Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Można By Je Porównywać do Mega Jumbo ; > ??

Bo jutro jade na rynek po "Ciężką Artyleriie ;D" i nie wiem czy kupić więcej tych czy pare mega jumbo i odrobinę tych ^^

Do wybuchu wulkanu również można ją porównać.

Nie przesadzajcie z tymi porównaniami karła do kolosa !
  • Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Filmik mojego autorstwa, rzucał rosom!

Pięknie wybucha!!:)
Opublikowano

Farasz mam i te i te i dla mnie huk prawie taki sam tylko fp3 small nie ma tej fontanny

Opublikowano
Nie wiem co w tej FP3 siedzi- pewnie proch z laski dynamitu. [...] A w FP3 siedzi proch stosowany w dynamitach i to jest ta zasadnicza różnica.

Tak tam jest dynamit z HMTD może mi powiecie :roll:

Bez przesady. Sokoro jest błysk przy wybuchu to musi w sobie mieć dobrego FB'ka.

Mniejsze FP3Samll mają taki sam huk co zwykłe FP3NEW tylko beż zielonej flary. Twoja decyzja czy chcesz mieć flarę czy nie
Opublikowano

tam jest prawdopodbnie ba(no3)2 + pam albo kclo4 + mg

Opublikowano

Kolejny raz mocne walniecie.

Opublikowano

Kupiłem dziś 5 sztuk na stoisku przy bazarku za 2 zł za sztukę :???: Wiem, że przepłaciłem ale bardzo pragnąłem je mieć w swoim stuffie po przeczytanych opiniach. Odpaliłem jedną przed chwilą i huk przepotężny, masarka :razz: Na następnego sylwka koniecznie zamawiam dwie paczki i już za normalną cenę :wink:

Gość karmel5061
Opublikowano

właśnie wróciłem z parku odpaliłem tam FP3/NEW small i .....wybuchoło bardzo szybko ale na szczęście nie trzymałem w łapie tylko leżała na ziemi,huk był bardzo dobry ale zdecydowanie mniejszy od FP3/NEW

Opublikowano

Na bazarku dzisiaj patrzę, są.

-Ile za paczkę?
-2zł sztuka(40zł paczka:D)

Po wypaleniu całej paczki 3 osoby sapały:

-Idź z tym na poligon!
-Cały blok się trzęsie, wypier...!
itd.

Polecam jeszcze raz polecam:D Taniocha, a największy huk.

Opublikowano

odpalilem duzego achtunga z hesti myslalem ze bedzie potezny huk ale niestety fp3 miala potezniejszy huk i basssssssssss

Opublikowano

FP3 potężniejsza od HE0008/ To żeś dowalił teraz :lol:

Opublikowano

nom bo taka prawda zreszta pisali juz a ty jak znasz fp3 i HE008 z opowiadan kolegow to nie moja wina

Opublikowano

mam jedną i drugą także wiem o czym piszę. Albo walnąłeś achtunga w jakąś dziurę albo FP3 między blokami, albo miałeś jakąś wadliwą petardę. HE0008 jest dużo głośniejszy. Słyszałem to na własne uszy :wink:

Opublikowano

FP3NEW wali lepiej od achtungów Triplexowskich TXP001. Niesamowita petarda.

Opublikowano

Jak coś to nakupcie sobie dużo paczek FP3. Kupiłem ostatnio siedem paczek po 11 zł i nie ma się nad czym zastanawiać.Kupować i tyle!!! :wink:

Opublikowano
Jak coś to nakupcie sobie dużo paczek FP3. Kupiłem ostatnio siedem paczek po 11 zł i nie ma się nad czym zastanawiać.Kupować i tyle!!! :wink:

W necie za 11 czy w krk?
Dzis dopiero dwie a wala jak marzenie.Armagedon kur*a.Trzeslo mi sie w brzuchu az.Wala chyba rzeczywiscie lepiej od malych achtungow hestii,tylko ze achtung byl troszke na sniegu jeszcze dzis wieczorem testy zrobie tzn po polnocy
Opublikowano

W Tarnowie na hurtowni są za 11 zł paczka FP3NEW. Bardzo tanio.

Opublikowano

Wie ktoś gdzie je w Gdyni kupić?
Mogą być też te małe.

Opublikowano

Bardzo dobre. Opłacalne. Walą mocniej/tak samo od małego achtunga z hestii. Ale duży wali lepiej.

Opublikowano

Właśnie odpaliłem jedną. Niesamowite jaki huk z tak małej petardy i ta fala uderzeniowa ,polecam i to od dziś jest moja ulubiona petarda :wink:

Opublikowano

Saek ja do dziś byłem niedowiarkiem, nie miałem FP3N i nie wierzyłem, że to coś może walić lepiej od Achtunga.
W 100% teraz moge to potwierdzić, to jest po prostu miazga

Opublikowano

Właśnie przed chwila testowałem: he0208, he0008, MegaJumbo, ATN1, TXP001 i FP3N.
Spostrzeżenia: te 5 "kolosów" naprawde niewiele różni sie miedzy sobą trudno mi nawet napisąc który z nich był najgłośniejszy, natomiast FP3N jest bardzo blisko nich patrząc na moc.

Opublikowano

FP3New vs. he0208
Maja naprawde potezny huk.Jednak lepsze okazuja sie uwaga FP3N a przez to ze bas jest potezniejszy od achtunga

Opublikowano

No pewnie ze fp3N niektore achtungi przebija na glowe ;] , sam sprawdzalem , czasem jak jakis dobry fp3N sie znajdzie to ma taki bass .....................

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...