Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak... Spotkała mnie miła niespodzianka w postaci tych petard, które otrzymałem. :wink: Odpaliłem 4 dzisiaj. 1 taka nieciekawa była :neutral: Huk słaby ale echo po całym lesie się rozniósł. Zauważyłem, że po wybuchu one strasznie dymią :mrgreen: Później wziąłem 3. Podpaliłem za lasem moim prywatnym. Mój tata był na podwórku. Mówił mi, że bardzo się przestraszył. To było gdzieś z 100m od wybuchu. Polecam bardzo te petardy bo naprawdę one szokują :grin: 10/10 :!:

[ Dodano: 2009-05-20, 13:38 ]
Haha ale jaja :mrgreen: Przyszedłem ze szkoły i odpaliłem Decybele. Tak walneło, że ludzie z domów powylatywali na dwór chcąc się przekonać, co to było :lol: Na drugie to dobrze bo w mojej miejscowości są straaaaszne nudy tak więc trochę tą petardą ożywiłem innych :wink:
Po raz kolejny mówie: kupować, nie zastanawiać się :!:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

miałem pare na sylwka,jak walnelo na osiedlu to zaczeli sie ludzi pluc zebym sobie poszedl na taki poligon obok osiedla,ja mialem ich w d*pie i dalej nawalalem ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktos wie moze gdzie mozna dostac te petardy procz sklepu www.fajerwerki-korsarz.pl?

Opublikowano

Ja tam kupiłem je na targu.

Opublikowano
Ja tam kupiłem je na targu.

on miał na myśli czy w internecie można je jeszcze gdzieś dostać.
Opublikowano

Problem w tym, ze na kazdym targu sprzedaja co innego ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jaka jest cena hurtowa tych petard?

Opublikowano

Jak się nie mylę 6,40zł :razz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niemożliwe, bo wtedy jedna petarda by kosztowała 30gr. Trochę tanio.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

14 października miałem wolne bo nauczyciele mieli bibę w szkole :mrgreen: Spadł 1 śnieg w tym roku. Mi z bratem pierdzielneło coś z głów, żeby ulepić bałwana i wsadzić mu Nitro w łeb :mrgreen: Jak pierd... to moja ciotka a zarazem sąsiadka spadła z krzesła w domu :lol: Potem już tradycyjny ochrzan... Achh... co ci sąsiedzi ze mną mają...

Opublikowano

Te petardy są o wiele mocniejsze od piratek (mam obie). FP3 new mają pożądny bass...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak jak serie fp8 polecam fp3, dobry towarek,
tak jak cale jorge

pozdro dla piromaniakow

Opublikowano

zgadza sie. fp3 sa dobre. mialem kilka sztuk rok temu i polecam.

Opublikowano

Dzisiaj odpalaliśmy 7 sztuk FP3 New.
Około połowa z nich była "wadliwa".
Tzn. nie było zielonej flary. Proch z flary spalił się w momencie wybuchu dając niewyobrażalnie jasny, zielonkawy błysk!!
Nigdy, nie spotkałem się z czymś takim, żeby tak krótki błysk TAK BARDZO mnie oślepił!

Opublikowano

Tosz ja teraz zaluje ze tylko jedna paczke kupilem.Krachmen suabo,grom niezle,FP3 nie ruszalem sie spod bloku przez 5 minut bo sie balem psy szcezkaly a dymu tak w piz*** jak by sie co palilo,echo niepowtarzalne....

Opublikowano

Filmik mojego autorstwa -

Opublikowano

Bez dwóch zdań MISTRZOWSKIE PETARDY. Odpalałem wczoraz z Zipem i huk normalnie jak bomba xD. Echo poszło jak niewiem co, poprostu nie da się tego opisać i żaden filmik nie odda tego co jest na żywo. Nie spodziewałem się takiego huku po takiej małej petardzie. Głośniejsze od np. achtungów Komety dla porównania. Zdecydowanie najlepsza petarda jeśli chodzi o cena/jakość. 100000/10 ;).

Opublikowano

Jak ta petarde puscilem , to po prostu tak bass sie rozniosl , ze az straz miejska przyjechala , trzeba bylo uciekac xD , Zdecydowanie MISTRZOWSKA PETARDA :)

Opublikowano

Musze dokupic kilka paczek wink.gif

Opublikowano

co lepsze jaja dinozaura czy FP3new bo mam to i to ale fp3 mają większy bas

Opublikowano
co lepsze jaja dinozaura czy FP3new bo mam to i to ale fp3 mają większy bas

FP3NEW
Opublikowano

kurcze a ja kupiłem krachmeny , pisze że najgłośniejsze na rynku :lol:

Opublikowano

piszecie o tych petardach to też coś napisze kupiłem jakiś czas temu to na odpuście 1,50 za szt :( ale ok odpaliłem w spróchniałym pniaku fajna flara zielona i nagle taki huk że takie motylki w żołądku poczułem (wiecie o czym mówię :P) POLECAM jak nic tylko nie chce mi się jechać w tum roku 30km do hurtowni a tak to bym kupił z 4 opakowania są ok
a odnośnie jajek są też dobre można wziąć cześć tych i tych nawzajem się uzupełniają ale lepsze są Fp3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...