiaj przechodzac kolo bazarku zauwazylem fp3new i spytalem o cene... babka odpowiada: 5zł za sztuke, a ja "cooo?". Jak jej powiedzialem ze kupilem cala paczke za 12zł to ja zamurowalo i nie wiedziala co powiedziec, az w koncu wydusila" to na pewno nie ta petarda" Haha, trzeba było powiedzieć, "To ja mogę pani sprzedać po 3zł za sztukę" haha
bx2 6 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Był temat najtańsza FP3N w sieci, ale został zamknięty, więc piszę tutaj.Obecnie najtańsze FP3N są w sklepie Gold Weco. LinkI od razu odpowiadam na pytania, które będą:1. Widoczna cena to 13 zł, jednak po zalogowaniu sie na strone cena wynosi 9.75.2. Jest to FP3N, tylko zdjęcie mają złe, wiem bo dzisiaj kupiłem.Sklep jest w Poznaniu, możliwy odbiór osobisty.
Gość karmel5061 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzisiaj odpaliłem 12szt FP3 w różnych "pozycjach" i miejscach.Najlepszy huk był gdy petarda stała prosto lub na lekki ukos.Petardy w same sobie są potężnie mocne i bardzo niebezpieczne nie polecam z nimi się bawić (np:wrzucanie pod garnek)gdyż może się to skończyć tragicznie!Włożona w pień wywaliła jak z armaty a z dużego pnia zostało niewiele,aż boję się pomyśleć co by się stało gdyby wybuchła w ręce...Polecam zastosować się do instrukcji - postawić i odpalić wyciągniętą ręką (Piszę to bo gdy widzę filmiki na yt z mocnymi petardami [w tym FP3] to mnie krew zalewa,bo przez takich wprowadzane są nowe niepotrzebne przepisy ^_^
Ponq 2 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zauwazyliscie, ze zmienil sie importer FP3/New? Z tylu opakowania wczesniej widnialo FENIX, teraz jest jakis importer litewski UAB PIROTECHNIKOS GAMINIAI z Wilna.
Gość karmel5061 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zauwazyliscie, ze zmienil sie importer FP3/New? Z tylu opakowania wczesniej widnialo FENIX, teraz jest jakis importer litewski UAB PIROTECHNIKOS GAMINIAI z Wilna. Faktycznie !! :o www.pirotechnika.t - LT czyli chyba Czechy/Rocja xd...najważniejsze że tak mocne http://www.pirotechnika.lt/ - na foto widać różne wyrzutnie różnych firm...
tomszak 1 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Faktycznie !! :o www.pirotechnika.t - LT czyli chyba Czechy/Rocja xd...najważniejsze że tak mocne http://www.pirotechnika.lt/ - na foto widać różne wyrzutnie różnych firm... LT to Litwa, skad ci sie wziela Rosja i Czechy?
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2010 One są z Blikasa, tej firmy co była w Ustce w tym roku. Litwa.
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Film jeszcze ciepły, petarda w śniegu mimo wszystko huk był przyzwoity
Ponq 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dzisiaj odpalone kilka sztuk potwierdzily, ze to te same FP3 co rok, czy kilka lat temu. Nie maja sobie rownych w tej cenie.
fifa127 1 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Też dziś odpaliłem to jest po prostu cudo !!! Huk głośniejszy od achtunga !
tomszak 1 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Też dziś odpaliłem to jest po prostu cudo !!! Huk głośniejszy od achtunga ! Jeśli chodzi o decybele to rzeczywiście jest głosniejszy od achtunga, ale jesli chodiz o bas to nie ma sie co rownac do k0208.
Xanter 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mozesz napisac,ja mam 1 paczke i odpalilem 1 fp3 new i byla slaba, moze dlatego, ze w snieg wpadla. firawerkoman, też wrzucił FP3 NEW do śniegu i huk był całkiem całkiem.www.youtube.com/user/firawerkoman
bodzik155 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Właśnie przyszły 4 paczki fp3 . Rzuciłem to budynku o powierzchni 250m2 w stanie surowym.... Sami zobaczycie na filmiku jaki huk Wrzucę za jakąś godzinkę ;]
Maurycy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Posiadam fp3 new z tegorocznego Wspólnego kupowiania, i powiem szczerze, huk jest bardzo dobry i głośny. Miałem te petardy już rok temu, lecz w tym roku są jeszcze głośniejsze,a huk z basem niosa sie niezależnie od miejsca odpalenia,i podłoża;)
tomszak 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wczoraj odpaliłem wysuszone fp3 i było całkiem niezłe, lecz mało "basowe". W przyszłym tyg. dojdą do mnie k0206 i k0208 z tropica, zengi, traingle i postaram sie wszystko porównać
CraVen 16 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Tomek Ty masz całe życie takie szczęście nie ma co porównywać fp3 do achtungów mówię Ci pod każdym względem
wapster 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aiA47rqiLncWyrwało z zawiasami i niezłe spustoszenie w lodówce.
bodzik155 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 A tutaj mój filmikhttp://www.youtube.com/watch?v=7TSO72pO3i8
przemus_lw 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Polecam robić magazynki lontowe z fp3:P Kilkadziesiąt szt petard połączonych lontem 10cm/s robi duże wrażenie i warto coś takiego przygotowac sobie na sylwka:P
Piter_os 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam mam takie pytanie? Czy te fp3 w każdym sklepie powinny być?? Miałem je rok temu ale to z hurtowni bo brata kumpel tam pracuje i załatwia je... Ale już w tym roku ich nie było bo już powykupywane zostały i muszę je mieć !! przypuszczam, że na wierzchu one w sklepie nie będą wystawione... Do sprzedawcy zwyczajnie powiedzieć czy macie petardę FP3 Decybel Nitro?? czy bez tego symbolu...??
SHORT TIME 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opaliłem dzisiaj jedną sztukę i muszę przyznać że nie była taka genialna. Zobaczymy jak inne się spiszą :rolleyes:
Rekomendowane odpowiedzi